- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Bende var birkaç tane, alma imkânın varsa bence klasikleri uyduruk yayınevlerinden hiç alma
Can, işbankası kültür,yky,timaş okuyunca farkı görüyor insan
Klasikler için yayın evini yanlış seçmek insanı kitaptan soğutuyor. Martıdan hiç okumadım ama ben isbankası, can ve yky den şaşmam.
Canım arkadaşlar yazmış zaten ben de yazayım. İş bankası,can ve yky çevirileri güzel olur. Bordo siyah lisede benim de soğuma sebebimdir klasiklerdenTeşekkürler kızlar. Uğultulu Tepeler ve Doriyan Gray'in Portresini Bordo Siyah yayınlarından okumuş ikisini de sevememiştim, onları sevmememin sebebi de yanlış yayınevi olsa gerek
Aynen bordo siyah görsel olarak çekici gelmişti bana da aşk ve gurur onun yüzünden heba olduCanım arkadaşlar yazmış zaten ben de yazayım. İş bankası,can ve yky çevirileri güzel olur. Bordo siyah lisede benim de soğuma sebebimdir klasiklerden
Yazıları da bit kadar zatenAynen bordo siyah görsel olarak çekici gelmişti bana da aşk ve gurur onun yüzünden heba oldu
Sağol canım :)Canım arkadaşlar yazmış zaten ben de yazayım. İş bankası,can ve yky çevirileri güzel olur. Bordo siyah lisede benim de soğuma sebebimdir klasiklerden
Reca ederimSağol canım :)
Allah sabır versin sizlere.Ben de yaşadım o acıyı
Allah rahmet eylesin
Allah sabır versin canım. Ben de aynı şeyi yaşadım senin yaşında. Çok zor.
başınız saolsun canım, Rabbim arkadaşınıza rahmet size sabır versin inşallah
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah sana ailesine sevdiklerine sabır versin canım
canım başın sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine, mekanı cennet olsun...
Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş :/
Hepiniz çok sağolsuun kızlar... Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Allah rahmet eylesin canım, genç kayıp çok acı, Allah sabır versin
acaba basit eğlendirici şeyler mi okusan ? (kocan kadar konuş, ahh kalbim, sophie kinsella kitapları, hayatımın aşkı, süperzeki bir kadının über salak hikayesi...)kızlar kitap okuyamıyorum bir aydır hiç bi kitap ilgimi çekmiyor( çok mutsuzum ya
watpad uygulamasından bişiler okumaya calışıyorum. ama tuhaf bi yaz ttailindeyim normalde diizler izler kiyaplar okurdum ama şimdi öle zaman boşa geçiyo.acaba basit eğlendirici şeyler mi okusan ? (kocan kadar konuş, ahh kalbim, sophie kinsella kitapları, hayatımın aşkı, süperzeki bir kadının über salak hikayesi...)
Canım güneş çavmasını okumadınsa şu dönemde iyi gelebilir. Pucca serisi de aynı şekildewatpad uygulamasından bişiler okumaya calışıyorum. ama tuhaf bi yaz ttailindeyim normalde diizler izler kiyaplar okurdum ama şimdi öle zaman boşa geçiyo.
Evet canım 1 ay sonraya erteledilerloliss canım öğretmenlik alan sınavını ertelemişler sanırım
hayrılısı kuzum ya .Evet canım 1 ay sonraya ertelediler
okumadım kuzum bi göz atayım bakalım. tişkürCanım güneş çavmasını okumadınsa şu dönemde iyi gelebilir. Pucca serisi de aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?