- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
HoşgeldinMerhabalarbeni de araniza alir misiniz? Eskiden "Kadinlarin Kitap Mekani"na müdavimdim ama oraya yazan yok artik. Ben de bebegimin dogumundan sonra pek firsat bulamadim okumaya . Yeni yeni basladim.
Boyle bir topigin beni motive edecegini dusunuyorum.
HosbuldumHoşgeldin
Hosbuldum.İyi akşamlar kızlar,
Bugün elime kitabımı alıp da okumk kısmet olmadı. Hareketli bir gündü benim için, daha yeni oturabildim. Olur da gözlerim ağrımazsa okumayı düşünüyorum.
DonukPudra hoş geldin aramıza, keyifli okumalar. Şu an okuduğun kitabın öveni çok, basımı yok, aradım da bulamadım. Bakalım senin yorumların nasıl olacak ?
Aişe Ceren de güzel, benim eşim de Ayşe Neva koyalım demişti ben Elif Neva koudurttum ama Neva diye sesleniyoruz hatta ben genelde Neva bile demiyorum Nevoş diyorumAy o benim de aklıma geldi de babası beğenmedi
Mirayla alakasız bi isme karar verdik gibi, Aişe Ceren ( Ceren Bin Boğalar Efsanesi'nden geliyo)
Off ya migrenden nefret ediyorum. Geçmiş olsunGunaydin canim.
Benim migrenim tuttu bugun. Su an ekrana zor bakiyorum. Birazdan karanlik odama gidecegim. Gazi acip, sonsuzluga dogru yola cikmayi planliyorum.
Size iyi okumalar. Ben yine servis disiyim.
Hoş geldin donukpudraMerhabalarbeni de araniza alir misiniz? Eskiden "Kadinlarin Kitap Mekani"na müdavimdim ama oraya yazan yok artik. Ben de bebegimin dogumundan sonra pek firsat bulamadim okumaya . Yeni yeni basladim.
Boyle bir topigin beni motive edecegini dusunuyorum.
Sagol canim. Her ay yoklar beni migren sagolsun, hic yalniz birakmaz. Ilac alip uyudum biraz, aksama dogru gecti cok sukur.Off ya migrenden nefret ediyorum. Geçmiş olsun
Simdiden mutlu yillar yakisikli prensineGünaydın Kumral ada mavi tuna sayfa 151 bir iş yapıyorum o bitince ara verip bir bölüm kitap okuyorum zaten bölümler kısacık ama daha çooook işim var yarın akşam Eren'in doğum gününü kutlayacağız bayram bayram birde ona hazırlık yapmam gerek
Günaydın Kumral ada mavi tuna sayfa 151 bir iş yapıyorum o bitince ara verip bir bölüm kitap okuyorum zaten bölümler kısacık ama daha çooook işim var yarın akşam Eren'in doğum gününü kutlayacağız bayram bayram birde ona hazırlık yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?