Rica ederim.Halide Edip-Mor Salkimli Ev,Sinan Akyüz Piruze ve İncir Kuşları.Incir Kuşları Bosnak-Hersek Savaşı 'nı anlatıyor.Piruze Arabistan'a gelin giden bir kadının hayatını,Mor Salkimli Ev ise Halide Edip'in hayatını anlatıyor.Eğer felsefeyi seviyorsanız Sofie'nin Dünyası 'nı tavsiye ederim.Bu kitapta felsefe hikayelestirilerek ozetlenmiş. Bahsettigim kitapların hepsi çok akicıydi.Sadece Mor Salkimli Ev ve Sofie'nin Dunyasi'nda bazı yerlerde biraz sıkıldım o kadar.Aklıma geldikçe tavsiyelerde bulunacağım.Tabii isterseniz.:)Teşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitap
eğer duruşmalar, cinayet davaları, yargılama ile ilgili konular ilgini çekerse 'american crime story' bu gerçek bir hikayeden uyarlamateşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.
breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)
walking dead (devam ediyo gerçi candır o da)
sherlock holmes (canımdır ciğerimdir ama yeni bölüm beklerken adamı kanser eder)
hannibal (kıymetlilerimdendi bu da)
mentalist (ben çok sevmiştim belki de başrolün sempatikliğinden)
house of card (kesinlikle izleyin, sırf kevin spacey oyunculuğu için bile izlenir)
ghost whisperer (benim en eski en kıymetli dizim.. müstakbel kızımın isim annesi olan dizi)
supernatural (taa 11. sezona geldim devam edemedim nedense kaldı öyle)
heroes reborn (heroes u özlediğim için yenisini izledim ama eski tadı vermedi tabi)
fringe (onu sen de sevmişin zaten)
better call saul (breaking bad fanı olarak seviyoruz izliyoruz)
the killing (çok çok harika değil ama sürükleyiciydi)
the following ( ben sevdim bu da sürükleyiciydi)
big bang theory (eşim izliyo yancı olarak izliyorum ama çok iyi tabi)
greys anatomy (bunu da eşim izliyo yancıyım yine)
fargo (çok iyiydi bu da)
the man in the high castle (farklı bir konusu var çok çok bayılmadım ama gideri var tabi)
bunu yazmıştın daha önce_meLinDa_
En sevdiğim iki dizi Friends ve House MD. House'un zekasına aşığım, Friends'deki de karakterlerin uyumuna.
Eğlenmelik bişey istiyorsan Friends izle. zaten bölümler kısa, 1 haftada 2 sezon bile bitirebilirsin, akıcıdır da aynı zamanda. House izleyeceğin zaman kafan bomboş olsun o yeterince doldurur zaten.
Her iki diziyi de evlendikten sonra eşimle izleyeceğim tekrardan, ki Friends'in üçüncü tekrarı olacak benim için
the walking dead mesela asla izlemeyem dediğim türden di. ama çok sevmiştim.eğer duruşmalar, cinayet davaları, yargılama ile ilgili konular ilgini çekerse 'american crime story' bu gerçek bir hikayeden uyarlama
sonra 'how to get away with murder' (azcık sevişmeli falan ama çok sürükleyici)
breaking bad bizim kıymetlimiz çok seviyoruz
eğer beyaz saray, entrika siyaset falan seversen 'house of cards'
sonracığıma zaten sherlock aşığıyım
lost da zamanında az sürüklememişti, arka arkaya 10 bölüm izlediğimi bilirim
dizi-film kültürüm çok fazla
breaking i evlendikten sonra sanırımthe walking dead mesela asla izlemeyem dediğim türden di. ama çok sevmiştim.
breking a başlayayım o vakit.
