- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Hosgeldin melindakürkçü dükkanıma geri döndüm
tabi ki okuma bakımından oldukça verimsiz bir tatil oldu, yorgunluktan canım istemedi hiç uçakta bile
yarın tam gaz kaldığım yerden devam, bugün çamaşır ütü günü
Görünmez Kentlere başladım, Huzursuzluğun Kitabı daha yarısında
ayyyyy kuzum gelmiş buraya
seni onur konuğum olarak alıyorumhoşgeldin canım benim
Teşekkürler.Bu seri çok meşhur olduğu için merak ettim,okuyacaktım.Ama 18+ kitaplar hiç benlik değil.O yüzden okumayacağım.Welldone0 ilk iki kitap Bi tık daha iyiydi. Ama bunda uzatmış da uzatmış. Farklı karakterlerin hikayeleri var. Bazı güncel konuları ele almış filan ama bana hiç hitap etmedi. Ayrıca cinsellğk de bayapı yoğun.
_meLinDa_ hoşgeldin.
Hemencecik yorumlarını bekliyorum. Fotoğraflarda harika görünüyorsun. Tavsiye eder misin, gidelğm mi, kaç gece kalalım filan
Herkes bi heves aldı galiba o seriyiGünaydın kızlar
COLIN ben de okumuştum o kitabı. Çok etkilenmiştim
Pi'ye devam ediyorum. Bu kitapların bu kadar sevilmesinin nedenini çözemedim gitti. Sefillerde bile bu kadar sıkılmamıştım ben.
Bende bugun vikitap da Körlük'ün konusuna baktim da, cok farkli. Tam benlik bir sey gibi duruyor. Temin edebilirsem mutlaka okuyacagim.Herkese merhaba bizde bugun tatilden donduk pert haldeyim biraz camasir vs yapmam lazim. Adamakilli sali gunu kendime gelirim sanirimbebekle tatil ×2 yorgunluk
Onun disinda Körluk cok guzel gidiyor 1senedir kitaplikta bekletmisim boyle guzel eseri. Cok etkilendigim bolumler var aklimdan cikamiyor.
Ben hic okumadim ama Dan Brown kitaplarinin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ben de 2 kitabini listeme ekledim.573 sayfalık Dan Brown-Cehennem bitti.
Film gibi kitaptı.Tavsiye ederim.Benim için tek kötü tarafı biraz fazla uzatılmış olmasıydı.400 sayfa civarında olsa daha iyi olurmuş.Aranızda bu kitabı okuyan var mı?
Bana hiç serinin parçası gibi gelmedi.Ben hic okumadim ama Dan Brown kitaplarinin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ben de 2 kitabini listeme ekledim.
Da Vinci Sifresi ve Melekler ve Şeytanlar.Sanirim bunlar seri kitaplar. Cehennem de serinin bir parcasi degil mi? Umarim okuyabilirim.
Okudum ben.Çok da beğendim.Cehennemin filmi de girecek vizyona bu kış.573 sayfalık Dan Brown-Cehennem bitti.
Film gibi kitaptı.Tavsiye ederim.Benim için tek kötü tarafı biraz fazla uzatılmış olmasıydı.400 sayfa civarında olsa daha iyi olurmuş.Aranızda bu kitabı okuyan var mı?
Seri değil kitapları.Hepsi ayrı hikaye.Bu kitaplarının ana karakteri aynı sadece.Bende bugun vikitap da Körlük'ün konusuna baktim da, cok farkli. Tam benlik bir sey gibi duruyor. Temin edebilirsem mutlaka okuyacagim.
Ben hic okumadim ama Dan Brown kitaplarinin cok guzel oldugunu soyluyorlar. Ben de 2 kitabini listeme ekledim.
Da Vinci Sifresi ve Melekler ve Şeytanlar.Sanirim bunlar seri kitaplar. Cehennem de serinin bir parcasi degil mi? Umarim okuyabilirim.
Okudum ben canım.Diğer kitapları gibi.Sevdiysen bunu da seversin
Welldone0 ilk iki kitap Bi tık daha iyiydi. Ama bunda uzatmış da uzatmış. Farklı karakterlerin hikayeleri var. Bazı güncel konuları ele almış filan ama bana hiç hitap etmedi. Ayrıca cinsellğk de bayapı yoğun.
_meLinDa_ hoşgeldin.
Hemencecik yorumlarını bekliyorum. Fotoğraflarda harika görünüyorsun. Tavsiye eder misin, gidelğm mi, kaç gece kalalım filan
573 sayfalık Dan Brown-Cehennem bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?