Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Olabilir de insanin bazen nadasa birakmasi gerekiyor...
Ben gebeligimde migren ataklarindan ve 10 aydir 3kitap okumamdan resmen acim kitaplara ... surekli okuyasim var.
Buraya da sevkim sonmesin ve okumaya sartlandirayim kendimi niyetiyle geldim.
Ben de kitap okumayalı neredeyse 1 sene olmuştu.Tam bir rezillik!

Hayır okumadı. Ama ben umudumu kestim artık.
Benim oğlum okumayı sevmiyor. Sınavlarda soruları okumaya bile üşeniyor.
Sınavları kim sever ki?Ben de hiç sevmem.Bence dediğim kitaplardan bir tane alın.Belki ilgisini çeker.Tam erkeklere göre kitaplar.Isterseniz linkini göndereyim buradan.Yasak değil değil mi?Eğer link göndermek yasaksa özelden atayım?Umudunuzu kaybetmeyin.Bence bu kitapları sever.

Özelden gönderirseniz çok sevinirim. Yasak mı değil mi bilmiyorum çünkü
Yıllardır denemediğim yol kalmadı. Ama Bi türlü başaramadım. Şimdi de umursamıyorum yolunu deniyorum. Bu konuyu açmazsak belki kendiliğinden okur. Umudum olmasa da deniyorum.

Papatya sevdigi ne var.o konuyla ilgili kitaplar baksan.hayvanlar ilgisini ceker mi mesela?

Link vermek yasak degil..hatta bemde talibim erkek annesi olarak not alayim.

Papatya sevdigi ne var.o konuyla ilgili kitaplar baksan.hayvanlar ilgisini ceker mi mesela?
En çok belgesel seviyor. Dünya atmosfer uzay yanardağlar Karadelikler yıldızlar gezegenler atom bombaları vs. Sabah akşam sürekli ama sürekli belgesel izliyor. Bilim teknik ve bilim çocuk aldım. Ona da bakmadı. Okumayı sevmiyor. Ama dergileri ben okusam pür dikkat dinliyor.

COLIN Kızınız kaç yaşında?Özellikle 12-15 yaşındaki kızlar için kitaplar oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam Cadde Kızları,Kamp Arkadaşları serisi olan kitaplardan.
8 yasinda daha.
Bende 4 yildir nerdeyse hic kitap okumadim. Bugun dedim ki, artik bende kitap okuycam. Beraber okuyalim mi dedim. Tamam dedi. Bakalim insallah budefa olur. Ama papatyanin dedigi gibi ayni, okusa da aklinda hicbirsey kalmiyor. Dikkatini vermiyor, sadece bitirmek icinokugor sanirim.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Renkli-R...10-Yas/Cocuk-Oyku-Hikaye/urunno=0000000556576
Ben o yaşlarda severek okumuştum.5 hikaye ve 5 masal kitabından oluşuyor.Her bir kitabın içinde 10 masal veya 10 hikaye var.Bol resimli,resimlerin kalitesi harika.İçindeki masallar ve hikayeler de çok güzel.Resimler o kadar güzeldi ki 1 kitabı zevkle okurdum ve bitirmek için can atardım.
Bu sitede ince kapak diyor.Benim aldıklarımın kapağı biraz yumuşaktı,sanki içinde ince bir sünger var gibiydi.İnce kapak dediği bendeki gibi mi oluyor bilmiyorum.Ama bu seti kesinlikle tavsiye ederim.
Bu kitaplar tek olarak da satılıyormuş.İsterseniz tek tek alırsınız.Küçük çocuklar için masal kitapları,daha büyük çocuklar için hikaye kitapları.

Ben yanlış hatırlamıyorsam ilk 8-9 yaşlarında Canan Tan'la başlamıştım roman okumaya. Belki ilk sefer için Canan Tan ağır gelebilir ama İpek Ongun'un şu meşhur Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisi bence o yaşlara göre.. Ben ilk o zaman başlamıştım ve bir sonraki kitabı almak için sabırsızlanıyordum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…