- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bir sonraki siparişimde hemen onu da ekliyorum canım, bir de Beyaz Gemi'yi çok merak ediyorum artık yavaş yavaş hepsini okuyacağım.Heveslendirebildim demek, ne güzel, çok mutlu oldum çünkü Aytmatov'un yeri bambaşkadır bende, gerçek anlamda onunla okur oldum diyebilirim(aslında hala kendimi iyi bit okur olarak görmüyorum da neyse)
Cemile de çok güzeldir aslında,Toprak Ana dan sonra en sevdiğim eseridir, dediğin gibi büyük beklentiyle başladıysan ondan belki aradığını bulamamış olabilirsin
Yüzyüze'yi de şiddetle tavsiye ederim
Evett :) çok severim.kesinlikle
en sevdiğim kitabı
ama bunu sevenler mutlaka ama mutlaka Alper Canıgüz okusun
evet seviyorum ama Az, Azil, Kinyas ve Kayra'yı okudum sadece.. 'Daha' kütüphanemde var okunacak inşallahEvett :) çok severim.
Hakan gunday sever misin melinda
izledim canımloliss 'im keyif aldım ben de, tekrardan sağ olasın.
Dediğin film de çok güzeldir evet, o filmde ağlamıştım, izleyeli çok oluyor, tekrardan izlesem iyi olacak aslında. Hayat Güzeldir'i de izlemediysen tavsiye ederim mutlaka.
izledim canım
bugünlerde ders çalışma derdim yok ya her akşam bi film izliyorum, tavsiyelerinizi alabilirim
Merhaba. Kitap nasıl gidiyor. Çok okumak istediğim bir kitap. Ama nedense sıkıcı bir kitap gibi geliyor."Suç ve Ceza" 128.sayfadayım.
loliss 'im keyif aldım ben de, tekrardan sağ olasın.
Dediğin film de çok güzeldir evet, o filmde ağlamıştım, izleyeli çok oluyor, tekrardan izlesem iyi olacak aslında. Hayat Güzeldir'i de izlemediysen tavsiye ederim mutlaka.
La vita è bella orjinal adı.. 97 yapımıhangi film acaba o
teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?La vita è bella orjinal adı.. 97 yapımı
2. dünya savaşı zamanı yahudi toplama kampları dönemi vs onları anlatıyo
inanılmaz güzel bir film
Merhaba.Daha önce birkaç sayfa okuyup bırakmıştım.Bana da sıkıcı gibi geliyordu ama pek sıkıcı sayılmaz.Bana göre okunabilir düzeyde.Çok sürükleyici olduğunu söyleyemem ama sonunda ne olacağını merak ediyorum doğrusu.Okumanızı öneririm.Merhaba. Kitap nasıl gidiyor. Çok okumak istediğim bir kitap. Ama nedense sıkıcı bir kitap gibi geliyor.
Teşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitapMerhaba.Daha önce birkaç sayfa okuyup bırakmıştım.Bana da sıkıcı gibi geliyordu ama pek sıkıcı sayılmaz.Bana göre okunabilir düzeyde.Çok sürükleyici olduğunu söyleyemem ama sonunda ne olacağını merak ediyorum doğrusu.Okumanızı öneririm.
Uzun zamandır kitap okumuyordum. Kitap okumaya başladığımdan beri mutluyum.Uzun süre kitap okumayınca bir kitaba başlamak gerçekten zor oluyor.Ama birine başlayınca diğerlerini de okumak istiyorum.
teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?