Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sefiller benim ilk okuduğum klasikti ama daha farklı formatta sanırım 500 sayfa falandı. bir gün cesaret edersem sizin 4 ciltlik halinde okumayı istiyorum :)

kitap elimde dolanıyor, eylül 20ye kadar iptalim kitap konusunda

ne yalan söyleyeyim çok aşırı iş yapamıyorum, zaten yorgun oluyorum çocuklarla ilgilen derken zaten vakit geçiyor ancak yemek ye yediklerini toparla çocukların dağıttıklarını toparla o kadar, büyük temizlikleri sadece haftasonu yapıyorum dinlenme vakti gelince kitap okuyarak dinleniyorum, e tabi birde neva'yı saatlerce ayağımda salladığım için sallarken vakit oluyor. Bu arada Neva 3 yaşını geçti hala ayağımda sallıyorum ya bana da yazık değil mi? napsam da kurtulsam bu işten çocuklu hanımlar??

Size de iyi bayramlar.:)Ortak okuma etkinliğinde "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" mü var yoksa?

Biz beraber yatıyorduk bazen ben ondan önce uyuyup kalıyordum sırtım boynum falan tutuluyordu sonra yavaş yavaş yanında oturmaya başladım gece lambasında bende çok kitap okudum.

Biz beraber yatıyorduk bazen ben ondan önce uyuyup kalıyordum sırtım boynum falan tutuluyordu sonra yavaş yavaş yanında oturmaya başladım gece lambasında bende çok kitap okudum.
Ya bende yanında yatıyorum bazen ama dediğin gibi ondan önce uyuyorum ve o akşam bitiyo sonrasında ne iş ne televizyon ne kitap ne sohbet, o yüzden sallıyorum o uyusun da ben uyanık kalıp birşeyler yapayım

minerva1988 en kısa zamanda izleyeceğim filmini de :) ay evlilik muhabbeti beni ıskalıyor bu ara malum abim de evli değil, onu gözlerine kestirmişler, sürekli ona soruluyor. Benim kafa rahat şu sıra ama o evlenince tüm şimşekleri üzerime çekerim.
COLIN canım ben çalışmıyorum, evli de değilim, çocuk sorumluluğum da yok, şu an zamanım bol o yüzden beni sayma, okul dönemi gör bir de beni, yerimde sayarken. _meLinDa_ iyi tatiller, mutlu bayramlar canım. Güzel anılar biriktirip gel.

_meLinDa_ iyi tatiller Can'ım
Seni takipteyiz tatlım
Sefillere başlamadan önce fi ve çi'yi okumuştum. Bugün pi'ye başlasam ayın 20 sine kadar bitirebilir miyim acaba yaaaa

Pi, benim 3 günde bitmişti. Akıcı desem tam akıcı da değil ama hızlı ilerliyor. Kitabın içi diğer 2 kitaba göre biraz daha boş sanırım o yüzden, çabuk bitirmiştim ben.

Pi, benim 3 günde bitmişti. Akıcı desem tam akıcı da değil ama hızlı ilerliyor. Kitabın içi diğer 2 kitaba göre biraz daha boş sanırım o yüzden, çabuk bitirmiştim ben.
Başlayayım o Zaman
Sağol Can'ım
Ben oek sevmedim zaten bu kitapları.
Öyle aman aman merak etmiyorum da ne olacak diye.
Araya 5 cilt sefiller girdi resmen

440 sayfalık "Suç ve Ceza"'yı bugün bitirdim.Hiç beğenmedim.Çok uzatılmış.Daha kısa olabilirdi."Kumarbaz" ve "Yer Altından Notlar" ı daha çok beğenmiştim,hatta bayılmıştım.Bu kitaplar "Suç ve Ceza" dan daha kısaydı.Belki bu yüzdendir.

Neva kiz degil mi? Cok guzelmis ismi ya. Bayildim. Yatakta yatmaya alistirmak su asamada zor olacak. Cok alismis sallanmaya. Bir iki hafta kararli bir sekilde yataginda yatirin. Aglayip sizlayacaktir ama kabullenecektir. Malesef baska yontemi yok. Allah kolaylik versin.
Ay en rahatimiz sensin yani. Ne guzelmis. Gerci hafta ici benimde bos vaktim cok oluyordu ama bir kac gundur kitaplara basladim ya, ha bire bi isler, bi engeller cikiyor. Olsun artik. Ne yapalim.

Allah iyiligini versin. Ben de, bu kitabi begenmeyen yokturdur demistim ki, sen ciktin begenmeyen.

Ay en rahatimiz sensin yani. Ne guzelmis. Gerci hafta ici benimde bos vaktim cok oluyordu ama bir kac gundur kitaplara basladim ya, ha bire bi isler, bi engeller cikiyor. Olsun artik. Ne yapalim.
Aynen, evdeyken hayat bana güzel, bir ay sonra isyanlara geçerim.

Hadi ya daha da merak ettim şimdii
Keyifli okumalar, bakalım aynı hisleri paylaşacak mıyız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…