Vay be aynı sayfada kalmışız.İstesek olmazdı.:)İyi akşamlar kızlar kumral ada mavi tuna 429. Sayfadayım bu akşam bitirmeyi istiyorum
Ortak kitap nedir?
Burda da cok zorlu hayat kosullari var. Iskence gibi yani.COLIN not ettim, gerçek yaşam öyküleri olan kitapları çok seviyorum ama beni çok etkiliyor, aaa sadece kurgu deyip geçemiyorsun, bir de konu edilen hayatlar genelde zorlu geçen yaşamları ele alıyor, bu da beni benden alıyor ama okumadan da edemiyorum, tavsiye için teşekkür ederim.
Çok sevilen kitapları ve filmler beni hiç etkilemiyor,boş geliyor.O yüzden günümüz yazarlarından da pek okumuyorum.Beğenenler basit kurgusu olan kitapları seviyor belki de.Pi'nin kurgusu nasıl?Günaydın kızlar
COLIN ben de okumuştum o kitabı. Çok etkilenmiştim
Pi'ye devam ediyorum. Bu kitapların bu kadar sevilmesinin nedenini çözemedim gitti. Sefillerde bile bu kadar sıkılmamıştım ben.
Merhabalarbeni de araniza alir misiniz? Eskiden "Kadinlarin Kitap Mekani"na müdavimdim ama oraya yazan yok artik. Ben de bebegimin dogumundan sonra pek firsat bulamadim okumaya . Yeni yeni basladim.
Boyle bir topigin beni motive edecegini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?