Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Fedailerin Kalesi Alamut sayfa 170'deyim.
işyerinde de e-kitap olarak Canan Tan - piraye'yi okuyorum. 300lü sayfalardayım onda da. hem daha önce okuduğum için hem de çabuk okunan bir kitap olduğu için tahminimce bikaç gün içerisinde bitiririm bunu

Piraye en sevdiğim kitaplardan biridir Roman okumaya ilk bu kitapla başlamıştım

Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı okuyorum. Kuyucaklı Yusuf'u okuyordum ama takıldım, ilerlemiyor sanki. Ki Sabahattin Ali'yi çok severim.

Canan Tan - Piraye bitti. hala Haşim ve Piraye ikilisine aynı oranda sinir oluyormuşum onu anladım. ama kitap hala çok etkileyici
Fedailerin Kalesi Alamut'a devam. haftasonu hiç okuyamadım tabi. bu evlenme işleri cidden çok zor
işyeri kitabıma da henüz karar vermedim, bugün müsait olursm güzel bir seçim yaparım diye umuyorum

merhabalar
uzun süredir doğru dürüst kitap okuyamadım. Güzelim Ruhi Mücerreti de heba ettim bu süreçte yaklaşık bir ay oldu sanırım başlayalı bayramdı tatildi derken kitap elimde süründü kaldı. Evime döndüm artık birkaç güne bitip Sefillere başlarım diye umuyorum.

Günaydın Umut sayfa 146
Ay Günlükleri serisinin 4. ve son kitabı Winter (yani pamuk prenses uyarlaması) pdf olarak internete düşmüş, dayanamadım hemen ona da başladım sayfa 53

Merhabalar! Eyvallah'ı okumaya çalışıyorum mayıs ayından beri, elimde atalandı durdu.. :) Pek sarmadı bir an önce bitirip apayrı bir kitaba geçmem lazımm.. :)

Sefiller 231.
Kitaba bayıldım ancak vakit bulamıyorum okumaya.
Akşamları spora gitmeye başladım bi de. O da vaktimi alıyor

Günaydın herkese
Tatildetim kitap okuyamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…