Kesinlikle haklısın. Sen ne yaptın? Düğüne de az kalmıştır artık heyecan doruklarda mı yoksa stres mi?
Yok kuzum daha da gitmem. Yeni evine alıştın mı iyice?
Oooo 45 gün varmış strese gerek yok. Halledilir.Heyecan sıfır, stres binbeşyüz
Annemler dönmedi hala, kiracı da evden çıkmadı. Düğüne 45 gün kaldı ellerimi kavuşturdum öyle oturuyorum hiçbişey yapmadan
evet gerçekten, gezilecek görülecek çok yer var canımHb Melinda ne güzel gezdin. Resimlerine bakıp bakıp iç geçirdim.Ne harika yerler var dimi.
Kesinlikle haklısın. Sen ne yaptın? Düğüne de az kalmıştır artık heyecan doruklarda mı yoksa stres mi?
Ay çok haklısın ama hala gözüm kayıyor
Bende yoğun olacağım ama burdan uzaklaşmayacağım bir daha. Sende gitme gitme
alışmadım. alışmakta hiç istemiyorumYok kuzum daha da gitmem. Yeni evine alıştın mı iyice?
Oooo 45 gün varmış strese gerek yok. Halledilir.
alışmadım. alışmakta hiç istemiyorum
SiziSeviyorumDemismiydim hoş geldin yeniden.
ben bdv ye pek takılmıyorum. çok nadir okuyorum. ayda yılda bir de cevap yazıyorum o kadar
xyzt-5544 kolay gelsin . tatlı telaşlar bunlar.
Oooo 45 gün varmış strese gerek yok. Halledilir.
SiziSeviyorumDemismiydim hoş geldin yeniden.
ben bdv ye pek takılmıyorum. çok nadir okuyorum. ayda yılda bir de cevap yazıyorum o kadar
xyzt-5544 kolay gelsin . tatlı telaşlar bunlar.
HoşgeldinSelam geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben Simurg.
Üyeliğimi kapatmıştım. Çokta kararlıydım sözde kadınlar kulubunde vakit harcamamaya ama sizi özledim. Kitap sohbetlerini özledim döndüm.
Şu an Aykut Oğuzun Artık Zenginim kitabını okuyorum. Bu tarz kitapları merak edip her okuyuşumda pişman oluyorum gerçi
Bende özledim duramadım geldim.
Al benden de o kadarHoşgeldinKitap sohbetleri gibisi var mı
güya nemlendirici krem yorumlarına bakayım deyip açtım kendimi burada buldum
Çok başarılı yılları olsun inşallahSelamlar
Biz bugün okullu olduk,çocuk ağlamadı ben ağladım, ay çok fena birşeymiş yavrunu tanımadığın birine emanet etmek
Üstelik sadece 1 saat ayrı kaldık
Şu haftayı hayırlısıyla bi atlatsaydık
Canım hayırlı olsun bizde başladık bugün Neva bi dolu ağladı abisinin arkasınfan bende okula gitcem diye nasıl zaptedicez bilemiyorumSelamlar
Biz bugün okullu olduk,çocuk ağlamadı ben ağladım, ay çok fena birşeymiş yavrunu tanımadığın birine emanet etmek
Üstelik sadece 1 saat ayrı kaldık
Şu haftayı hayırlısıyla bi atlatsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?