Ben yanlış hatırlamıyorsam ilk 8-9 yaşlarında Canan Tan'la başlamıştım roman okumaya. Belki ilk sefer için Canan Tan ağır gelebilir ama İpek Ongun'un şu meşhur Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisi bence o yaşlara göre.. Ben ilk o zaman başlamıştım ve bir sonraki kitabı almak için sabırsızlanıyordum hep
Buket Uzuner 13 yaş için belki erken olur, liseye başlamadı galibaBenım kızım 13 yaşında İpek ONGUN serisini bu sene bitirdi. Cok beğendi. 8-9 Yaşında bir oğlum var. Ama 8-9 ya için agır değil mi? Ben oğluma şu klasikler varya onlardan okutuyorum. Çok mu geri acaba. Tom Sawyer, 80 Günde Devri Alem, vs. Bir Gülten DAYIOĞLU kitapları. Önerebileceğiniz başka kitap var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Kızım için Buket UZUNER kitaplarını da beğendi.
Kiz oku da nasil olursa olsun. Sonucta yaris yapmiyoruz burda. Burda onemli olan birbirimizi tesvik etmemiz bence.Cehennem kitabını butirdikten sonra önceden okuyup bitirmediğim 2 kitabı okumayı düşünüyorum.Bu 2 kitabı bitirdiğimde 1 kitap okumuşum gibi olsun mu?Başından sonuna kadar okumayacağım için bu daha doğru olur.Yine de bilemedim.Aranızda benim durumunda olan veya olmuş olan var mı?
Amacın kitap okumak olduğunu biliyorum.Yine de sormak istedim.Kiz oku da nasil olursa olsun. Sonucta yaris yapmiyoruz burda. Burda onemli olan birbirimizi tesvik etmemiz bence.
Ben de eylulun 100 sayfasini okumustum onceden. Kalanini buraya katildiktan sonra okudum. Bunlarin onemi yok bence. Cunku herkesin okudugu kitap sayfalari da farkli zaten. Misal ben 190 sayfalik bikitap okurken, sen 400 sayfalik bir kitap okuyor olabiliyorsun. Ama sonucta o da bir kitap digeri de. Bitince birer tane ekleniyor hesabimiza.
Yarim biraktiklarin neydi adlari merak ettim.Amacın kitap okumak olduğunu biliyorum.Yine de sormak istedim.
Goethe-FaustYarim biraktiklarin neydi adlari merak ettim.
Biliyor mjsun o yarim biraktigin kitaplari bitirince uzerinden bir yuk kalkiyor ki sorma. Cok ferahliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?