Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yavuzer - ana baba çocuk basladim. Buraya yazayım da sozum olsun. Bakalim kac haftada biter

ellerine sağlık azra2004 temmuz ayı çoğumuz için verimsiz geçmiş, ağustosta toparlarız inşallah
sonunda Fedailerin Kalesi Alamut bitti. beğendim mi evet, sinir oldum mu bazı yerlere daha çok evet
biraz kolay kitaplar seçmeye karar verdim bi süre, hatta severek okuduğum kitapları tekrar bile edebilirim belki. okuma alışkanlığımı geri kazanabilmek için.
bu sabah Genç Prensin Dönüşü'ne başladım. naif bir kitap, umuyorum ki güzel ilerleyecektir.

ya biri bana bu topiği anlatabilir mi ? isteeyen listeye girebiliomu mesela her gün mü okumak gerekio vs , teşekkürler

çok istikrarlı gitmişsin canım her ay 3 kitap daha ne olsun.önemli olan süreklilik bence

ya biri bana bu topiği anlatabilir mi ? isteeyen listeye girebiliomu mesela her gün mü okumak gerekio vs , teşekkürler
merhaba
isteyen listeye giremiyor çünkü süreklilik şartımız var
isteyen istediği kitabı okuyor ve en az 2 günde bir bu topiğe şu kitabı okuyorum, şu sayfadayım yahut okuyamıyorum tarzı bildirimlerde bulunuyor
bitirdiği her kitabı da bitirdikten sonra http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bildirimleriniz.592561/page-324#post-47492268 buraya yazıyor
azra arkadaşımız da her ayın sonunda liste yapıyor

teşekkür ederim canım cevapladığın için, ama şimdi listeye nasıl girebilirim her gün okumak zorunda mıyım birde ?

teşekkür ederim canım cevapladığın için, ama şimdi listeye nasıl girebilirim her gün okumak zorunda mıyım birde ?
ağustos ayı sonunda ağustos listesine girebilirsin çünkü aylık olarak düzenleniyor listemiz ve temmuz ayı bitti temmuz ayında okunan kitap sayısı hesaplandı
her gün okumak zorundasın diye bir zorunluluk yok ama düzenli kitap okuma alışkanlığımız var hepimizin o nedenle az da olsa okumaya çalışıyoruz biz kendi adımıza
tek önemli kural burada süreklilik.. en az 2 günde bir buraya yazmak, bildirimde bulunmak..okumıyorsak da şu şu sebepten bu aralar okuyamıyorum demek

anladım canım çok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…