Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Küçük oğlana kırmızı beyaz bir sarık sararak bir Türk kıyafetine sokmuştu."
Suç ve Ceza

Bende arada diyet konularına bakıyorum onun dışında sadece kitap konularımız o kadar.

Ben de diyet, gezi, birikim ve kitap konularına takılıyorum.

Jane Austen__Gurur ve Önyargı bitti.

203 yıl önce yazılmış bir eser, içeriğe bakınca tarihi 2016 yap kesin kimse yadırgamaz, hala güncel aile ilişkileri, mal-mülk sevdası, evde kalma korkusu, zengin koca arayışı, kızlarını evlendirmek için kendini paralayan anne, kızlarını annesine karşı her açıdan destekleyen baba, kendini geliştirmek için çabalayan aile üyeleri, akraba ilişkileri, gösteriş merakı, aşk ve gurur vs.
Ben severek okudum, kahramanların iç durumları, düşünceleri, karakterleri o kadar güzel anlatılmış ki bazıların saçını başını yolmak isteyip kimisinde de aferin kız iyi laf soktun diyerek kitapla konuşurken buldum kendimi.
Klasik olmasına rağmen dili çok yalın ve anlaşılır, her klasikte olduğu gibi isimler biraz karışabiliyor ama çok geçmeden alışıyorsun. Kitabın ismi tam yerinde olmuş, içeriğin anahtar kelimeleri resmen.
Önyargım olmadan klasik okumanın verdiği Gurur ile minerva1988 'nin katkılarıyla keyifle bir kitabı daha bitirmiş bulunuyorum.

Merhabalar

•• Kış Bahçesi - Kristin Hannah bitti

Kitap; Stalin yönetimindeki Sovyet Rusya ve Alman- Sovyet savaşı sırasında yaşananlar ve bir aile geçmişi barındırıyor.. Kitap sayesinde bu savaş ve 40'lı yıllar ilgimi çekti ve araştırma yapma gereği duydum. Özellikle kitabın yarısından sonra romanın içindeki hikaye derinleşti ve çok daha sürükleyici oldu. Güzel bir kitap daha böylece okunanlara eklendi

Bu kitap bende de var En kısa zamanda okumalıyım o halde

Hoşgeldin yeniden aramıza

canım Kış Bahçesi hediye gelmişti bana, en sevdiğim kitaplardan biri oldu okuduğum andan itibaren. Sanırım Kristin Hannah'ın tarzını seviyorum. Boş bir aşk hikayesi anlatmıyor, gerçekten anlattığı şeyin içini dolduruyor

Hoşbuldum Gerçekten öyle tarihi,aşkı, dramı çok iyi yansıtan bir kitaptı.. Dolu doluydu tam anlamıyla . Benim okudum ilk kitabı ama diğerlerini de alıcam heralde :)

Görünmez kentler bitti. Akşam uzun zamandır çok okumak istediğim bir kitaba başlayacağım "kumral ada mavi tuna " bayram tatilinde bitirmeyi planlıyorum ki 20 sinde Saatleri ayarlama enstitüsüne yetişebileyim.
bayram tatili süresince yoğun olabilirim, konuya giremeyebilirim. Kendinize iyi bakın şimdiden mutlu bayramlar

Kolay gelsin canım, benim de bir ara yapmam lazım. Akşam halin kalırsa okursun 3-5 sayfa, dinlendirir seni.
Valla melikeyle sen nasil is guc yapiyorsunuz merak ediyorum. Patir patir bitiriyorsunuz kitaplari. Heralde bunlar butun gun kitap okuyor diyorum kendi kendime
Aksam kahvemi de alip okuycam. Cok guzel de fon muzikleri buldum. Kulakligi takiyorum, kitabi aliyorum elime, sanki evden uzaklasiyorum o zaman. Ver elini nirvana

beğenmene çok sevinim canım. bu sene kiralış aşk diizsinden sonra patlama yaptı bu kiitap :))) o zaman en kısa zamanda filmini izlemen dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…