@Welldone1331 evet aynen o tarz istiyorum, bayıldım fotolara :)
Onlara ek olarak @Skosnob un eklediği gibi okuma köşem de olmalı, onunki çok rahattı, manzarası da süper gözüküyor. :)
xyzt-5544 canım şimdiden hayırlı olsun kitaplığın, bence ölçüleri çok da güzel, çok büyük olan kitaplarını da yatay vaziyette dizersin ara ara raflarda farklı dizilişler görsel olarak da güzel durur.
Ben genişlik 30 cm sanmıştım.
Kusura bakmayın.Yazdığınız ölçüler gayet uygun.
Hoşgeldin tekrarBi donem aranizdaydim bilmem hatirlar misiniz.ara vermek durumunda kaldim malum dogum yaptim oglumu kucagima aldim geldim 24 gunluk olduk.okumaya kaldigim yerden devam etmek istiyorum.haftaya kadar annem yanimda olacak bu sure zarfinda cok okuyamasam da artik baslamak istiyorum cok ayri kaldim kitaplardan.
Tesekkur ederim Allah sana da kucagina almayi nasip etsinHoşgeldin tekrar
Bebeğini Allah analı babalı büyütsün
Bi donem aranizdaydim bilmem hatirlar misiniz.ara vermek durumunda kaldim malum dogum yaptim oglumu kucagima aldim geldim 24 gunluk olduk.okumaya kaldigim yerden devam etmek istiyorum.haftaya kadar annem yanimda olacak bu sure zarfinda cok okuyamasam da artik baslamak istiyorum cok ayri kaldim kitaplardan.
Paulo coelho simyaci tekrar okumak istedigim bir kitapti bugun basliyorum
Allah bagislasin sana da :) sen baya bi yük atmissin benimki de 3 aylik olsaydi biHayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt. Benim de kızım oldu. 3 aylık
Bende de var o kitap ama henüz sıra gelmedi.
Can yayınları mini kitaplar çıkarttı ya hoşuma gitmiş ve almıştım
Simyacı harika bir kitap. Ortaokula başladığım yul okumuştum. Hala en sevdiğim kitaptır. Ben de yeniden okumak istiyorum.Paulo coelho simyaci tekrar okumak istedigim bir kitapti bugun basliyorum
Evet İstanbuldayım. Sen nerdesinRehber öğretmen misiniz? Nerde acaba? Meslektaşız
Sagol canim insaallah bişeyler yoluna girer . Aynen geri geri gidiyorAlın benden de o kadar kızlar. Ben de yaş ilerledikçe aileme daha Bi düşkün oldum.
minerva1988 Allah yardımcın olsun. İşyerinde rahatlık ve huzur çok önemli. Yoksa insanın ayakları geri geri gidiyor.
Saatleri ayarlama enstitüsü sayfa 80. Nedense Bi türlü kitabın içine giremedim ben.
Valla kimse adam yerine koymuyor ben de sinirlerimi bozmaktan vazgeçiyorum hayırlısı bakalım. İşte açık olursa deniycemAy o ne öyle ya, sen kendin rahat bir ortamda değilsin ki çocuklara nasıl yardımcı olacaksın öyle bir odada, eğitim artık şaka gibi cidden, Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda bir düzeltmeye giderler de öğretmen mutlu olunca daha verimli olduğunu anlarlar, memlekette olma şansın varsa kullan canım, dediğin gibi daha çok bağlanır olduk, en azından huzurun olduğu bir ortamda her şey daha güzel olur.
Ben de ortaokulda okumuştum:) hep tekrar okuyum deyip bi turlu elime alamadigim kitap bugune kismetmis.Simyacı harika bir kitap. Ortaokula başladığım yul okumuştum. Hala en sevdiğim kitaptır. Ben de yeniden okumak istiyorum.
Bu arada Allah bağışlasın evladınızı. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Valla kimse adam yerine koymuyor ben de sinirlerimi bozmaktan vazgeçiyorum hayırlısı bakalım. İşte açık olursa deniycem
Aydındayım ben de. 4. Yılım. Okul baya bi büyüktür o zaman 4 rehber öğretmen. Ortaokul mu? Biz 3 kişiyiz sabahçı öğleci. Sizin öyle bi durumunuz yok mu?Evet İstanbuldayım. Sen nerdesin
Tesekkur ederimİyi cumartesiler kızlar
Kakule hoşgeldin Allah bağışlasın minik kuzuyu
Bugün evimde miskinlik yapıp kitabımı okuyacağım saatleri ayarlama enstitüsü 276
Bitirmeyi hedefliyorum bugün
Okul çok büyük değil büyük ihtimal bana görevlendirme çıkacak diye düşünüyorum. Maalesef tam gün eğitim. Bakalım hakkımda hayirlisiAydındayım ben de. 4. Yılım. Okul baya bi büyüktür o zaman 4 rehber öğretmen. Ortaokul mu? Biz 3 kişiyiz sabahçı öğleci. Sizin öyle bi durumunuz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?