Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bende var birkaç tane, alma imkânın varsa bence klasikleri uyduruk yayınevlerinden hiç alma
Can, işbankası kültür,yky,timaş okuyunca farkı görüyor insan

Klasikler için yayın evini yanlış seçmek insanı kitaptan soğutuyor. Martıdan hiç okumadım ama ben isbankası, can ve yky den şaşmam.

Teşekkürler kızlar. Uğultulu Tepeler ve Doriyan Gray'in Portresini Bordo Siyah yayınlarından okumuş ikisini de sevememiştim, onları sevmememin sebebi de yanlış yayınevi olsa gerek

Teşekkürler kızlar. Uğultulu Tepeler ve Doriyan Gray'in Portresini Bordo Siyah yayınlarından okumuş ikisini de sevememiştim, onları sevmememin sebebi de yanlış yayınevi olsa gerek
Canım arkadaşlar yazmış zaten ben de yazayım. İş bankası,can ve yky çevirileri güzel olur. Bordo siyah lisede benim de soğuma sebebimdir klasiklerden

Allah sabır versin sizlere.Ben de yaşadım o acıyı
Allah rahmet eylesin

Allah sabır versin canım. Ben de aynı şeyi yaşadım senin yaşında. Çok zor.

başınız saolsun canım, Rabbim arkadaşınıza rahmet size sabır versin inşallah

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah sana ailesine sevdiklerine sabır versin canım

selam kızlar
koza16 mekanı cennet olsun inşallah.rabbim ailesine sabır versin

Günaydın kızlar
koza16 başın Sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah

canım başın sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine, mekanı cennet olsun...

Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş :/

Geçmiş olsun canım

Allah rahmet eylesin canım, genç kayıp çok acı, Allah sabır versin
Hepiniz çok sağolsuun kızlar... Allah razı olsun

acaba basit eğlendirici şeyler mi okusan ? (kocan kadar konuş, ahh kalbim, sophie kinsella kitapları, hayatımın aşkı, süperzeki bir kadının über salak hikayesi...)
watpad uygulamasından bişiler okumaya calışıyorum. ama tuhaf bi yaz ttailindeyim normalde diizler izler kiyaplar okurdum ama şimdi öle zaman boşa geçiyo.

watpad uygulamasından bişiler okumaya calışıyorum. ama tuhaf bi yaz ttailindeyim normalde diizler izler kiyaplar okurdum ama şimdi öle zaman boşa geçiyo.
Canım güneş çavmasını okumadınsa şu dönemde iyi gelebilir. Pucca serisi de aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…