- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
sağol canım benimmaşallah melikeciğime
2 çocuğun var ve çalışıyorsun
zaman bulamıyorum diyenlere örnek gösterelim seni
maşallah melikeciğime
2 çocuğun var ve çalışıyorsun
zaman bulamıyorum diyenlere örnek gösterelim seni
Yaşla ne ilgisi var bunun.Mesela ben sırf klasik olmuş diye bir kitabı okumam,hoşuma giderse veya sadece okumak istersem okurum(Hoşuma gitmeyip okuduğum da oluyor).Amanınnnnn
En yaşlı benim galiba
Kimse beni örnek almasın. Hem 38 yaşında ol hem sefilleri bitireme
ben bugün sakinim iş yerinde ama aksi gibi canım okuma istemiyoYaşar Kemal - Ağrıdağı Efsanesine an itibarı ile başlıyorum
(Ne zaman böyle desem acil bi iş kitliyolar bana ama dur bakalım bugün işler sakin gibi)
Yaşla ne ilgisi var bunun.Mesela ben sırf klasik olmuş diye bir kitabı okumam,hoşuma giderse veya sadece okumak istersem okurum(Hoşuma gitmeyip okuduğum da oluyor).
En küçük ben olacağımı tahmin etmiştim.Ayy kendimi çok küçük hissettim şimdi.
ben bugün sakinim iş yerinde ama aksi gibi canım okuma istemiyo
BDV de takılıyorum sabahtan beri
BDV canımı sıkıyor,içimi karartıyor.Ama gel gör ki ara sıra bakmadan edemiyorum.Bağımlılık yaptı.Bırakmam lazım bu illeti.Ya o BDV' de takılmayı ben de yapıyorum bazen. Hikaye okur gibi okuyup kendi kendime sinirleniyorum falan
Ay neyse ben kitabıma geri döneyim, 3 sayfa falan okumuşumdur herhalde
BDV canımı sıkıyor,içimi karartıyor.Ama gel gör ki ara sıra bakmadan edemiyorum.Bağımlılık yaptı.Bırakmam lazım bu illeti.
Bu yaşıma kadar sefilleri okumamış olmam çok acı Bi durumYaşla ne ilgisi var bunun.Mesela ben sırf klasik olmuş diye bir kitabı okumam,hoşuma giderse veya sadece okumak istersem okurum(Hoşuma gitmeyip okuduğum da oluyor).
En küçük ben olacağımı tahmin etmiştim.Ayy kendimi çok küçük hissettim şimdi.
Bende arada diyet konularına bakıyorum onun dışında sadece kitap konularımız o kadar.Bu yaşıma kadar sefilleri okumamış olmam çok acı Bi durum
Neyse ki son 50 sayfam kaldı. Hem üzülüyorum bitiyor diye hem de heyecanlanıyorum
Bdv ye ben neredeyse hiç bakmıyorum. Kk izlediğim 7-8 konu var. Onları okuyup cevap yazıyorum genelde
Forumun diğer bölümleri Hakkı'nda hiç fikrim yok
Ben insanlardan soğumaya başladığımı farkettiğim için nadiren bakıyorum.Kore dizilerim var benim.Güzel senaryonun,yakışıklı erkeklerin olduğu.dizi takip eder gibi oluyor insan ordaki konulardan birine takıldı mı, acaba bugün konu sahibi ne yaşadı diye dönüp duruyorsun konu etrafında
Sefilleri inşallah bir gün ben de okurum.Forumun bölümlerine baktığımda hiç ilgimi çeken bir bölüm olmadı.Bu yaşıma kadar sefilleri okumamış olmam çok acı Bi durum
Neyse ki son 50 sayfam kaldı. Hem üzülüyorum bitiyor diye hem de heyecanlanıyorum
Bdv ye ben neredeyse hiç bakmıyorum. Kk izlediğim 7-8 konu var. Onları okuyup cevap yazıyorum genelde
Forumun diğer bölümleri Hakkı'nda hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?