İyi kitabın reklama ihtiyacı var mıdır ?bir kaç güne bu kitaba başlayacağım sanırım pazartesi başlarım :) boşvaktim varken görsellemesini yapayım dedim. Çnkü bir kitabın reklamını en iyi okuru yapar. bende elimden geldiğince okuduğum kitapların reklamını yapmaya çalışıyorum bu sektörden biri olarak yazarların çektiği zorluklar belli
Her kitabn reklama ihtiyacı vardır kitabın iyi olduğunu piyasaya çıkartan okurlardir. Bu işin içinden biri olrk kitaplarn reklamlarını daima okurların yaptıkları önemlidirİyi kitabın reklama ihtiyacı var mıdır ?
Bana göre yoktur
Bir kitap piyasaya çıktığında reklamı yapılırHer kitabn reklama ihtiyacı vardır kitabın iyi olduğunu piyasaya çıkartan okurlardir. Bu işin içinden biri olrk kitaplarn reklamlarını daima okurların yaptıkları önemlidir
İyi kitap okurlar tarafından reklamı yapıldığı sürece göz önünde bulunur. En iyi reklamı daima okurlar yaparBir kitap piyasaya çıktığında reklamı yapılır
Popüler kültürün ürünleri kitaplar en fazla reklamı yapılan kitaplardır dizi tarzında yazılır kalıcı değildir çoğu
iyi kitap kalıcıdır kullanıldığı dil etkileyicidir verdiği mesaj kalitelidir okur kitlesi bellidir
Okur tavsiyesi yapılır kabul ediyorum
Ama buda bir gerçektir iyi kitap hep orda bir yerdedir okunmayı bekler
Platon nun devleti gibi
Ben aslinda usengecligimden hic ugrasmiyorum kendimde oyle seylerle ama boyle guzele bakmak sevaptir misali gorunce de beğeniyorumBen onları tek tek kendim yapyrm nazar boncuğutırnak konusunda snrm azıcık bnde kokosum
bende önceden uğraşmazdım hatta tırnak yerdim kısacıktı tırnaklarım ama şimdi kısa olunca rahatsız oluyorum uzatıp renk renk ojeler sürüyorumBen aslinda usengecligimden hic ugrasmiyorum kendimde oyle seylerle ama boyle guzele bakmak sevaptir misali gorunce de beğeniyorum
Agziniza saglik duygularima tercüman olmussunuzBir kitap piyasaya çıktığında reklamı yapılır
Popüler kültürün ürünleri kitaplar en fazla reklamı yapılan kitaplardır dizi tarzında yazılır kalıcı değildir çoğu
iyi kitap kalıcıdır kullanıldığı dil etkileyicidir verdiği mesaj kalitelidir okur kitlesi bellidir
Okur tavsiyesi yapılır kabul ediyorum
Ama buda bir gerçektir iyi kitap hep orda bir yerdedir okunmayı bekler
Platon nun devleti gibi
Agziniza saglik duygularima tercüman olmussunuz
Konseptli foto koymak o kitabin populerligini artirir sadece ve görüldüğü gibi her populer kitap da iyi kitap degildir
Kitabin hakkini vermek, reklamini yapmak, insanlara onu duyurmak istiyorsak bize hissettirdiklerini, bize anlatmak istediklerini yorumlariz o zaman olur
Yoksa kahve fincanli fotolar falan zaten instagramda bol bol var
çok beğeneceksingünaydın arkadaşlar
Sineklerin Tanrısı sayfa 118
fırsat bulamıyorum okumaya çok.. iş yerinde sakin bir gün geçirsem de okusam keşke
Ben ben hala okuyamadımKaldı ki birbirimize tavsiyemizle çok kitap okundu burda. Bir Güneş Çavması bir Nar Ağacı nı okumayanımız kalmadı neredeyse. Kitabın içeriği hakkında bilgi vermeden sadece kapağını paylaşmak bana çok anlamsız geliyor.
canım ilk kitap sitesinde vardı en sonBen ben hala okuyamadım
Güneş çavmasını D&R den sipariş ettim 2. kitap geliyo 1. bulunamamış
Keşke yayın evinden alsaymışım dün gece yarısı anca aklıma geldi. Bu ay da limitimi haddinden fazla aştım bi daha ki aya artık. Çok mutsuz etti kitaba ulaşamamak beni.
ben onun müzikaline aşığımmmHarper Lee - Tespih Ağacının gölgesinde biraz yavaş ilerliyor ama ilerliyor diyelim
işyeri kitabıma da karar verdim. dün tesadüfen gözüme ilişmişti. Notre Dame'ın Kamburuhazır iş yokken başlayım bari ben kitabıma
ben onun müzikaline aşığımmm
kitabını okumadım ama okumak istiyorum
Fransız yapımı Notre Dame De Paris versiyonunu seviyorum ben 98 yapımı olan Patrick Fiori'li olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?