Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

_meLinDa_ yorumlar için teşekkür ederim. Yazdım listeye.
Zaten listem öyle kabarık ki...
İşte yapılacaklar
Okunacak kitaplar
Gezilecek yerler
Daha kaliteli ve sade bir hayat için yapmak gerekenler
Böyle uzayıp gidiyor.

Biz yurtdışında müzelere gitmeme kararı aldık eşimle. Daha doğrusu her müzeye girmeyeceğiz artık. Giriş ücretleri gerçekten pahalı oluyor.

Cennet ve cehennemi okudum çok akıcı içine bi girdiğin zaman son Sayfada biliyosun kendini zaten filmi çok başkaydı ama hiç alakası yok.. beğenmedim yani ...
Bu adamın diğer kitaplarında temin etmeyi dusunuyorum...

_meLinDa_ hoş geldin :) özellikle Lizbon u çok merak ediyorum biraz bahsederken çok memnun olurum kaç gün yeter araba kiralama nerde kalınır falan:)

Bu arada iki yeşil su sahurunu bitti buket üzüme artık favori yazarlarimdan:)
Çok beğendim dilini hafızlık esprileri samimiyeti

Okuduğum iki kitap peşpeşe hemde az ve iki yeşil su samuru , Oğuz Atay in tutunamayanlar romanindn bahsediyodu artık okumak lazım zannımca ... Evren bana gizlice mesaj yolluyo:)

Cennet kitabı da mı vardı.Hiç bilmiyordum.

biz araba kiralamadık çünkü çok geniş metro ağı ve tramway, tren hatta otobüs ağı var onlarla gittik her yere
mesela Sintra, Belem ve Cascais ve Benfica Lizbon dışında ama kolayca ulaştık hepsine
o nedenle bence araba kiralamaya gerek yok
biz Fenix Garden otelde kaldık Marques de Pombal denen bir alanda, merkez sayılabilir her yere yürüme mesafesi de yakın ve metro durağı önünde zaten, oteli de tavsiye edebilirim çok güzel kahvaltısı vardı :)
bir de her ne kadar metro vs kullanılsa da bol bol yürümek gerekiyo çünkü harika sokakları var, çok yorulduk o sebeple

Cennet kitabı da mı vardı.Hiç bilmiyordum.

Dan Brown'un yok Cennet diye kitabı
Cehennem filmi de gösterime girmedi henüz

Bayramda ne çok konuşulmuş, hepsini okudum geldim hemen

Tatilden dönenlere, tatili benim gibi evinde geçirenlere, misafirden gözünü açamayanlara, bugün kuzularını okula gönderenlere, kısaca herkeslere selamlar. Mutlu huzurlu neşeli haftalar
Ağrıdağı Efsanesi bitti, sanırım e-kitap'tan okumamdan kaynaklı bir sıkılganlık yaşamış olsam da dönem dönem Yaşar Kemal gerçekten müthiş bir şekilde aktarmış hikayeyi. En kısa zamanda farklı kitaplarını elden alıp okumalıyım
D&R'daki indirimden yararlanarak "Aşk ve Gurur" ve "Schindler'in listesi" kitaplarını almıştım bayramdan önce. Bugün Aşk ve Gurur'a başlayacağım. Birkaç gün işyerinde yoğun olurum, sakinleşince de "Saatleri Ayarlama Enstitüsü"nü okumaya çalışacağım.
Umarım hepimiz bol okumalı ünler geçiririzz

Günaydınlar , iyi haftalar
Tatiller bayramlar ve yazda bitti maraton başlıyor kuzuları okula bıraktım geldim hayırlı olsun hepimize yeni öğretim yılı
Hafta sonu tatil dönüşü malum işlerden pek kitap alamadım elime anca yatmadan önce 15 sf falan Saatleri ayarlama enstitüsünden okuyabildim.

23 günlük tatil bitti bugün işe başladım.Ağlıyorum şu anTatil çok güzel şey ya.Ev hanımlarına çok özeniyorum. Bari öğretmen olsaydım
Babil'de ölüm İstanbul'da aşk 280 deyim.

Selam geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben Simurg.
Üyeliğimi kapatmıştım. Çokta kararlıydım sözde kadınlar kulubunde vakit harcamamaya ama sizi özledim. Kitap sohbetlerini özledim döndüm.
Şu an Aykut Oğuzun Artık Zenginim kitabını okuyorum. Bu tarz kitapları merak edip her okuyuşumda pişman oluyorum gerçi

hoşgeldin

sen nerelere kayboldun öyle
iyi ki de gelmişsin, bir daha kaybolmak yok. sırf buralarda bizimle takılırsan vakit kaybı da olmaz hem

Hoşgeldiiinn
Kitap konuları çok güzel bdv ye uğramamak lazım:)

Hb Melinda ne güzel gezdin. Resimlerine bakıp bakıp iç geçirdim.Ne harika yerler var dimi.
sen nerelere kayboldun öyle
iyi ki de gelmişsin, bir daha kaybolmak yok. sırf buralarda bizimle takılırsan vakit kaybı da olmaz hem
Kesinlikle haklısın. Sen ne yaptın? Düğüne de az kalmıştır artık heyecan doruklarda mı yoksa stres mi?

Hoşgeldiiinn
Kitap konuları çok güzel bdv ye uğramamak lazım:)
Ay çok haklısın ama hala gözüm kayıyor

Bende yoğun olacağım ama burdan uzaklaşmayacağım bir daha. Sende gitme gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…