sen evlendikten sonra mı izledin önce mi. benim çok boş vaktim varda
teşekkür ederim.breaking i evlendikten sonra sanırım
birlikte izledik sevdicekle çünkü
ilk bölümler çok sarmayabilir sabırlı ol
sonra içine giriyosun dizinin
breaking bad (henüz daha iyisine rastlamadım)
walking dead (devam ediyo gerçi candır o da)
sherlock holmes (canımdır ciğerimdir ama yeni bölüm beklerken adamı kanser eder)
hannibal (kıymetlilerimdendi bu da)
mentalist (ben çok sevmiştim belki de başrolün sempatikliğinden)
house of card (kesinlikle izleyin, sırf kevin spacey oyunculuğu için bile izlenir)
ghost whisperer (benim en eski en kıymetli dizim.. müstakbel kızımın isim annesi olan dizi)
supernatural (taa 11. sezona geldim devam edemedim nedense kaldı öyle)
heroes reborn (heroes u özlediğim için yenisini izledim ama eski tadı vermedi tabi)
fringe (onu sen de sevmişin zaten)
better call saul (breaking bad fanı olarak seviyoruz izliyoruz)
the killing (çok çok harika değil ama sürükleyiciydi)
the following ( ben sevdim bu da sürükleyiciydi)
big bang theory (eşim izliyo yancı olarak izliyorum ama çok iyi tabi)
greys anatomy (bunu da eşim izliyo yancıyım yine)
fargo (çok iyiydi bu da)
the man in the high castle (farklı bir konusu var çok çok bayılmadım ama gideri var tabi)
bunu yazmıştın daha önce_meLinDa_
Allah nasip eder de olursa inşallah evet canım Melinda olacakGhost whispererı ablam da ben de evlenmeden önce izlerdik.Çok severdim.Kızının adını melinda mı koyacaksın?
ben adama hastayımmm :)) okurken kafa yapıyor. hepisni okuudm keşke yazsa bi tane daha :)evet seviyorum ama Az, Azil, Kinyas ve Kayra'yı okudum sadece.. 'Daha' kütüphanemde var okunacak inşallah
Kinyas ve Kayra en sevdiğim şimdiye kadar.. Çok değişik bir kafası var Hakan Günday'ın
kimin konseriGünaydın herkese
Hafta sonu annemdeydim.Dün ordan konsere gittim.Konserde yanımda koca çanta olmasın diye ufak bir şey aldım.Zor da olsa kitabımı sıkıştırdım içine
Ev işlerim bitsin okuyup bildirim yapacağım
Kitap okumayı çok severim lakin malesef 1veya 2 romandan başka birseyim yok :/ bende katılmayı çok isterdim ama kitap almaya bütçem de yokMerhaba kadınlar Kulübü'nün okuyucu bilgeleri.
Konumuzun temel amacı, bütlbol kitap okumak.
Size kısaca konumuzdan bahsetmek istiyorum.
Konuya ve listeye dahil olabilmeniz için en az 2 günde bir rapor vermeniz gerekiyor (örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor.
10 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
Ay sonunda, ne kadar kitap okuduğumuzu görüyoruz.
Konumuzda sohbet edebilir, kitaplarımız hakkında paylaşımlar yapabiliriz (kitabımızdaki sevdiğimiz cümleleri, paragrafları, yazar hakkında bilgileri ve hatta kitabın fotoğrafını konumuzda paylaşabiliriz).
Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz.
Konumuzun en önemli kuralı; 2 günde bir konuya rapor verme zorunluluğu.
Aksi takdirde, listeden üzülerek de olsa bilgelerimizi çıkarmak zorunda kalıyoruz.
Konumuzda dini ve siyasi kitaplar yasaktır.
Hepimizin bildiği gibi din ve siyaset, propogandaya ve polemiğe en çok maruz kalan konulardır. Ayrıca dini konulara, diğer konulara göre daha fazla saygı gösterilmesini düşündüğümüz için de böyle bir karar aldık çünkü konumuzda sadece kitaplardan bahsedilmemekte, geyik muhabbeti de yapılmakta…
Konumuza dahil olan herkes için bu kural geçerli olup tekrar tekrar sorgulanmaması rica olunur.
Bir kitap oku, zihninde bir fidan yeşersin,
Bir kitap oku, dünyan yenilensin.
Keyifli okumalar...
Eki Görüntüle 1714590
çok sürükleyici asmu ben tee ergenlikte okuyup çok sevmiştimMerhaba. Kitap nasıl gidiyor. Çok okumak istediğim bir kitap. Ama nedense sıkıcı bir kitap gibi geliyor.
İnşallah inşallah inşallah
breaking bad derim.teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.
game of thrones ama devam ediyor beklerken ölüyorsunTeşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?