Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Jose Saramago-Körlük bitti...

Favori kitaplariminda zirveye oynadi resmen.

Kitap monolog tarzda yazilmis.ilk basta acaba demistim ama konusu icine aliyor hemen.
Karakter isimlerinin olmamasi ayri guzeldi bence. Tam kitaba ve konuya yakisan cinsten.
Sisteme ve insanoglunun yasadigi hayata bakabilmeyi !!!! Bu kadar guzel yansitamazdi bence...
Ahlaki degerlerin nasil -ne kosullarda genel gecer oldugu cok iyi anlatilmis -anlayabilene...

Bakar körlere...herkese siddetle oneririm.

Zaten merak ediyordum, sen soyledikce iyice merak etmeye basladim.

Allah analı babalı büyütsün
Hoşgeldin

Günaydın kitap kurtları

Sabah uyanır uyanmaz yatakta kitap keyfi yaptım, oda da sessizdi, Hayvan Çiftliği 105. Sayfadayım. Bitmesin istiyorum, ağırdan alıyorum ama merak da ediyorum. 50 sayfası kaldı. Dayanamayıp okuyacağım sanırım.

Allah analı babalı büyütsün
Hoşgeldin
tesekkur ederim hosbuldum

zaten merak ediyordum kitabi iyice meraklandim bir sonraki kitabim simdiden belli oldu

Elestiriye gelemeyenlerin isine mi gelmedi diyecegim ne alaka
Sorgulamak ,irdelemek olmasin mantigi mi

Bilemedim ki, bazen çok tutulan kitapların basımı olmamasını yadırgamaya devam ediyorum, umarım bir gün elime geçer bir şekilde denk gelir de alabilirim.

tesekkur ederim hosbuldum

zaten merak ediyordum kitabi iyice meraklandim bir sonraki kitabim simdiden belli oldu

Şimdiden keyifli okumalar diliyorum, umarım senin de zevkine hitap eder. Bu arada hoş da geldin, aklımdan dile getirmek geçiyor o an söyledim sanıyorum, yazdım mı hatırlamıyorum.

Tesekkur ederim hosbuldum sonu merakla beklenen kitaplari severim

George Orwell__Hayvan Çiftliği bitti.

Kitabın alt başlığı 'bir peri masalı'ymış, evet bir masal gibi gerçekten de ama sonu güzel bitenlerden değil, yine iyiler ve kötüler var, ezenle ezilenler, bir düzene başkaldırı ama sonunda yine gördüğümüz biz böyle yapmayacağız beylik laflarından sonra herkesin birbirine benzemesi, çıkarlar doğrultusunda doğruların değişmesi, doğru bildiğini öyle güzel süslemelerle yanlış biliyorsun dedirtmeleri vs.
Yazar Stalin'i, o zamanlarda geçenleri kara bir mizah olarak çok güzel anlatmış.
Ama son sayfayı çevirdikten sonra o kadar zaman geçmiş ama hiçbir şey değişmemiş demekten de kendimi alamadım.

@_asmunikal_ canım çok teşekkür ederim, beğenerek okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…