Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ahmet Ümit__Kavim, 397 syf.

Dün başladım, 106. Sayfadayım. Bugün okuyamadım, hastaneye gittim geldim, vakit geçmiş hemen. Az biraz da temizlik yapmam gerek. Akşam spordan sonra halim kalırsa okuyacağım inşallah.

Yeni kitabım İhsan Oktay Anar- Efresiyab'ın Hikâyeleri

Okumaktan çok zevk aldığım, bol üst kurmacalı, alt metinli, yüzde gülümseme akılda soru işareti bırakan bir yazar
Eminim yine ki yap bittiğinde neden daha önce okumadım diyeceğim

Selamlar
Tatildeydim yeni döndüm.
Son okuduğum kitap Mutlu Olmak İsteyen Adam. Çok iyi diyemem, çerezlik bir kitaptı.
azra2004 listeden beni çıkart canım. Pek kitap okumuyorum. Daha doğrusu ders çalışmam gerek kitap okumamı asgari düzeye indirdim.

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Ne güzel tatlış tatlış yazmışsınız yerim sizi
sevgi pıtırcığı hissettim size karşı birden, kitap kurtlarım benim

Ben Lizbon'a Gece Treni 302. sayfadayım, dün baya okudum. Çok çok güzel
Bugün bitirme ihtimalim yüksek ve iş yerinde kitapsız kalma korkusu yaşadığım için yanımda da Saramago'nun Filin Yolculuğu kitabını getirdim

Günaydın
Filin Yolculuğu'nu geçen yıl bu zamanlar okumuştum ben de, ay kışın mı okumuştum acaba
neyse sonuç olarak okudum yani
Noktalama işareti (nokta ve birkaç yerde virgül dışında) yok, kim kiminle konuşuyo ya da kendi kendine mi konuşuyo anlamak biraz sıkıntı
Ama hoş kitaptı yine de, keyifli okumalar kuzucuğum

Merhabalar,

Kavim 273. sayfadayım.
Daha okuyasım var ama yemek yapmam gerektiği için zorla elimden bırakmak zorunda kaldım.
Aşırı merak ediyorum,burada yazarken bile aklım kitapta.
Sporumu da yapıp kitabıma kavuşacağım inşallah hemencecik.

Sabahattin Ali Değirmen'i okuyorum. 95. sayfadayım. En sevdiğim öykü kitabı olacak galiba

günaydın kızlar
dün Lizbon'a Gece Treni'ni bitirdim, vikitapa şu yorumu yapmıştım alıntılayayım
'Bu kitabı sırf Lizbon'a gideceğim için okumuştum ama çok daha fazlası olduğunu gördüm. Lizbon sokaklarında geziyor gibi hissetmenin yanı sıra kişilerin iç hesaplaşmaları, dillerin zenginliği, kişilerin psikolojik hallerinin doyurucu tasvirleri, bir dönemin siyasi çekişmeleri, hiç sıkmadan ustaca anlatılmış. Okuyan kişide Gregorius gibi kaçıp gitme isteği uyandırmasına rağmen kitapta melankolik hava daha ağır basıyor. Son zamanlarda okuduğun en doyurucu ama aynı zamanda da en fazla karamsarlığa sürükleyici kitap oldu. Bir de Gregorius'un klinikten sonraki sağlık durumunu da öğrenebilseydik iyi olurdu :) '

Akşam filmini de izledik.. Seçilen kararkterler cuk oturmuş özellikle Gregorius.. Ve de Prado da kitapta anlatıldığı kadar yakışıklıydı
Ancak film daha yüzeysel ve kimi yerleri değiştirmişler, kimi yerleri yanlış aksetmişler ve kimi karakterlerden hiç bahsetmemişler
Ben kitaptan uyarlama filmlerin aslına sadık olmasını istiyorum yoksa sinirim bozuluyo Dün akşam da burası böyle değil, bu böyle biri değil, bu böyle davranmıyo diyip diyip durdum
Sonuç olarak filmi de güzeldi ama kitabı kadar asla değildi

__giz__ okudun mu bilmem ama nedense kitabı okurken hep aklıma senin çok sevebileceğin geldi

Günaydın Çavdar Tarlasında Çocuklar bitti. xyzt-5544 hadi bakalım seni bekliyorum.

Aslında 1984'e başlayacaktım ama cuma şehir dışına çıkıyorum kitap bölünmesin istedim, İnfernaliana(ya da hortlaklar, Hayaletlerler, İblisler ve Vampirler Üzerine Anekdotlar, Küçük Romanlar, Öyküler, Masallar)' a başladım.

bu arada _meLinDa_ çok güzel anlatmışsın benim de okuyasım geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…