Eki Görüntüle 1827545 Eki Görüntüle 1827547 Eki Görüntüle 1827545 Günaydın, bu kitap bir harika. Sayfa 288. Haftabaşına yeni kitaba başlarım diye düşünüyorum.
Bu nasıl bir kitap?
2 kitabını okudum sadece ama severim kendisini. son kitapları için ilkler kadar iyi değil deniliyor. yorumlar çok iç açıçı değil.begenmene sevindim.ben artık ramazan sonrası okurum
guya bu ay ki kitaplarımı sectim.ama gözlerim çok yanıyor okuyamıyorum. şu gözleri sağlam olanlara çok özeniyorum.
bu arada GRANGE seven var mıydı aramızda yazarın yeni kitabı çıkıyor 11 de
begenmene sevindim.ben artık ramazan sonrası okurum
guya bu ay ki kitaplarımı sectim.ama gözlerim çok yanıyor okuyamıyorum. şu gözleri sağlam olanlara çok özeniyorum.
bu arada GRANGE seven var mıydı aramızda yazarın yeni kitabı çıkıyor 11 de
2 kitabını okudum sadece ama severim kendisini. son kitapları için ilkler kadar iyi değil deniliyor. yorumlar çok iç açıçı değil.
Evet sürükleyici bi kitaptı ama ben okurken midem kalmıştıMerhaba, mart ve nisan ayını kitapsız geçirdikten sonra mayıs ayına hızlı başladım. Ayşe Kulin'in Gizli Anların Yolcusu'nu 2 günde bitirdim seri olduğunu bitirdikten sonra anladım şimdi diğer 2 kitabı isteteceğim, romanı az hazmedip başka kitaba başlamak istiyordum ama elimde Oyuncu Anne kitabı var Şermin Çarkacı'nın ona dün akşam başladım hiç sevmem kişisel gelişim ama sosyal medyadan paylaşımlarını çok seviyorum umarım sıkılmam, anlattıklarından yola çıkarak oğluşuma faydam olur
Bu arada Gizli Anların Yolcusu sıradışı bir kitap ama sürükleyici ve güzel ben çok beğendim dünden beri karakterleri düşünüp duruyorum. Diğer 2 seri gelse de başlasam
çiçek kızlar nihayet bitti resmen çok kötüydü
levana devam ediyor, yeni kitabım oğullar ve rencide ruhlar yeni başladım ama süper başladı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?