Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

breaking i evlendikten sonra sanırım
birlikte izledik sevdicekle çünkü
ilk bölümler çok sarmayabilir sabırlı ol
sonra içine giriyosun dizinin
ılk bolumler yavaş. ve dizinin ilk bolümünü tek başına izle başlangıcı ben gibi salonda açıp noluyo demeden sesler gelebilir :)

ay evettt
sen de skyler a sinir olanlardan mıydın merak ettim
ben hiç haz etmedim o kadından
itici geliyordu :) yarım kaldı dizi bu kış yarım kalan dizilerimi bitireyim . kışla ilgili bi sürü plan yapıyrum bakalım

genelleme yapmak doğru değil, bende kitap okuyorum çok olmasa da, ama sadece dini içerikli veya aşk romanları.

böyle kitap okuyanlar ne bileyim kendini çok beğenmiş oluyor cnm.
böyle bi sosyetelikler bi muhaliflikler, böyle bi başörtülüleri aşağı görmeler, bi aydınlıklar görende çok büyük bişi yapıyor sanacak. kötü yola bulaşıyorlar fikren. ya komünist ya terörist olur öyle şaşırıyor valla. bizim bi komşu var aynısıı anlattığımın...

tabii herkes öyle olacak diye bişi yok canım. bende çok seviyorum kitap okumayı. ama dediğim gibi sadece imanın hakikatleri ile ilgili kitaplar okuyorum. ki bizim hocamız da sadece dini kitaplar okumamız yönünde fetva verdi bizi.

valla ne desem bilemedim o kadar farklı düşünüyoruz ki
biz burada kapalısı açığı hep beraber kitap okuyoruz ve halimizden de çok memnunuz açıkçası

çok mantıklı tespitler, kafan güzelmiş . nası sahip oldun bu kafaya

ben komşumdan örnek verdim canım. zaten söyledim genelleme yapmadığımı :)))
ama dikkatli şeyler okumak lazım. tavsiyem ise, sadece dini ve aşk kitapları okuyun.
peki liste var mı elinde sadece din ve aşk kitabından oluşan onun dıına çıkmayalım

ben komşumdan örnek verdim canım. zaten söyledim genelleme yapmadığımı :)))
ama dikkatli şeyler okumak lazım. tavsiyem ise, sadece dini ve aşk kitapları okuyun.
ay ne alaka sadece dini ve aşk kitapları okuyun
aksine ben aşk kitaplarının kimseye bir şey katmadığını düşünüyorum, sadece zaman geçirmek için idealler, kafa dağıtmak için
düşüncelerinize saygım var ama şaşırmadan da edemiyorum tabi yine de
gerçi hala neden yazmaya devam ediyorsam.. size iyi akşamlar dilerim
ben gidip aşk ve dini kitap dışında kitap okuyup komünist yahut teröristleşeyim biraz

kibledim melinda arkadaşn o yorumunu

Türbanlı bir kitap okuyanım, Rabbin ilk emri 'oku'dur güzel kardeşim, keşke başta yazdığın gibi genelleme yapmasaydın
Ben şimdi okumayanlar, yok sen arada bir okuyormuşsun, arada bir okuyanlar şöyledir desem hoş olur mu

Iyi ki cok bos vaktim var ama kitap okuyamiyorum dedim yani. Iki gundur isten basimi kasiyacak vakit bulamadim. Butun pazar ev temizligi, bugun de aksama kadar dukkanin isleriyle ugrastim. Ne zaman biseye niyetlensem, hep yogunluk oluyor.
Zar zor 70 sayfa okudum, 200. Sayfadayim. Ama kitap 150. Sayfadan itibaren sıkıcıligini yitirdi cok sukur. Su an cok ilgi cekici ilerliyor. Ay ben boyle kaplumbaga okumamla nasil bitircem kitabi bilmiyorum.
Bu arada suc ve cezayi kim okuyordu? Gercekten harika bir kitap. Bir nefeste okunacak cinsten.

@melikeeee sağ ol canım, hayat hızlı geçiyor gerçekten de ama ben aklımda olanları hayata geçirmekte yavaşım sanırıım.
COLIN 70 sayfa azımsanacak bir sayı değil, kendine haksızlık etme, yoğunlukta kendine zaman ayırıp okuyabildiysen boş günlerin daha verimli geçer, keyifli okumalar.

Son olarak da az önce birkaç yorum gördüm ve gözümü kapatıp açtım, yok saydım, kitap kurdu arkadaşlarım sizi çok seviyorum, okuduklarınızı paylaşıp kitap ağacımda bana birer dal olduğunuz için, okudukça daha çok büyüyelim.

Insanlara tepeden bakip, bir zumreyi kucumsemenin kitap okuyup okumamakla bir alakasi oldugunu sanmiyorum ben. Kalplerin icindekidir onemli olan. Kalbinde kibir bulunduran insan, her turlu bu kotu davranislari yapar. Bunun kitapla, parayla pulla alakasi yok. Yine ayni sekilde, alcakgonullu bir insani da okudugu kitaplar kibirli yapmaz. Bugun o hanimefendinin anlattigi gibi insnalari kucuk gorme gafletine dusen insan(?)larin zaten iclerinde kibir vardir da, bunu cok iyi gizlemislerdir. Biz de yanilgiya duserek, "Himm. Kitap okudu da, ne hale geldi, cik cik cik" deriz. Velhasil, kitap asla kibre goturen bir arac olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…