Faust nedense cok sıkıcı gibi geliyor bana. Elime bile almak istemiyorum.Goethe-Faust
Reşat Nuri -Değirmen
Bir Çift Yürek-Marlo Morgan
3 tane varmış.
Ben de sıkılarak okumuştum.O kadar sıkılmıştım ki son 75 sayfasını okuyamamıştım.Faust nedense cok sıkıcı gibi geliyor bana. Elime bile almak istemiyorum.
Klasiklere başlayacağım kızlar.
Depresyondayım.
Aşabilmem için ay sonuna kadar 10 kitap diyorum.
Hangilerini okuyacağım konusunda kararsızım.
Raskolnikov tarzı şeylerde baygınlık geçiriyorum, ısmarlama okumak istemem. Yani soğuk kahve ya da bukre tarzı kitaplar da ilgimi hiç çekmiyor.
Serenad tarzı hem gizemli hem de akıcı bildiğiniz neler var?
Yasar Kemal oku kesinlikle. Ben malesef sadece bir eserini okuyabildim. Ama muazzam bir dili var adamin. Buyuleyici. Kendinden ve dunyandan uzaklasip tamamen kitaptaki dunyaya cekiyor seni. Depresyon durumlarinda iyi gider diye dusunuyorum.Klasiklere başlayacağım kızlar.
Depresyondayım.
Raskolnikov tarzı şeylerde baygınlık geçiriyorum, ısmarlama okumak istemem. Yani soğuk kahve ya da bukre tarzı kitaplar da ilgimi hiç çekmiyor.
Klasiklere başlayacağım kızlar.
Depresyondayım.
Ben bunu seneler önce okumuştum kuzum, böyle kalın bir kitap istiyorum, aşk acısını geçirecek türden. Sen bana raif miydi rauf muydu neydi onu mu hatırlatacaksın yoksa kız ahhahaSabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
Bunu bir gece okudum pray
Ben bunu seneler önce okumuştum kuzum, böyle kalın bir kitap istiyorum, aşk acısını geçirecek türden. Sen bana raif miydi rauf muydu neydi onu mu hatırlatacaksın yoksa kız ahhaha
Deniz, kum, güneş ve kitap. Hımm guzel olsa gerekEki Görüntüle 1885579 tünaydııın, serinin 2.kitabındayım. devrimin kızı. sayfa 154.
Ben okudumHasan Ali Toptaş - Uykunun Doğusu
Bu kitabı okuyan var mı kızlar?
Selamlar
Oblomov'un tembelliğine yakışır bir hızda okuduğum kitabımı bitirdim nihayet
Yeni kitabım Aldous Huxley-Cesur Yeni Dünya
Ben okudum
Hatta tekrar okumayı düşünüyorum, Hasan Alim okudum bitti denilecek bi yazar değil benim için
Yok anormal değilsinBen yarıya geldim hala bi şey anlayamadım
Anormal değilim dimi
Yok anormal değilsin
Ama biraz zor bir yazar ve bence en zor eseri, kafan doluysa, kalabalıkta okumak zorundaysan mesela, hiç okuma bu sıralar
Ya da şöyle söyleyim (umarım yanlış anlamazsın) türk ve dünya klasiklerinden okumadıysan, popüler kitaplar tercih ediyorsan da okuma çünkü bayağı zordur Hasan Ali Toptaş
Tamam sorun yok o zaman,Popüler kitaplardan ziyade ağır kitapları severim aslında, dünya edebiyatından da farklı kitapları okumayı seviyorum. Türk edebiyatında da edebi dilde olanları tercih ederim genelde, bu kitap alıp götürüyor, dili güzel, ama kurguyu çözemedim henüz. Bir yerde çorap söküğü gibi olay akacak ve vay be diyeceğim herhalde ama henüz o kısma gelemedim sanırım
Hasan Ali Toptaş - Uykunun Doğusu
Bu kitabı okuyan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?