Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi kitabın reklama ihtiyacı var mıdır ?
Bana göre yoktur

Her kitabn reklama ihtiyacı vardır kitabın iyi olduğunu piyasaya çıkartan okurlardir. Bu işin içinden biri olrk kitaplarn reklamlarını daima okurların yaptıkları önemlidir
Bir kitap piyasaya çıktığında reklamı yapılır
Popüler kültürün ürünleri kitaplar en fazla reklamı yapılan kitaplardır dizi tarzında yazılır kalıcı değildir çoğu
iyi kitap kalıcıdır kullanıldığı dil etkileyicidir verdiği mesaj kalitelidir okur kitlesi bellidir
Okur tavsiyesi yapılır kabul ediyorum
Ama buda bir gerçektir iyi kitap hep orda bir yerdedir okunmayı bekler
Platon nun devleti gibi

İyi kitap okurlar tarafından reklamı yapıldığı sürece göz önünde bulunur. En iyi reklamı daima okurlar yapar

Ben aslinda usengecligimden hic ugrasmiyorum kendimde oyle seylerle ama boyle guzele bakmak sevaptir misali gorunce de beğeniyorum
bende önceden uğraşmazdım hatta tırnak yerdim kısacıktı tırnaklarım ama şimdi kısa olunca rahatsız oluyorum uzatıp renk renk ojeler sürüyorum uzun tırnak çok seksi geliyor bana bayanlarda

Agziniza saglik duygularima tercüman olmussunuz
Konseptli foto koymak o kitabin populerligini artirir sadece ve görüldüğü gibi her populer kitap da iyi kitap degildir
Kitabin hakkini vermek, reklamini yapmak, insanlara onu duyurmak istiyorsak bize hissettirdiklerini, bize anlatmak istediklerini yorumlariz o zaman olur
Yoksa kahve fincanli fotolar falan zaten instagramda bol bol var

Kaldı ki birbirimize tavsiyemizle çok kitap okundu burda. Bir Güneş Çavması bir Nar Ağacı nı okumayanımız kalmadı neredeyse. Kitabın içeriği hakkında bilgi vermeden sadece kapağını paylaşmak bana çok anlamsız geliyor.

günaydın arkadaşlar
Sineklerin Tanrısı sayfa 118
fırsat bulamıyorum okumaya çok.. iş yerinde sakin bir gün geçirsem de okusam keşke
çok beğeneceksin

ben de Franny ve Zoey kitabına başlıyorum Salinger'ın. Çavdar Tarlasında Çocukları çok beğenmiştim bakalım bu nasıl?

dün de beş dakika Acaba kitabını okudum bitti

Son düzenleme:
Ben ben hala okuyamadım
Güneş çavmasını D&R den sipariş ettim 2. kitap geliyo 1. bulunamamış
Keşke yayın evinden alsaymışım dün gece yarısı anca aklıma geldi. Bu ay da limitimi haddinden fazla aştım bi daha ki aya artık. Çok mutsuz etti kitaba ulaşamamak beni.

canım ilk kitap sitesinde vardı en son
demiştim ki şimdi bir baktım kaldırılmış.

Harper Lee - Tespih Ağacının gölgesinde biraz yavaş ilerliyor ama ilerliyor diyelim
işyeri kitabıma da karar verdim. dün tesadüfen gözüme ilişmişti. Notre Dame'ın Kamburu hazır iş yokken başlayım bari ben kitabıma

ben onun müzikaline aşığımmm
kitabını okumadım ama okumak istiyorum
Fransız yapımı Notre Dame De Paris versiyonunu seviyorum ben 98 yapımı olan Patrick Fiori'li olan

ben onun müzikaline aşığımmm
kitabını okumadım ama okumak istiyorum
Fransız yapımı Notre Dame De Paris versiyonunu seviyorum ben 98 yapımı olan Patrick Fiori'li olan

müzikal Türkiye'ye geldiğinde sınav zamanıma geldi de gidemedim diye ağladıydım özgem
internetten izleyip büyüsü bozulsun da istemiyorum ama çok istiyorum tekrar gelsin diye

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Birkaç gündür yazamadım, yeni kitabım Dan Brown__Kayıp Sembol ama daha başlamadım. Yoğunluğum başladı, elime almam biraz zor görünüyor ama en azında biraz biraz okumak istiyorum. Ara verince sanki sevdiğim birini ihmal etmişim gibi hissediyorum. Kitaplarımı ayrı seviyorum. :)

Nar agaci sayfa 90.dun fazla okuyamadim sanirim bugun de oyle gozukuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…