kader arkadaşımBen de Ağrıdağı Efsanesi'ni okumaya karar verdim. En kısası oydu
kader arkadaşım
Hayaller Melinda,Hayatlar Melahat.hayaller Paris hayatlar Eminönü diyesim geldi bir an
valla ne desem bilemedim o kadar farklı düşünüyoruz ki
biz burada kapalısı açığı hep beraber kitap okuyoruz ve halimizden de çok memnunuz açıkçası
Ben kafanın dışına değil içine bakarım.Önemli olan açık fikirli olabilmek.@baldemir-53 çok ilginç...
Ne tür kitap olursa olsun bilinçli olarak kitap okuyan insandan zarar gelmez bence.
Cocukla gidemiyorum evime uzak malesefSelam kızlar, hayırlı sabahlar..
Albert Camus- Düşüş
İlahi Komedya
devam
Kütüphaneden alabilirsin.
Dini ve aşk kitabı okumak böyle bir kafa yapıyor sanırım.
Başörtülülerde açıklarını aşağı görüyor. Bunu da tespitlerine not al.
Hoşgeldin Colin
e-kitap okusanızCocukla gidemiyorum evime uzak malesef
Olabilir aslindae-kitap okusanız
pdf formatında bilgisayardan okuyabilirsiniz indirip de
Eylül romanindan miŞu satırları çok beğendim. '' Ah niçin ona yetmiyordu? Niçin ona her şeyi unutturamıyordu? Erkek kalbinin kadın kalbinden daha çok talep edici olması bir haksızlık değil miydi?''
Eylül'den.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm.Ben de Ağrı Dağı Efsanesi ne başlıyorum
Sözleşmeli öğr başvurusundayım, sanırım akşama kadar bekliycem
canım inşallah alınırsın hayırlı haberlerini bekliyoruzBen de Ağrı Dağı Efsanesi ne başlıyorum
Sözleşmeli öğr başvurusundayım, sanırım akşama kadar bekliycem
Evet canım.Eylül romanindan mi
O kitabi belki 4 kez okudum on yil icinde cok severimEvet canım.
Aa ciddi misin? Ben daha bir kere bile okuyamadım. İlk 150 sayfa baya sıkıcıydı, hep tekrar ediyordu sanki konular birbirini.O kitabi belki 4 kez okudum on yil icinde cok severim
Ben cok sevmiştim ilk aldığım kitaptıAa ciddi misin? Ben daha bir kere bile okuyamadım. İlk 150 sayfa baya sıkıcıydı, hep tekrar ediyordu sanki konular birbirini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?