Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu arada ben de Ahmet Ümit - Elveda Güzel Vatanım'a devam ediyorum. Sayfa 40'lardayım henüz.

Ben ikisini de okumadım ama sizlerden çok duydum Yazın alıp okuycam özellikle Nar Ağacını çook merak ediyorum

İyi akşamlar arkadaşlar
Kuyucaklı Yusuf -30. sayfadayım
Pazartesiye kadar kitap okuyamam çünkü bu hafta çok yakınlarımızın düğünü var . 2 düğün birden var zamanım olmaz o yüzden

Günaydın, bu kitap bir harika. Sayfa 288. Haftabaşına yeni kitaba başlarım diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar ben de hiç okuyamıyorum yaaa
artık bugün sakin bir gün olsun da okuyayım inşallah bol bol
Sineklerin Tanrısı 117

Bu nasıl bir kitap?

Selam kızlar nihayet bugün nüfus cüzdanımı çıkarttım ama çok yoruldum daha yeni gelebiliyorum iş yerine. Çiçek kızlar sayfa 515 kitap gerçekten kötü ve çok gereksiz yazar hiç bir konuyu araştırmamış bence ama başladığım için bitirmeye çalışıyorum iş yerinde vakit oldukça masal uyarlamaları olan serinin 4. kitabını okuyorum Levana sayfa 60 sanırım o da
neyse görüşürüz ben çalışmaya başlayayım işler çook bu ara

Bu söz tam benlik şu sıralar inanılmaz isyankar oldum bende bu kitabı alıp okuyim içimi rahatlatacak şeylere çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…