Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Welldone0 ilk iki kitap Bi tık daha iyiydi. Ama bunda uzatmış da uzatmış. Farklı karakterlerin hikayeleri var. Bazı güncel konuları ele almış filan ama bana hiç hitap etmedi. Ayrıca cinsellğk de bayapı yoğun.
_meLinDa_ hoşgeldin.
Hemencecik yorumlarını bekliyorum. Fotoğraflarda harika görünüyorsun. Tavsiye eder misin, gidelğm mi, kaç gece kalalım filan

Hosgeldin melinda
Ozlemissindir simdi kitap okumayi. Tatil iyi gelmistir bu bakimdan.

Herkese merhaba bizde bugun tatilden donduk pert haldeyim biraz camasir vs yapmam lazim. Adamakilli sali gunu kendime gelirim sanirim bebekle tatil ×2 yorgunluk

Onun disinda Körluk cok guzel gidiyor 1senedir kitaplikta bekletmisim boyle guzel eseri. Cok etkilendigim bolumler var aklimdan cikamiyor.

Teşekkürler.Bu seri çok meşhur olduğu için merak ettim,okuyacaktım.Ama 18+ kitaplar hiç benlik değil.O yüzden okumayacağım.

Cesur Yeni Dünya 175...
Pek düşündüğüm gibi bi kitap değilmiş, son 70 sayfa falan kaldı, umarım bittiğinde pişman olmam
Günaydın kızlar
COLIN ben de okumuştum o kitabı. Çok etkilenmiştim
Pi'ye devam ediyorum. Bu kitapların bu kadar sevilmesinin nedenini çözemedim gitti. Sefillerde bile bu kadar sıkılmamıştım ben.
Herkes bi heves aldı galiba o seriyi

_meLinDa_ hoşgeldin canım

Bende bugun vikitap da Körlük'ün konusuna baktim da, cok farkli. Tam benlik bir sey gibi duruyor. Temin edebilirsem mutlaka okuyacagim.

Ben hic okumadim ama Dan Brown kitaplarinin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ben de 2 kitabini listeme ekledim.
Da Vinci Sifresi ve Melekler ve Şeytanlar.Sanirim bunlar seri kitaplar. Cehennem de serinin bir parcasi degil mi? Umarim okuyabilirim.

Son düzenleme:
Ben hic okumadim ama Dan Brown kitaplarinin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ben de 2 kitabini listeme ekledim.
Da Vinci Sifresi ve Melekler ve Şeytanlar.Sanirim bunlar seri kitaplar. Cehennem de serinin bir parcasi degil mi? Umarim okuyabilirim.
Bana hiç serinin parçası gibi gelmedi.

• Okudum ben.Çok da beğendim.Cehennemin filmi de girecek vizyona bu kış.

Seri değil kitapları.Hepsi ayrı hikaye.Bu kitaplarının ana karakteri aynı sadece.
    Okudum ben canım.Diğer kitapları gibi.Sevdiysen bunu da seversin

biz Lizbon'u daha çok sevidk papatya, daha sıcak bir kent belki de okyanusa kıyısı var diye bilmiyorum
tarihi yerleri fazla, sarayları, kaleleri, güzel müzikleri, lezzetli yemekleri
kesinlikle gidilip görülmeli bence bu avrupanın en sonundaki güzel kent
bir de ben Pessoa çok seviyorum ya resmen onunla beraber geziyormuş gibi hissettim, huzursuzluğun kitabında bahsettiği yerlerde

Amsterdam tabi çok daha avrupai çok daha çılgın bir yer
orada da müzeler harikaydı, sevdiğim tabloları bizzat yerinde görmek beni hep çok heyecanlandırır
amsterdamda daha genç hisseder insan kendini, bir de genelde o bisiklet olayını çok sevsem de bana çooook fazla bisiklet kullanıcısı var gibi geldi
resmen yayalar çok daha değersiz, yanlışlıkla bisiklet yolundan yürüyeyim desen ezer geçerler vallahi, biz ürke ürke yürüdük
he bir de Amsterdam gereksiz pahalı bence.. Madam Tussand müzesi mesela kişi başı 25 euro muydu neydi, pek bir numarası da yok.. yeme içme de Lizbon'a göre baya pahalı
ama sonuç olarak iki yer de görülecek yerlerden tabi ki
ama benim kalbim Lizbon'da kaldı

ben okudum ve Dam Brown çok severim
filmi de gösterime girecek ekimde falan sanırım Tom Hanks'i de çok yakıştırıyorum Robert Langdon karakterine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…