- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
dur daha yolun başındasınız:) okuyacak üniversiteli de olacakSelamlar
Biz bugün okullu olduk,çocuk ağlamadı ben ağladım, ay çok fena birşeymiş yavrunu tanımadığın birine emanet etmek
Üstelik sadece 1 saat ayrı kaldık
Şu haftayı hayırlısıyla bi atlatsaydık
İnşallah o günleri de görürüz, bugün daha kolay oldu zaten :)dur daha yolun başındasınız:) okuyacak üniversiteli de olacak
canım benimhoşgeldin. iyim ben çocuk şükür. sen nasılsın kerem nasıl seni gördüğüme kocaman sevindim.k
hala çok yakışıklı mıHosbuldum..
Ben de iyiyim cok sukur. Kerem de iyi teyzesicok sukur
hala çok yakışıklı mı
yanlışlıkla kapadım ben onu. dondurayım derken. açayım ben en iyisi. fotolarını atıyordun iyi oluyordu
Daha da yakisikli oldu
Ig de yok musun bayagidir denk gelmedim sanki. Bak konusunca fark ettim.
Bende elimde okunacak bir dolu kitap olduğu halde dün yine kitap aldım görünce dayanamıyorum yavikitapta ruh hastası gibi dolanıp duruyorum, listeme ekliyorum hoşuma gidenleri
okumak istediğim milyonlarca kitap var
ne yapacağız biz böyle ya
aynı durumdayım evde en az 20 tane var.. daha gün zamanından alınanlar da dahil olmak üzere ki onlardan sonra da aldım bi sürü kitapBende elimde okunacak bir dolu kitap olduğu halde dün yine kitap aldım görünce dayanamıyorum ya
ince memed okuyacak mıyızaynı durumdayım evde en az 20 tane var.. daha gün zamanından alınanlar da dahil olmak üzere ki onlardan sonra da aldım bi sürü kitap
şimdi tutunamayanlar okuyacağız ya ekimde onla beraber birkaç bir şey daha mı alsam diyorum
okumamız lazımince memed okuyacak mıyız
yanlışlıkla kapadım ben onu. dondurayım derken. açayım ben en iyisi. fotolarını atıyordun iyi oluyordu
öp yerime maşallah ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?