Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çocuklarınız sizin gibi kitapsever anneleri olduğu için ne kadar şanslı.
Öyle anneler var ki hem kitap okumaz hem de çocuğunun kitap okumamasından şikayet eder.Çocuk önce evde öğrenir.Evde kimse kitap okumuyorsa çocuk nasıl okusun ki.Çok sinirleniyorum böyle ebeveynlere ama benim sinirlenmemle de bir şey değişmiyor.

Oohh işlerimi bitirdim, kitabıma dönüyorum tekrar
_Cassandra_ senin kızının ismi de çok güzel, ben de genelde miroş diyorum

Aman tanrım
Nasıl kitapsız kaldın
Yaz tatili için ayarladiklarim bitti. Yarından sonda İstanbula dönüyorum orda bol miktarda var :)

Oğlunuz kaç yaşında?Yaşına uygun ve ilgisini çeken kitaplar okuyabilir.
11 yaşında. Nerdeyse hiç kitap bitirmedi daha. Okusa da anlamıyor okuduğunu. Neler yapıyorum neler
Kitapçıya götürüyorum o seçiyor. Netten alıyoruz. O seçiyor. Ama kitap eve girdi mi okumamak için bin takla atıyor.
Sevmeyince sevmiyorlar ya. Benim kizimda oyle. Kitap oku deyince sanki uzerine dunya yikilmis gibi bir hal aliyor surati. Herseyi de, ama kitap oku deme. O derece sevmiyor.
Benimki de kitap diyince kaçacak delik arıyor. Üstelik babam annem kardeşim damadımız çok kitap okur. Böyle Bi ailede ama kitaba düşman.

Sabahattin Ali__Değirmen bitti.

Birçok kitabını severek okuduğum yazarın, bu öyküler kitabından da keyif aldım. Bazı öyküleri 'bu iyiydi' dedirtirken kimileri de 'hmm sanki daha iyi olabilir miydi ?' dedirtiyor.
Bu durumu yazar önsözünde belirtmiş, gençken yazdığım bazı öyküler utanacağım kadar kötü ama daha önce gözler önüne serdim, şimdi örtbas etmeye hakkım yok, iyiyi kötüden ayırmak külfetini okuyucuya bıraktığım için özür dilerim.
Yazım ve üslub Sabahattin Ali'yse zaten benim için yeterlidir bu.

Zorlamak zorunda kaliyorum malesef. Cunku ogretmen her hafta bir hikaye veriyor okumalari icin. Zorunlu tutuyor ogretmen. Bazen aglayarak okuyor.
Ağlayarak okuması da hiç iyi değil.Öğretmen yararlı olsun diye zorunlu tutuyor ama maalesef yarardan çok zararı oluyor.Kitap özeti gibi hikayenin de özeti olmuyor mu veya çizgi filmi?Hiç baktınız mı?
Ödül sistemini denediniz mi?Bu hikayeyi bitirsen şöyle yaparız,bunu alırız gibi.Gerçi ben bu sisteme de karşıyım.Ama en azından ödevini yapabilsin.

Manga deniyordu sanırım.Japon çizgi romanlar var.Onları hiç okudu mu?

COLIN Kızınız kaç yaşında?Özellikle 12-15 yaşındaki kızlar için kitaplar oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam Cadde Kızları,Kamp Arkadaşları serisi olan kitaplardan.

Oglum 10 aylik.. kitapligimin alttan 3 rafini ona ayirdim. Hamileyken daha cocuk kitaplari almistim. Suan hem inceliyor hem istedigini alip bana getiriyor okuyorum. Umarim ilerde de sever . Alismasi icin cabaliyorum ama.

Sevmeyince sevmiyorlar ya. Benim kizimda oyle. Kitap oku deyince sanki uzerine dunya yikilmis gibi bir hal aliyor surati. Herseyi de, ama kitap oku deme. O derece sevmiyor.
Benim kardesim de oyleydi.. Ne yaptiysak olmadi. 15li yaslarda birden icine ask geldi. Suan benimle kitap yaristircak derecede .. bu ay kac kitap okudun diye sorar ... belki ilerde kizin da oyle olur.

DonukPudra
Ben artık kitap okumak istemiyorum.Bu bölüm sayesinde kendimi zorluyorum.
Kore dizilerine bayılırdım önceden.Şimdi de seviyorum ama önceki gibi değil.Hem Kore dizilerinden hem de kitaplardan sıkıldım.Bunun nedeni büyük ihtimalle çok izleyip çok okumamdan kaynaklanıyor.

Olabilir de insanin bazen nadasa birakmasi gerekiyor...
Ben gebeligimde migren ataklarindan ve 10 aydir 3kitap okumamdan resmen acim kitaplara ... surekli okuyasim var.
Buraya da sevkim sonmesin ve okumaya sartlandirayim kendimi niyetiyle geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…