ben de tutunamayanları alacağım, babilden alacağım o sebeple kargo limitini doldurmak iki bir iki cici daha ekleyebilirimKendime 3 yeni cici aldım. 2'si İtalyan edebiyatından;
Luigi Pirandello__Dışlanmış Kadın
Dino Buzzati__Yaşlı Ormanın Gizemi
Diğeri de;
Oğuz Atay__Korkuyu Beklerken.
Hangisiyle başlasam karar veremedim.
ben de tutunamayanları alacağım, babilden alacağım o sebeple kargo limitini doldurmak iki bir iki cici daha ekleyebilirim
evde bekleyen 545544 adet kitabı saymıyorum tabi ki
okumak istediğim çok kitap var hepsine nasıl sıra gelecek acaba, vikitap listem hiç azalmıyor
Tutunamayanlar
Bulmaca Meraklısı Quaresma
Sherlock Holmes Kızıl Dosya
Sherlock Holmes Dörtlerin İmzası
bu bebekleri aldım
ben de çok aşığım sherlock'a (benedict cumberbatch seviyorum ben çokBulmaca Meraklısı Queresma dışındakilerini okudum. Sherlock hadtasıyım zaten, keyifle oku canım.
ben de çok aşığım sherlock'a (benedict cumberbatch seviyorum ben çok)
yarım yamalak okudum bu zamana kadar, şimdi sıralamasını falan iyice öğrendim bir blogdan, sırayla okuyacağım inşallah
quaresma da Pessoa'nın değişik bir kitabı, bakalım nasılmış
mesaj atıcam sana canım, blogda okudum ben gayet açıklamalı yazmış bir kızAynen ben de çok seviyorum.
Sıraya göre okumadım ben de, gördükçe aldım, o liste duruyorsa bana da söyler misin ? Bakayım eksiklerim nelermiş.
Güzelse o zaman haber et ben de listeme alırım queresmayı canım. Listemde kitap az ya.
O blogun ismini bende istiyorum.mesaj atıcam sana canım, blogda okudum ben gayet açıklamalı yazmış bir kız
ben actifry kullanyorum kuzum, az yağla yapılıyor ya memnunum ben 3 senedir sürekli kullanıyorumBilgelerim, mini fritöz almak istiyorum, kullandığınız, memnun kaldığınız bi marka-model var mı? (Başka hiçbir topiğe yazmadığım için size sorayım dedim, konumuzla alakasız ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?