Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar ya banada kıtap onerın utanarak syluyrum kıtap okuma alıskanlugım sıfır... sebebı benım duygusal seyler okumayı sevmeyısım yanı bır baskasının hayal dunyasında kurguladıgı seyler ılgımı cekmıyr mıc mıc ask romanlarından mıdem bulanıyor bılımkurgu tarzı seyler sevıyorum bısıcıkler tavsıye edın kk dan cıkamıyrum butun gun elımde tel buralardayım artık gzlerım acıyr

klasikleri okuyun
mıç mıç aşk romanı ben de sevmiyorum
çok fazla tarz var bilimkurgu ve romantik dışında
elbet size uyan tarzı zamanla bulacaksınızdır
polisiye okuyun mesela

Günaydın Umut'a hala bakamadım Winter sayfa 641 aslında hiç kitap okuyacak vaktim de yok ama telefonumda olduğu için aralarda okuyorum zaten çok heyecanlı olduğu için akıp gidiyor...

Fedailerin Kalesi Alamut sayfa 328'deyim. çok güzel ilerliyor kitap,geniş bir vaktimin olmasını ve 1-2 gün içinde bitirmeyi çok isterdim.
Kumral Ada Mavi Tuna kitabında da 60'lardayım sanırım. dün hiç fırsatım olmadı okumaya, bugün daha rahat olurum işyerinde de okurum diye umuyorum.

Alamut elimde fazla süründü ya, böyle olunca hiç sevmiyorum kendimi. son 100 sayfam kaldı, ancak sabah - akşam gidip gelirken okuyabiliyorum. bikaç güne biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…