Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah canım

Tarkan:)

Tövbe estağfurullah yahu

Selam kızlar, hayırlı sabahlar..
Albert Camus- Düşüş
İlahi Komedya
devam

Kitap okumayı çok severim lakin malesef 1veya 2 romandan başka birseyim yok :/ bende katılmayı çok isterdim ama kitap almaya bütçem de yok
Kütüphaneden alabilirsin.

Dini ve aşk kitabı okumak böyle bir kafa yapıyor sanırım.
Başörtülülerde açıklarını aşağı görüyor. Bunu da tespitlerine not al.

Hoşgeldin Colin

Yahu şu saçma sapan yorumları yapmak için koskoca forumda arayıp tarayıp da Kitap Kurdu bölümünü bulmaya üşenmemişler mi çok merak ettim
İnsanları kapalı - açık diye ayırt eden, komşusu öyle olduğu için kitap okumak teröristleştirir benzeri sözler eden kişiler, keşke gerçekten dini de olsa kitap okusa da insanları bu şekilde yaftalamanın, arkalarından konuşmanın ne kadar yanlış olduğunu öğrense.
Umarım böylesi insanlar bir daha uğramazlar buraya. Geyik bölümünde "kitap okumayanlar haydi burda toplaşalım, okuyanlara çamur atalım" başlıklı bir konu açıp, orda atıp tutmanızı tavsiye ederim.

canım gizim biz de seni çok seviyoruz

_meLinDa_ Shine'yi de izledim. Teşekkür ederim. Çok beğendim.
Piyano çalanların kesinlikle izlememesi gerekiyor kanımca.
Spotify vermeyeyim belki izlemek isteyen olur

beğenmene çok sevindim canım
çok oldu ben izleyeli ama hala aklımdadır, çok etkilemişti beni
ben biyografik filmlere bayılırım zaten, hele de içinde müzik varsa

bak aklıma bir de 'Les Choristes' filmi geldi

beğenmene çok sevindim canım
çok oldu ben izleyeli ama hala aklımdadır, çok etkilemişti beni
ben biyografik filmlere bayılırım zaten, hele de içinde müzik varsa

bak aklıma bir de 'Les Choristes' filmi geldi
Bu akşam, La vita e bella'yı izleyeceğim. Bunu da not aldım. Teşekkür ederim

Albert Camus- Düşüş kitabım bitti kızlar.
102 sayfa.
Kendini mi çok vererek okumadım. Arada kopukluklarım çok oldu. Bu kitabın kendini vererek vakit ayırarak okumak gerekiyor.
Kitapta altını çizebileceğimiz bir çok kısım var.
''hiç bir zaman yaşamayı öğrenme gereksinimi duymadım.''

"Her zaman bir adamı öldürmek için nedenler bulunur. Tam tersi, yaşamasını doğrulamanın bir çıkar yolu yoktur. İşte bunun için de suç her zaman kendisini savunanı bulur. Eğer suçsuzsan işte o zaman elinde bir fener aramak zorundasın."

Günaydın kızlar
dün görünmez kentlere başladım 30 sayfa kadar okudum ama çok sarmadı açıkçası onu işte bırakıp evde başka kitap okumaya karar verdim ve Aşık Papağan Barı'na başladım daha ilk sayfadan sevdim anlatımı çok güzel, hani hiç bir şey hiç bir yere bağlanmasa bile zevk alınarak okunacak bir kitap gibi şimdilik sayfa 47

Tezer Özlü__Çocukluğun Soğuk Geceleri bitti.

Yazarın okuduğum ikinci kitabı, anlatımını bilmeme rağmen yine beni dibe çekti. Çok kasvetli, isyan dolu, karamsar bir hava hakim kitapta. Hastanede yattığı zamanlardaki anlatımı beni çok etkiledi. Elektroşok tedavisindeki hisleri dile gelmeseydi keşke dedim. Hatta bir yerinde sinema'da Guguk Kuşu filmini seyrediyor ve hemen dışarı çıkıyor. Ve şu dizeleri yazıyor:
"Seyirciler arasında benden başka elektroşok yiyen yok." diye geçiyor aklımdan. Yoksa onların da hemen filmi terk etmeleri gerekirdi."
"Şizofreni kokusunu koklamak" ifadesi de ayrı bir hoşuma gitmedi değil, gerçekten o anlatımıyla o kokuyu aldım diyebilirim.
Bunlara ek olarak; evet cinsel cümleler var, hatta garipseyeceğim ifadeler de yok değildi ama beni etkileyen satırları çizip aklıma yatmayanları gözardı edebildekten sonra sorun olmadı benim için, olay örgüsü bulunmayışı ve anlatımın atlayarak kopuk kopuk ilerlemesi de beni rahatsız etmedi aksine hoşuma gitti, konuşur gibi bir ifadeyi anıların dile gelmesinde daha içten buluyorum.
Kısacası, bana hitap eden bir kitaptı ve minerva1988 'nin cicilerindendi, teşekkür ettim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…