Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ruh adam'a başladım, fazla ilerleyemedim bazı durumlardan ötürü.

Ve bir de kitap biraz eski kelimeler içerdiği için notlar alarak ilerliyorum.

Ben de Sefiller 2. cilt 79. Sayfadayım. Bugün pazar ve eşim evde olduğu için çok ilerleyemedim. Ama çok güzel bir kitap. Harika gidiyor. Savaş yerleri vardı 2. Cildin başında, oralar biraz sıkıcı gibiydi.
1. Ciltte de Fantine nin kızına kavuşamaması, küçük kıza yapılan işkenceler beni benden aldı. Anne olduğumdan beri daha duygusalım galiba

selam kızlar hayırlı sabahlar.
saatleri ayarlama end devam

beğenmene sevindim. favori kitaplarım arasında:)

Günaydın kızlar,

Gün kitaplarıma ara vermek zorunda kaldım, uçakla geldiğim için yanıma alamadım, eve döndüğüm zaman onlara devam edeceğim, şu anda da kitabım yok, öyle ellerim bomboş kaldım. Bugün okuldan sonra uğrayabilirsem kendime birkaç kitap alayım diyorum.

Günaydın herkese
Güzel haftalar olsun

Engereğin gözü 49 dayım.Kitapta direk hangi padişahtan bahsedildiğini yazmadığı için araştıra araştıra gidiyorum

Günaydın
Kamelyalı Kadın'a başladım,sayfa 50
Kızın okulunun ilk haftası beni bayağı gerdi,içimden okumak bile gelmiyor
Umarım bu hafta herşey normale döner

Hayırdır canım, neden gerildin o kadar ? Okulla mı ilgili sıkıntı var ?

Hayırdır canım, neden gerildin o kadar ? Okulla mı ilgili sıkıntı var ?
Aslına bakarsan hiç sıkıntı yok ama biz biraz takıntılı bi çiftiz galiba
Mesela öğretmeni bi foto gönderdi bizimki biraz arkada ve pencereden dışarıya bakıyo,anlık bişey muhtemelen ama biz bunu okulda çok mutsuz olduğuna aklının dışarda olduğuna hatta belki bizi aradığına yorduk tabi
Böyle olunca da ister istemez üzülüyo insan

Günaydın, mutlu haftalar olsun.
Dün akşam kitaplığımı düzenledim. Fark Et Uygula Değiş kitabı o an ilgimi çekti biraz okumaya başladım. İş yerime kitap getirmeyi unuttum. Bugün boş geçecek.
Bazı kitaplarımı yeniden okumak istediğimi fark ettim. Özellikle Ayn Rand ın Hayatın Kaynağı nı.
Ve Bir İdam Mahkumunun Son Günü nü çok beğenmiştim ama epub olarak okudum. Kitabı aldım yeniden okuyasım var.
Geçmişi tekrar edeceğim bu ara sanki

Yaaa çok iyi anlıyorum seni.Benim yeğenim de oyun grubuna başladı.Çok hareketli olduğu için tam adapte olamamış.Kafayı yedik bi sorun mu var mutsuz mu diye

Pamuklara sarıp büyütüyosun,kıyamıyosun sonra okula başlayınca mutsuz mı acaba diye düşünüp duruyosun di mi?

Annelik ömür boyu vicdan

Canım alışır zamanla hemde alıştığı zaman da göreceksin ki anaokulu da çok şeyler katıyor çocuklara, bende Erenin okulundan çok hoşlanamadım ama bilmiyorum belki ben özel kreşe alıştım diyedir. Ama artık yapacak bir şey yok alışıcaz okula da öğretmene de ...

Skosnob valla öyle canım aklım fikrim hep onda, hani derler ya içim alıp alıp veriyo, aynı o durumdayım işte

_Cassandra_ aynen, anasınıfında özel ilgi alakaya alıştık ya bi tuhaf geliyo şimdi öğretmen. Dün veli toplantısı vardı eşim dayanamadı bu fotodan bahsetti, adam ohoo siz şimdiden böyle şeylere takarsanız çok üzülürsünüz dedi haklı tabi hangi birine özel ilgi göstersin

loliss 'im kıyamam ya, öyle düşünme, mutsuz olsa sana anlatır, okula gitmek istemezdi. Hem o an bir şey dikkatini çekmiştir ona bakmıştır, dışarda oyun oynayanlara gözü takılmıştır vs, her şey olabilir, hemen olumsuza yorma kuzum. İlk hafta daha hem bir sürü arkadaş edinecek, çok keyifli olacak, sıkma sen tatlı canını.

Sevmese sana mutlaka anlatır.Uyumadan önce böyle şeyleri söylüyolarmış çocuklar.Gitmek istemese de söyler.Üzmeyin kendinizi

Sevmese sana mutlaka anlatır.Uyumadan önce böyle şeyleri söylüyolarmış çocuklar.Gitmek istemese de söyler.Üzmeyin kendinizi
Sağolun kızlar
Zaten sorun çocukta değil bizde, maşallah o seviyo, isteyerek gidiyo... biz de zamanala alışırız inşallah

Sağolun kızlar
Zaten sorun çocukta değil bizde, maşallah o seviyo, isteyerek gidiyo... biz de zamanala alışırız inşallah
Alışırsınız canım benim, benim gibi bir çocuğun olsaydı ne yapardın acaba ? Annem hala gün sayıyor, bitirsen de rahatlasam, ömrümden ömür gidiyor senin okul zamanlarında diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…