- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Fotolar şahaneydi. Ya zaten siz ikiniz çok tatlısınız maşallah
Cennet ve cehennemi okudum çok akıcı içine bi girdiğin zaman son Sayfada biliyosun kendini zaten filmi çok başkaydı ama hiç alakası yok.. beğenmedim yani ...573 sayfalık Dan Brown-Cehennem bitti.
Film gibi kitaptı.Tavsiye ederim.Benim için tek kötü tarafı biraz fazla uzatılmış olmasıydı.400 sayfa civarında olsa daha iyi olurmuş.Aranızda bu kitabı okuyan var mı?
Cennet kitabı da mı vardı.Hiç bilmiyordum.Cennet ve cehennemi okudum çok akıcı içine bi girdiğin zaman son Sayfada biliyosun kendini zaten filmi çok başkaydı ama hiç alakası yok.. beğenmedim yani ...
Bu adamın diğer kitaplarında temin etmeyi dusunuyorum...
_meLinDa_ hoş geldin :) özellikle Lizbon u çok merak ediyorum biraz bahsederken çok memnun olurum kaç gün yeter araba kiralama nerde kalınır falan:)
Bu arada iki yeşil su sahurunu bitti buket üzüme artık favori yazarlarimdan:)
Çok beğendim dilini hafızlık esprileri samimiyeti
Okuduğum iki kitap peşpeşe hemde az ve iki yeşil su samuru , Oğuz Atay in tutunamayanlar romanindn bahsediyodu artık okumak lazım zannımca ... Evren bana gizlice mesaj yolluyo:)
Cennet ve cehennemi okudum çok akıcı içine bi girdiğin zaman son Sayfada biliyosun kendini zaten filmi çok başkaydı ama hiç alakası yok.. beğenmedim yani ...
Bu adamın diğer kitaplarında temin etmeyi dusunuyorum...
Cennet kitabı da mı vardı.Hiç bilmiyordum.
hoşgeldinSelam geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben Simurg.
Üyeliğimi kapatmıştım. Çokta kararlıydım sözde kadınlar kulubunde vakit harcamamaya ama sizi özledim. Kitap sohbetlerini özledim döndüm.
Şu an Aykut Oğuzun Artık Zenginim kitabını okuyorum. Bu tarz kitapları merak edip her okuyuşumda pişman oluyorum gerçi
Selam geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben Simurg.
Üyeliğimi kapatmıştım. Çokta kararlıydım sözde kadınlar kulubunde vakit harcamamaya ama sizi özledim. Kitap sohbetlerini özledim döndüm.
Şu an Aykut Oğuzun Artık Zenginim kitabını okuyorum. Bu tarz kitapları merak edip her okuyuşumda pişman oluyorum gerçi
Selam geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben Simurg.
hoşgeldin
Kesinlikle haklısın. Sen ne yaptın? Düğüne de az kalmıştır artık heyecan doruklarda mı yoksa stres mi?sen nerelere kayboldun öyle
iyi ki de gelmişsin, bir daha kaybolmak yok. sırf buralarda bizimle takılırsan vakit kaybı da olmaz hem
Ay çok haklısın ama hala gözüm kayıyorHoşgeldiiinn
Kitap konuları çok güzel bdv ye uğramamak lazım:)
SiziSeviyorumDemismiydim hoş geldin, ben de çok gittim, yine döndüm dolaştım geldim, kitaplardan tamamen kopmak mümkün değil, insan kitaplı sohbetleri özlüyor. Bu sefer ne kadar yoğun olursam olayım gitmemek için direneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?