Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim de herkes evli çok pis göze batıyorum :)) hayırlısı mod :)

Sağol canım evet Neva kız aslında uyuyor yatakta ama sorun beni de uyutuyor ben zaten uyumaya dünden hevesli erkenden uyuyup kalıyoruz hiç bir işimi yetiştiremiyorum böyle olunca neyse okullar açılınca inşallah az yorulur da erkenden uyur

Başlayayım o Zaman
Sağol Can'ım
Ben oek sevmedim zaten bu kitapları.
Öyle aman aman merak etmiyorum da ne olacak diye.
Araya 5 cilt sefiller girdi resmen

İlk kitabı çok beğenmiştim, hatta sabahlara kadar uyuyup 2 günde bitirmiştim kitabı. Onun hatrına ikinci de hızlı ilerledi ki zaten o kitap daha kısa. Ama üçüncüyü çok uzatmış. Zaten yazar kendi açıklamıştı "Pi kitabı normalde Çi ile aynı sayfa sayısındaymış, ilk iki kitap çok tutunca yayınevi kitabı kalınlaştırmasını istemiş." Okurken anlaşılıyor zaten bu durum net bir şekilde.

Bitirirsin papatya akip gidiyor pi.

Teşekkürler kızlar
Bayrama kadar ne okursam artık. Bayram temizliği tatlı yapma telaşım yok zaten.
Dün akşam başladım. Hızlı ilerleyecek gibi duruyor.
Ben de eh işte beğendim ama öyle ayyyy mutlaka okuyun filan diyeceyim Bi kitap değil.

Pudracim nasilsin.seni cok iyi hatirliyorum.sanirim ise giderken yolun uzundu cook kitap okurdun.

Pudracim nasilsin.seni cok iyi hatirliyorum.sanirim ise giderken yolun uzundu cook kitap okurdun.
Tesekkur ederim sen nasilsin hatirlanmak ne guzel...
Evet her firsatta okurdum..umarim yine oyle olurum eskisi kadar yogun olmaz ama olsun. Kitapligimin onunden her geciste onlara hasretle baktim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…