Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Eki Görüntüle 1827545 Eki Görüntüle 1827547 Eki Görüntüle 1827545 Günaydın, bu kitap bir harika. Sayfa 288. Haftabaşına yeni kitaba başlarım diye düşünüyorum.

Bu nasıl bir kitap?

begenmene sevindim.ben artık ramazan sonrası okurum

guya bu ay ki kitaplarımı sectim.ama gözlerim çok yanıyor okuyamıyorum. şu gözleri sağlam olanlara çok özeniyorum.
bu arada GRANGE seven var mıydı aramızda yazarın yeni kitabı çıkıyor 11 de

2 kitabını okudum sadece ama severim kendisini. son kitapları için ilkler kadar iyi değil deniliyor. yorumlar çok iç açıçı değil.

ben severim ama eşim daha sıkı hayranıdır
ona hediye almalıyım o zaman o kitabı

2 kitabını okudum sadece ama severim kendisini. son kitapları için ilkler kadar iyi değil deniliyor. yorumlar çok iç açıçı değil.

evet kaikan kitabı çok süper degildi ama değişik kültürlerden bahsetmesi de hoşuma gidiyor. genelde her kitabı baska bi ülkede geçiyor. yazar bütün dünyayı gezmiş sanki.

Carsambadan beri okuyamadım maalesef tek bir sayfa bile, cok yogundum
Simdi uyumadan biraz okuyacağım Elveda Guzel Vatanim'i

Merhaba, mart ve nisan ayını kitapsız geçirdikten sonra mayıs ayına hızlı başladım. Ayşe Kulin'in Gizli Anların Yolcusu'nu 2 günde bitirdim seri olduğunu bitirdikten sonra anladım şimdi diğer 2 kitabı isteteceğim, romanı az hazmedip başka kitaba başlamak istiyordum ama elimde Oyuncu Anne kitabı var Şermin Çarkacı'nın ona dün akşam başladım hiç sevmem kişisel gelişim ama sosyal medyadan paylaşımlarını çok seviyorum umarım sıkılmam, anlattıklarından yola çıkarak oğluşuma faydam olur

Bu arada Gizli Anların Yolcusu sıradışı bir kitap ama sürükleyici ve güzel ben çok beğendim dünden beri karakterleri düşünüp duruyorum. Diğer 2 seri gelse de başlasam

İmkansızın şarkısı bitti şah mata başlayacağım bugün

Evet sürükleyici bi kitaptı ama ben okurken midem kalmıştı
Benim için uçtu biraz
Dönüş bu kadar sürükleyici değil, Handan ı okumadım

klasiklerden okumak istiyorum tavsiyesi olan var mı

Merhabalar,

Benim de kitabım kapağı açılmadık bir şekilde hala duruyor.
Sınav sorusu hazırlamakla uğraşıyorum 3 gündür, kafamda acayip bir karışıklık var, pc başından resmen boş boş gözlerle etrafa bakarak kalkıyorum.
Bu hafta eve gitmeyi düşünüyorum, inşallah gidebilirsem kitaplarımı da çok güzel okurum diye hayaller kuruyorum şimdiden.

Bu arada anne olan ve de ileride anne adayı olacak bilgelerim anneler gününüzü kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…