Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İçİmizdeki şeytana bayıldım ben. Kürk mantolu madonna dan daha çok sevmiştim. Çok şey öğrenirsin o kitaptan.
Bu arada tebrik ederim 56 kitap süper. Ben bu yıl hiç bitirmemişimdir belki de.

Günaydın
ben actifry kullanyorum kuzum, az yağla yapılıyor ya memnunum ben 3 senedir sürekli kullanıyorum
öbür türlü fritöz almadım
En beğenilen fritöz o galiba ama benim mutfağım için fazla büyük canım
Tezgahın üzerinde durması gerek çünkü dolaplarım yetersiz, bayağı ufak bişey istiyorum ben

loliss 'im bizde de actifry var ama annem bir de tefalin minik fritözünü kullanıyor, actifry patlıcanı güzel pişirmiyor diye onu kullanıyor, memnunuz ama hala satışları var mı bilmiyorum.

Bilgelerim, mini fritöz almak istiyorum, kullandığınız, memnun kaldığınız bi marka-model var mı? (Başka hiçbir topiğe yazmadığım için size sorayım dedim, konumuzla alakasız ama )
bende diğer türlü fritöz evde yangına sebebıyet verince
philıps airfly kullanıyorum.tavsıye ederım:)

Alper Canıgüz kitapları ve Çavdar tarlasında Çocuklar harika kitaplardı. Erken Kaybedenler de okumak istediklerim listesinde

İçİmizdeki şeytana bayıldım ben. Kürk mantolu madonna dan daha çok sevmiştim. Çok şey öğrenirsin o kitaptan.
Bu arada tebrik ederim 56 kitap süper. Ben bu yıl hiç bitirmemişimdir belki de.
editörlük de yaptığm için hızlı okuma alışkanlığım var nadiren elime alsam bile kitabı 1 günde bitiriyorum :)

Ciddi misin ya, geçmiş olsun. Zarar büyük müydü?
melinda bu gazla bugun bitirir kitabı.o kadar övdükki.D
yok canım kablolar tutuşmaya ortalık alev almaya başlayınca evdeydim neyseki.mutfakta amerıkan hemen farkettim.
sonra yağsız pişirileni aldım rahat ettim.

Ben kendime bir plan yaptım. Tabi hayaller hayatlar durumu olabilir. Ekim ayı içerisinde Sefiller'in geri kalan 3 cildini de bitireceğim. Kasım ve aralık ayları için de toplam 6 kitap belirledim.
Kasım:
Tuna Kiremitçi- Uçan halıların ayrodinamik sorunları
Aslı Erdoğan- Kabuk Adam
Hakan Günday- Malafa

Aralık:
Orhan Pamuk- Masumiyet Müzesi
Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna
Muhteşem Gataby

Bilgelerim, mini fritöz almak istiyorum, kullandığınız, memnun kaldığınız bi marka-model var mı? (Başka hiçbir topiğe yazmadığım için size sorayım dedim, konumuzla alakasız ama )

Ben pek kızartma yapmıyorum.Gerçi yemek yapıyor musun diye bi sor

Tefal'in Actifry'den memnun olan baya kişi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…