Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kesinlikle haklısın. Sen ne yaptın? Düğüne de az kalmıştır artık heyecan doruklarda mı yoksa stres mi?

Heyecan sıfır, stres binbeşyüz

Annemler dönmedi hala, kiracı da evden çıkmadı. Düğüne 45 gün kaldı ellerimi kavuşturdum öyle oturuyorum hiçbişey yapmadan

evet gerçekten, gezilecek görülecek çok yer var canım
bdv ye ben de takılmamaya çalışıyorum yoksa kitap okur gibi takılıp kalıyorum konulara, heyecanla okuyorum gereksiz gereksiz

SiziSeviyorumDemismiydim hoş geldin yeniden.
ben bdv ye pek takılmıyorum. çok nadir okuyorum. ayda yılda bir de cevap yazıyorum o kadar
xyzt-5544 kolay gelsin . tatlı telaşlar bunlar.

Hb. Sağlığına kavuştun mu? umarım daha iyi hissediyorsundur kendini manevi olarakta.
BDV ye uğramayacağım kararlıyım hem vaktimi hemde enerjimi sömürüyordu ne yazık ki.

Hoşgeldin Kitap sohbetleri gibisi var mı
güya nemlendirici krem yorumlarına bakayım deyip açtım kendimi burada buldum

Çok başarılı yılları olsun inşallah

Serviste birkaç sayfa daha okuyabildim.Şimdi ütü beni bekler.İzinde bitirmiştim bayram tatilinde giydiklerimizi yıkadım yine yığıldı ütü
Her yıkadığımı ütüleme huyumdan vazgeçebilsem keşke

Canım hayırlı olsun bizde başladık bugün Neva bi dolu ağladı abisinin arkasınfan bende okula gitcem diye nasıl zaptedicez bilemiyorum

Bende sabah 20 sayfa anca okuyabildim.
Yeni kitabim; Islamin Kilici Selahattin Eyyubi - Charles J. Rosebault.
Once kitapla ilgili yorumlari okudum. Kimse begenmemis. Simdi benimde okuyasim gelmiyor. Ama once elimdeki kitaplari bitirmem lazim. Bunlari bitirmeden yeni kitap almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…