Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

inşallah canım, mobilyalar bi yapılsın da görecez bakalım
Ben genişlik 30 cm sanmıştım.
Kusura bakmayın.Yazdığınız ölçüler gayet uygun.

Bi donem aranizdaydim bilmem hatirlar misiniz.ara vermek durumunda kaldim malum dogum yaptim oglumu kucagima aldim geldim 24 gunluk olduk.okumaya kaldigim yerden devam etmek istiyorum.haftaya kadar annem yanimda olacak bu sure zarfinda cok okuyamasam da artik baslamak istiyorum cok ayri kaldim kitaplardan.

Hoşgeldin tekrar
Bebeğini Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt. Benim de kızım oldu. 3 aylık

Paulo coelho simyaci tekrar okumak istedigim bir kitapti bugun basliyorum

Bende de var o kitap ama henüz sıra gelmedi.
Can yayınları mini kitaplar çıkarttı ya hoşuma gitmiş ve almıştım

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt. Benim de kızım oldu. 3 aylık

Bende de var o kitap ama henüz sıra gelmedi.
Can yayınları mini kitaplar çıkarttı ya hoşuma gitmiş ve almıştım
Allah bagislasin sana da :) sen baya bi yük atmissin benimki de 3 aylik olsaydi bi

Paulo coelho simyaci tekrar okumak istedigim bir kitapti bugun basliyorum
Simyacı harika bir kitap. Ortaokula başladığım yul okumuştum. Hala en sevdiğim kitaptır. Ben de yeniden okumak istiyorum.
Bu arada Allah bağışlasın evladınızı. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

Ahmet Ümit__Patasana bitti.

Çok severek okudum, tavsiye ederim.
Mezopotamya tarihiyle polisiye iç içe çok keyif vericiydi, anlatılan birçok kültürel olayı Muazzez İlmiye Çığ'ın kitaplarında okuduğum için konulara yabancı olmamak beni daha çok içine çekti kitabın. Katili ilk başta bulabildim mi diye düşünürsem tabiki de hayır, ikincisinde tutturdum ama :) belki bu da heyecanını arttırdı kitabın. Bazı karakterlerin sonlarına, Patasa'nın duygu yüklü bazen de acınası konuşmalarına yer yer kızsam da hala varlığını sürdüren olaylar olduğu için şaşırmadım.

@_asmunikal_ sayesinde okudum, kendisine bu keyifli yolculuk için teşekkür ederim :) ismini taşıyan karakterin duruşu takdire şayandı, derinden etkiledi.

Sagol canim insaallah bişeyler yoluna girer . Aynen geri geri gidiyor

Valla kimse adam yerine koymuyor ben de sinirlerimi bozmaktan vazgeçiyorum hayırlısı bakalım. İşte açık olursa deniycem

Ben de ortaokulda okumuştum:) hep tekrar okuyum deyip bi turlu elime alamadigim kitap bugune kismetmis.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Aydındayım ben de. 4. Yılım. Okul baya bi büyüktür o zaman 4 rehber öğretmen. Ortaokul mu? Biz 3 kişiyiz sabahçı öğleci. Sizin öyle bi durumunuz yok mu?
Okul çok büyük değil büyük ihtimal bana görevlendirme çıkacak diye düşünüyorum. Maalesef tam gün eğitim. Bakalım hakkımda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…