Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir sonraki siparişimde hemen onu da ekliyorum canım, bir de Beyaz Gemi'yi çok merak ediyorum artık yavaş yavaş hepsini okuyacağım.

loliss 'im keyif aldım ben de, tekrardan sağ olasın.
Dediğin film de çok güzeldir evet, o filmde ağlamıştım, izleyeli çok oluyor, tekrardan izlesem iyi olacak aslında. Hayat Güzeldir'i de izlemediysen tavsiye ederim mutlaka.

Ben ağrı dağı efsanesini adam akıllı e kitap bulamadım kızlar. Size iyi okumalar

Günaydın herkese
Hafta sonu annemdeydim.Dün ordan konsere gittim.Konserde yanımda koca çanta olmasın diye ufak bir şey aldım.Zor da olsa kitabımı sıkıştırdım içine
Ev işlerim bitsin okuyup bildirim yapacağım

Günaydın Görünmez Kentler'e başladım, kitabın 4'te 1'i sunuş ve açıklama vs. biraz okudum ama sunuşa başlamadan kitaba başlamayı planlıyorum sunuş kısmını bittikten sonra okurum heralde.

izledim canım
bugünlerde ders çalışma derdim yok ya her akşam bi film izliyorum, tavsiyelerinizi alabilirim

La vita è bella orjinal adı.. 97 yapımı
2. dünya savaşı zamanı yahudi toplama kampları dönemi vs onları anlatıyo
inanılmaz güzel bir film
teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.

Merhaba. Kitap nasıl gidiyor. Çok okumak istediğim bir kitap. Ama nedense sıkıcı bir kitap gibi geliyor.
Merhaba.Daha önce birkaç sayfa okuyup bırakmıştım.Bana da sıkıcı gibi geliyordu ama pek sıkıcı sayılmaz.Bana göre okunabilir düzeyde.Çok sürükleyici olduğunu söyleyemem ama sonunda ne olacağını merak ediyorum doğrusu.Okumanızı öneririm.
Uzun zamandır kitap okumuyordum. Kitap okumaya başladığımdan beri mutluyum.Uzun süre kitap okumayınca bir kitaba başlamak gerçekten zor oluyor.Ama birine başlayınca diğerlerini de okumak istiyorum.

breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)
walking dead (devam ediyo gerçi candır o da)
sherlock holmes (canımdır ciğerimdir ama yeni bölüm beklerken adamı kanser eder)
hannibal (kıymetlilerimdendi bu da)
mentalist (ben çok sevmiştim belki de başrolün sempatikliğinden)
house of card (kesinlikle izleyin, sırf kevin spacey oyunculuğu için bile izlenir)
ghost whisperer (benim en eski en kıymetli dizim.. müstakbel kızımın isim annesi olan dizi )
supernatural (taa 11. sezona geldim devam edemedim nedense kaldı öyle)
heroes reborn (heroes u özlediğim için yenisini izledim ama eski tadı vermedi tabi)
fringe (onu sen de sevmişin zaten)
better call saul (breaking bad fanı olarak seviyoruz izliyoruz)
the killing (çok çok harika değil ama sürükleyiciydi)
the following ( ben sevdim bu da sürükleyiciydi)
big bang theory (eşim izliyo yancı olarak izliyorum ama çok iyi tabi)
greys anatomy (bunu da eşim izliyo yancıyım yine )
fargo (çok iyiydi bu da)
the man in the high castle (farklı bir konusu var çok çok bayılmadım ama gideri var tabi)

bunu yazmıştın daha önce _meLinDa_

Teşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitap

teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.

En sevdiğim iki dizi Friends ve House MD. House'un zekasına aşığım, Friends'deki de karakterlerin uyumuna.
Eğlenmelik bişey istiyorsan Friends izle. zaten bölümler kısa, 1 haftada 2 sezon bile bitirebilirsin, akıcıdır da aynı zamanda. House izleyeceğin zaman kafan bomboş olsun o yeterince doldurur zaten.
Her iki diziyi de evlendikten sonra eşimle izleyeceğim tekrardan, ki Friends'in üçüncü tekrarı olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…