Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Teşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitap
Rica ederim.Halide Edip-Mor Salkimli Ev,Sinan Akyüz Piruze ve İncir Kuşları.Incir Kuşları Bosnak-Hersek Savaşı 'nı anlatıyor.Piruze Arabistan'a gelin giden bir kadının hayatını,Mor Salkimli Ev ise Halide Edip'in hayatını anlatıyor.Eğer felsefeyi seviyorsanız Sofie'nin Dünyası 'nı tavsiye ederim.Bu kitapta felsefe hikayelestirilerek ozetlenmiş. Bahsettigim kitapların hepsi çok akicıydi.Sadece Mor Salkimli Ev ve Sofie'nin Dunyasi'nda bazı yerlerde biraz sıkıldım o kadar.Aklıma geldikçe tavsiyelerde bulunacağım.Tabii isterseniz.:)
Bir şey daha ekleyeyim.Bu kitapları elimden düşürememiştim.Çok sürükleyiciydiler.

teşekkür ederim. başka varmı tavsiye edeceğin?
bayramdan sonrada dizi ye başlayacağım.
friends , lost mu, house md, breaking bad ne isteyeceğim bilmiyorum.
eğer duruşmalar, cinayet davaları, yargılama ile ilgili konular ilgini çekerse 'american crime story' bu gerçek bir hikayeden uyarlama
sonra 'how to get away with murder' (azcık sevişmeli falan ama çok sürükleyici )

breaking bad bizim kıymetlimiz çok seviyoruz
eğer beyaz saray, entrika siyaset falan seversen 'house of cards'
sonracığıma zaten sherlock aşığıyım

lost da zamanında az sürüklememişti, arka arkaya 10 bölüm izlediğimi bilirim

dizi-film kültürüm çok fazla

ahahahahaa
bakalım son yazdığımla aynı mı yoksa fikrim değişmiş mi
çok pis ifşa oldum

the walking dead mesela asla izlemeyem dediğim türden di. ama çok sevmiştim.
breking a başlayayım o vakit.
sen evlendikten sonra mı izledin önce mi. benim çok boş vaktim varda

the walking dead mesela asla izlemeyem dediğim türden di. ama çok sevmiştim.
breking a başlayayım o vakit.
sen evlendikten sonra mı izledin önce mi. benim çok boş vaktim varda
breaking i evlendikten sonra sanırım
birlikte izledik sevdicekle çünkü
ilk bölümler çok sarmayabilir sabırlı ol
sonra içine giriyosun dizinin

Ghost whispererı ablam da ben de evlenmeden önce izlerdik.Çok severdim.Kızının adını melinda mı koyacaksın?

Ghost whispererı ablam da ben de evlenmeden önce izlerdik.Çok severdim.Kızının adını melinda mı koyacaksın?
Allah nasip eder de olursa inşallah evet canım Melinda olacak
ben bu diziyi 2004 te mi 2005 te mi ne izlemitim ve o zamandan beri hep demiştim kızım olursa ilerde Melinda olacak diye
eşime ilk zamanlarda acayip geliyordu ama alıştı.. arkadaşlarım bile hayali kızıma ismi ile hitap ediyo
hatta hamileyken hep dinleteceğim şarkı da bu tabi bunlar hayal..inşallah nasip olur..

evet seviyorum ama Az, Azil, Kinyas ve Kayra'yı okudum sadece.. 'Daha' kütüphanemde var okunacak inşallah
Kinyas ve Kayra en sevdiğim şimdiye kadar.. Çok değişik bir kafası var Hakan Günday'ın
ben adama hastayımmm :)) okurken kafa yapıyor. hepisni okuudm keşke yazsa bi tane daha :)

Ben diziye bağlanacak kadar sadık bi izleyici değilim maalesef
Eşim de çok dizi izledi, tavsiye etti, hatta gel beraber izleyelim diye ısrar etti ama benim ilgimi çekmiyo diziler
Siz bana film önerin
Shine izleyeyim o zaman bu akşam _meLinDa_

kimin konseri

Kitap okumayı çok severim lakin malesef 1veya 2 romandan başka birseyim yok :/ bende katılmayı çok isterdim ama kitap almaya bütçem de yok

Teşekkür ederim. O zaman kış mevsimi için ideal kitap
game of thrones ama devam ediyor beklerken ölüyorsun
how ı met your mother 20 dklık eglenceli bi dizi bende yeri ayrıdır birlkte büyüdük
fringe son sezon dışında çok sevdim sürükleyici
house canım sıkıldıkça izlerim
hannibal çok geriyor beni ama saglam bir dizi

breaking bad 4 sezonda bırakmıştım ama bitirmek istiyorum

dexter bu da yarım bıraktıklarımdan ama ser katilimi çok özledim

gossip girl ergenliğimin dizisi
sherlock çok sağlam ama 3 yıl ara verdi öldürecek beni.

son 2 yıldır dizi izleyemesem de bunları sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…