Zaten merak ediyordum, sen soyledikce iyice merak etmeye basladim.Jose Saramago-Körlük bitti...
Favori kitaplariminda zirveye oynadi resmen.
Kitap monolog tarzda yazilmis.ilk basta acaba demistim ama konusu icine aliyor hemen.
Karakter isimlerinin olmamasi ayri guzeldi bence. Tam kitaba ve konuya yakisan cinsten.
Sisteme ve insanoglunun yasadigi hayata bakabilmeyi !!!! Bu kadar guzel yansitamazdi bence...
Ahlaki degerlerin nasil -ne kosullarda genel gecer oldugu cok iyi anlatilmis -anlayabilene...
Bakar körlere...herkese siddetle oneririm.
Zaten merak ediyordum, sen soyledikce iyice merak etmeye basladim.
Bi donem aranizdaydim bilmem hatirlar misiniz.ara vermek durumunda kaldim malum dogum yaptim oglumu kucagima aldim geldim 24 gunluk olduk.okumaya kaldigim yerden devam etmek istiyorum.haftaya kadar annem yanimda olacak bu sure zarfinda cok okuyamasam da artik baslamak istiyorum cok ayri kaldim kitaplardan.
Bence bir sonraki kitabin Körlük olsunZaten merak ediyordum, sen soyledikce iyice merak etmeye basladim.
Bence bir sonraki kitabin Körlük olsun
Ben aradım ama bulamadım o kitabı, ara ara kitapçılara girip soruyorum hala. Basımı yokmuş, neden tekrardan basılmıyor anlamadım.
Alacaklarim listesine ekledim. Insallah en kisa surede temin edecegim.Bence bir sonraki kitabin Körlük olsun
tesekkur ederim hosbuldumAllah analı babalı büyütsün
Hoşgeldin
zaten merak ediyordum kitabi iyice meraklandim bir sonraki kitabim simdiden belli olduGünaydın kitap kurtları
Sabah uyanır uyanmaz yatakta kitap keyfi yaptım, oda da sessizdi, Hayvan Çiftliği 105. Sayfadayım. Bitmesin istiyorum, ağırdan alıyorum ama merak da ediyorum. 50 sayfası kaldı. Dayanamayıp okuyacağım sanırım.
Elestiriye gelemeyenlerin isine mi gelmedi diyecegim ne alaka
Sorgulamak ,irdelemek olmasin mantigi mi
tesekkur ederim hosbuldum
zaten merak ediyordum kitabi iyice meraklandim bir sonraki kitabim simdiden belli oldu
Tesekkur ederim hosbuldumBilemedim ki, bazen çok tutulan kitapların basımı olmamasını yadırgamaya devam ediyorum, umarım bir gün elime geçer bir şekilde denk gelir de alabilirim.
Şimdiden keyifli okumalar diliyorum, umarım senin de zevkine hitap eder. Bu arada hoş da geldin, aklımdan dile getirmek geçiyor o an söyledim sanıyorum, yazdım mı hatırlamıyorum.
Allah evladina saglikli hayirli omurler versin...Tesekkur ederim hosbuldumsonu merakla beklenen kitaplari severim
Amin cumlemize insallahAllah evladina saglikli hayirli omurler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?