Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi akşamlar
Bayram tatili boyunca fırsat buldukça okudugum Ayşe Kulin Hüzün kitabını bitirdim çok güzeldi.Daha evime dönmedim pazartesiye inşallah ortak kitabımıza başlarım

Ortak kitap nedir?

Ortak Okuma Etkinliği başlığı altında bir konu daha var, orada her ayın 20-30'u arası daha önceden oylarla belirlenmiş bir kitabı okuyoruz, örneğin bu ayki Saatleri Ayarlama Enstitüsü. Okumaya katılacak olan belirtiyor o konuda, herkes o tarih aralığında okumasını bitirdiğinde yorumlarda bulunuluyor, fikir alışverişi olmuş oluyor.

Bugün de okuyamadım, bu saatlerde de gözümü ağrıtıyor, sanırım sabah okumalarını sevdiğim için böyle oluyor.
O yüzden yarın erkenden uyanıp kitap okuyacağım, ev ahalisi uyanmadan biraz okurum.
Şimdi ben cimbomumun maçını seyredeyim.

Zana Muhsen - Annemi bir kez daha gorebilsem bitti.
332 sayfaydi.
Son derece akici bir kitap. Kesinlikle sıkıcı degil. Gercek yasam oykusu oldugu icin de ayrica ilgisini cekiyor insanin.

Anneleri Ingiliz, babalari Yemenli olan iki kiz kardesin; babalari tarafindan kandirilip Yemen'e goturulmelerini, orda yillarca yeniden Ingiltere'ye annelerinin yanina donebilmek icin gosterdikleri cabayi konu aliyor kitap.
Ben sevdim kitabi. Sanilanin aksine son derece tarafsiz yazilmis bir eser.
Pazartesi yeni bir kitaba baslayacagim insallah.

COLIN not ettim, gerçek yaşam öyküleri olan kitapları çok seviyorum ama beni çok etkiliyor, aaa sadece kurgu deyip geçemiyorsun, bir de konu edilen hayatlar genelde zorlu geçen yaşamları ele alıyor, bu da beni benden alıyor ama okumadan da edemiyorum, tavsiye için teşekkür ederim.

Burda da cok zorlu hayat kosullari var. Iskence gibi yani.
Tehmina Duranni -Kafir kitabi da gercek yasam oykusu. Ama o cok cok agir bir kitap. Ben 20li yaslarda okumustum bir iki ay etkisinden cikamamistim.

Günaydın kızlar
COLIN ben de okumuştum o kitabı. Çok etkilenmiştim
Pi'ye devam ediyorum. Bu kitapların bu kadar sevilmesinin nedenini çözemedim gitti. Sefillerde bile bu kadar sıkılmamıştım ben.
Çok sevilen kitapları ve filmler beni hiç etkilemiyor,boş geliyor.O yüzden günümüz yazarlarından da pek okumuyorum.Beğenenler basit kurgusu olan kitapları seviyor belki de.Pi'nin kurgusu nasıl?

ayyyyy kuzum gelmiş buraya
seni onur konuğum olarak alıyorum hoşgeldin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…