Hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun inşallah canımAllah nasip eder de olursa inşallah evet canım Melinda olacak
ben bu diziyi 2004 te mi 2005 te mi ne izlemitim ve o zamandan beri hep demiştim kızım olursa ilerde Melinda olacak diye
eşime ilk zamanlarda acayip geliyordu ama alıştı.. arkadaşlarım bile hayali kızıma ismi ile hitap ediyo
hatta hamileyken hep dinleteceğim şarkı da butabi bunlar hayal..inşallah nasip olur..
kimin konseri
genelleme yapmak doğru değil, bende kitap okuyorum çok olmasa da, ama sadece dini içerikli veya aşk romanları.
böyle kitap okuyanlar ne bileyim kendini çok beğenmiş oluyor cnm.
böyle bi sosyetelikler bi muhaliflikler, böyle bi başörtülüleri aşağı görmeler, bi aydınlıklar görende çok büyük bişi yapıyor sanacak. kötü yola bulaşıyorlar fikren. ya komünist ya terörist olur öyle şaşırıyor valla. bizim bi komşu var aynısıı anlattığımın...
tabii herkes öyle olacak diye bişi yok canım. bende çok seviyorum kitap okumayı. ama dediğim gibi sadece imanın hakikatleri ile ilgili kitaplar okuyorum. ki bizim hocamız da sadece dini kitaplar okumamız yönünde fetva verdi bizi.
Kütüphaneden alabilirsin.Kitap okumayı çok severim lakin malesef 1veya 2 romandan başka birseyim yok :/ bende katılmayı çok isterdim ama kitap almaya bütçem de yok
Dini ve aşk kitabı okumak böyle bir kafa yapıyor sanırım.genelleme yapmak doğru değil, bende kitap okuyorum çok olmasa da, ama sadece dini içerikli veya aşk romanları.
böyle kitap okuyanlar ne bileyim kendini çok beğenmiş oluyor cnm.
böyle bi sosyetelikler bi muhaliflikler, böyle bi başörtülüleri aşağı görmeler, bi aydınlıklar görende çok büyük bişi yapıyor sanacak. kötü yola bulaşıyorlar fikren. ya komünist ya terörist olur öyle şaşırıyor valla. bizim bi komşu var aynısıı anlattığımın...
tabii herkes öyle olacak diye bişi yok canım. bende çok seviyorum kitap okumayı. ama dediğim gibi sadece imanın hakikatleri ile ilgili kitaplar okuyorum. ki bizim hocamız da sadece dini kitaplar okumamız yönünde fetva verdi bizi.
Hoşgeldin ColinIyi ki cok bos vaktim var ama kitap okuyamiyorum dedim yani. Iki gundur isten basimi kasiyacak vakit bulamadim. Butun pazar ev temizligi, bugun de aksama kadar dukkanin isleriyle ugrastim. Ne zaman biseye niyetlensem, hep yogunluk oluyor.
Zar zor 70 sayfa okudum, 200. Sayfadayim. Ama kitap 150. Sayfadan itibaren sıkıcıligini yitirdi cok sukur. Su an cok ilgi cekici ilerliyor. Ay ben boyle kaplumbaga okumamla nasil bitircem kitabi bilmiyorum.
Bu arada suc ve cezayi kim okuyordu? Gercekten harika bir kitap. Bir nefeste okunacak cinsten.
canım gizim biz de seni çok seviyoruz_Cassandra_ sağ ol canım, hayat hızlı geçiyor gerçekten de ama ben aklımda olanları hayata geçirmekte yavaşım sanırıım.
COLIN 70 sayfa azımsanacak bir sayı değil, kendine haksızlık etme, yoğunlukta kendine zaman ayırıp okuyabildiysen boş günlerin daha verimli geçer, keyifli okumalar.
Son olarak da az önce birkaç yorum gördüm ve gözümü kapatıp açtım, yok saydım, kitap kurdu arkadaşlarım sizi çok seviyorum, okuduklarınızı paylaşıp kitap ağacımda bana birer dal olduğunuz için, okudukça daha çok büyüyelim.
bence senin 2 komsun dışında çevren yok:)ben komşumdan örnek verdim canım. zaten söyledim genelleme yapmadığımı :)))
ama dikkatli şeyler okumak lazım. tavsiyem ise, sadece dini ve aşk kitapları okuyun.
_meLinDa_ Shine'yi de izledim. Teşekkür ederim. Çok beğendim.
Piyano çalanların kesinlikle izlememesi gerekiyor kanımca.
Spotify vermeyeyim belki izlemek isteyen olur
Bu akşam, La vita e bella'yı izleyeceğim. Bunu da not aldım. Teşekkür ederimbeğenmene çok sevindim canım
çok oldu ben izleyeli ama hala aklımdadır, çok etkilemişti beni
ben biyografik filmlere bayılırım zaten, hele de içinde müzik varsa
bak aklıma bir de 'Les Choristes' filmi geldi
canım gizim biz de seni çok seviyoruz
Hoşbulduk asmuniHoşgeldin Colin
Evet. Seni görmekte güzelHoşbulduk asmuni
Sen buralara da mı takılıyordun
kız sen bile şu -de'leri ayırmıyorsun ben ne edeyim nerelere gideyimEvet. Seni görmekte güzel
Aslında dikkat ediyorum ama gözümden kaçmış.kız sen bile şu -de'leri ayırmıyorsun ben ne edeyim nerelere gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?