Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

okumamız lazım
hangi birini ne ara okuyacağım bakalım, açgözlülük yapıyorum
Bende cok acim. Onceden her ay aliyordum ne guzel

Simdi yine o gunlere donecegim
Bir kac gundur bende vikitap yokluyorum.

Blog olusturmayi dusunuyor musun?gittigin ulkelerle ilgili.
Nasipse kerem biraz daha buyusun tekrar bende istiyorum seni rahatsiz edebilirim bilgi icin

blog çok meşakatli kuzum ya, ben öyle detaylı olarak anlatmaktan çok sıkılırım gibi geliyo
Allahı var çok faydası oldu gitmeden önce blog okumanın ama herkes çok detaylı anlatıyo özellikle nasıl gidilecek, ne bölgede kalıyor, ulaşım vs.. ben sevmiyom onları hiç
ama siz arkadaşlarıma seve seve anlatırım her detayı
Keremle daha bir başka olur

ben senin yazdıklarının hepsini not aldım inşallah gitmek bana da nasip olur.
kapadokya planım va benimde eylül sonunda.

ben senin yazdıklarının hepsini not aldım inşallah gitmek bana da nasip olur.
kapadokya planım va benimde eylül sonunda.
Ben Kapadokyaya gitmedim ya.. eşim gitmiş ve bizim daha önce hiç gitmediğimiz yerleri beraber keşfetme kuralımız var
Benim Sicilya hayalim var çok fena.. ama sevdicek pek gezilcek yer olmadığını düşünüyo.. yine de nasip olur inşallah bir gün

inşallah nasip olur.
Benimde yanımda kimse olmadığı için tek gidemiyorum. İnşallah bana da nasip olur
Ülke içinde düşünürsen karadeniz de çok güzel.

Haklisin o da ayri vakit isteyen birsey..
Hangi bloglari takip ettigini bir ara bildirir misin bana.? Ise gidince vakit olursa orda bari inceleyeyim.

O zaman seni ilerleyen senelerde rahatsiz edecegim bu konularda
Insallah Keremle bol anilar biriktirmek istiyoruz.

genel olarak gideceğim yere ilişkin google araştırması yapıp çıkan tüm blogları okuyorum
ama onun dışında sevdiğim gezi blogları; gezimanya, rotasız seyyah, Gökçe'nin seyir defteri (lizbon konusunda yararlandım baya), birhayalinpeşinde, löplöpçüler (bunlara bayılıyorum daha çok ülkennin yemeklerini tanıtıyorlar, nerde ne yiyelim falan), oitheblog(amsterdam için faydalandım)

Ya italyaya turla gittik guzeldi ama artilari uaninda eksileri de vardi. Gereksiz para harcama ya da yerleri tam gezdirmeme vs. Bagimli olmak bi yandan iyi degildi.
O yuzden bende arastirmaliyim bir dahaki sefere.. bizim evde o is bana duser

Oooo ne güzel muhabbet dönmüş böyle ya....
Benim de okunacak kitap ve gezilecek yerler listem oldukça kalabalık. Bayılıyorum yeni yerler görmeye.
_meLinDa_ biz de genelde ayarlamaları ben yapıyorum. Çok seviyorum çinlü.
Blog açmayı çok düşündüm aslında ben. Ama işimden dolayı biraz çekindim. İşi gücü kalmamış da blog açmış derler arkamdan.
Aslında ben Bi arayış içindeyim. Mesleğimde en üst basamasa genç yaşta geldim. Eğitimler, sunumlar, bir yere davet edilmek çok keyif verici şeyler. Ama başka birşeyler yapmak istiyorum. Çok çok çok çalışırdım. Gece gündüz yemeden içmeden.... Herşey çok hızlı oldu... Sanırım boşluğa düştüm...Anlatabiliyor muyum acaba??? Ayyyyy bdv zannettim burayı
Görmek istediğim çok yer var. Hangisine ne Zaman sıra gelir bilmiyorum. Bu sene çok tatil de yok.

Cesur Yeni Dünya bitti
Ne yalan söyleyeyim, okuduğum en saçma en gereksiz kitap gibi geldi bana. Belki 1984 gibi olduğunu düşündüm, beklentim büyüktü ondan, bilmiyorum ama, çok fenaydı
Herkesin herkese ait olduğu bir dünya, bebekler "şişede" büyütülüyor, çocuklar erotik oyunlar oynuyor, birkaç kez aynı kişiyle olmak çok ayıp, anne baba sözleri müstehcen vs vs...
Velhasılı kelam, beğenmedim, belki okuyan beğenen vardır ama bana göre değildi

off yaaa ben gezme aşığıyım. her yeri gezip göresim var.

en çok merak ettiğim İskandinavya ülkeleri. özellikle Finlandiya...
ama ama ama uçak korkusu olan bir kocam var.
evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim o derece dedirtti bana...
yalnız gidersem de hiç içime sinmez. biliyorum kendimi.
en son tamam bir ank-ist yapalım belkı alışırım dedi.
halaa yapacaz... hırrrr damarıma basıldı.

Hersey hizli ve tuketilmis doyum noktasina gelmis gibi hissediyorsun sanirim... bir ileri de gidecek kariyer anlaminda suan basamak olmadigi icin boyle hissetmen normal.

Blog.acarsan zevkle takip edilecegini bil.... elalem ne derse desin.... eger istiyorsan neden olmasin.boyle seylerden zevk alan birisin sana ayri dinamizm verir bence.

".. o güne kadar hiç kimsede, hatta çocuklarda bile, hani emzirildikten sonra uyuduklarında etrafına iç açıcı pırıltılar saçan bebeklerde olur ya, onlarda bile onun yatarken yüzünde gördüğüm o parıltıyı, mutlu huzuru görmedim."

Bir Kadının Yaşamından 24 Saat, 55. Syf.

Evet aynen öyle hissediyorum. Bu kadar güzel anlatılamazdı. Yıllarca gözümü diktiğim hedefe ulaşınca ne yani bu muydu, eee şimdi ne olacak modundayım sanırım.
Blogları okurken bile ben de böyle yapabilirim. Aaaa bu değişikmiş diyerek okuyorum hep.
Aslında bloğumun ismi bile hazır...

Evet belirlenen hedefe varildi.. suan bosluktasin.
Sen calismayi ve uretmeyi seviyorsun.Bence blog acmalisin kesinlikle. Seni hem motive eder hem de suan icinde bulundugun boslugu doldurur.
Hem de bilgilerinden faydalanacak o kadar insan olacak .
Ismi bile belliymis bence o adi koymanin vakti geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…