- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
benim de herkes evli çok pis göze batıyorum :)) hayırlısı mod :)minerva1988 en kısa zamanda izleyeceğim filmini de :) ay evlilik muhabbeti beni ıskalıyor bu ara malum abim de evli değil, onu gözlerine kestirmişler, sürekli ona soruluyor. Benim kafa rahat şu sıra ama o evlenince tüm şimşekleri üzerime çekerim.
COLIN canım ben çalışmıyorum, evli de değilim, çocuk sorumluluğum da yok, şu an zamanım bol o yüzden beni sayma, okul dönemi gör bir de beni, yerimde sayarken. @_meLinDa_ iyi tatiller, mutlu bayramlar canım. Güzel anılar biriktirip gel.
Aminnn canım, zaten sosyal medyaya girince ortalık düğün, bebiş fotolarıyla dolu, kimse kalmadı, hayırlısı hakkımızda.benim de herkes evli çok pis göze batıyorum :)) hayırlısı mod :)
Sağol canım evet Neva kız aslında uyuyor yatakta ama sorun beni de uyutuyor ben zaten uyumaya dünden hevesli erkenden uyuyup kalıyoruz hiç bir işimi yetiştiremiyorum böyle olunca neyse okullar açılınca inşallah az yorulur da erkenden uyurNeva kiz degil mi? Cok guzelmis ismi ya. Bayildim. Yatakta yatmaya alistirmak su asamada zor olacak. Cok alismis sallanmaya. Bir iki hafta kararli bir sekilde yataginda yatirin. Aglayip sizlayacaktir ama kabullenecektir. Malesef baska yontemi yok. Allah kolaylik versin.
.
Bitirirsin papatya akip gidiyor pi.@_meLinDa_ iyi tatiller Can'ım
Seni takipteyiz tatlım
Sefillere başlamadan önce fi ve çi'yi okumuştum. Bugün pi'ye başlasam ayın 20 sine kadar bitirebilir miyim acaba yaaaa
Başlayayım o Zaman
Sağol Can'ım
Ben oek sevmedim zaten bu kitapları.
Öyle aman aman merak etmiyorum da ne olacak diye.
Araya 5 cilt sefiller girdi resmen
Bitirirsin papatya akip gidiyor pi.
Teşekkürler kızlarİlk kitabı çok beğenmiştim, hatta sabahlara kadar uyuyup 2 günde bitirmiştim kitabı. Onun hatrına ikinci de hızlı ilerledi ki zaten o kitap daha kısa. Ama üçüncüyü çok uzatmış. Zaten yazar kendi açıklamıştı "Pi kitabı normalde Çi ile aynı sayfa sayısındaymış, ilk iki kitap çok tutunca yayınevi kitabı kalınlaştırmasını istemiş." Okurken anlaşılıyor zaten bu durum net bir şekilde.
Gunaydin canim.Günaydın kitapkurtlarım
Gurunun bir anlamı var mı?Merak ettim.Gunaydin canim.
Benim migrenim tuttu bugun. Su an ekrana zor bakiyorum. Birazdan karanlik odama gidecegim. Gazi acip, sonsuzluga dogru yola cikmayi planliyorum.
Size iyi okumalar. Ben yine servis disiyim.
Pudracim nasilsin.seni cok iyi hatirliyorum.sanirim ise giderken yolun uzundu cook kitap okurdun.Merhabalarbeni de araniza alir misiniz? Eskiden "Kadinlarin Kitap Mekani"na müdavimdim ama oraya yazan yok artik. Ben de bebegimin dogumundan sonra pek firsat bulamadim okumaya . Yeni yeni basladim.
Boyle bir topigin beni motive edecegini dusunuyorum.
Tesekkur ederim sen nasilsinPudracim nasilsin.seni cok iyi hatirliyorum.sanirim ise giderken yolun uzundu cook kitap okurdun.
Hosbuldum
Ben yazmadim onu ya. Bazi uyelerde guru yaziyor. Ama neden yazdigini bende bilmiyorum.Gurunun bir anlamı var mı?Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?