İçİmizdeki şeytana bayıldım ben. Kürk mantolu madonna dan daha çok sevmiştim. Çok şey öğrenirsin o kitaptan.kırmızı saçlı kadın bitti güzeldi aslında ama bir kaç yerinde çok fazla tekrar yapmış bazen sıkıcı bazende o kadar akıcı bir kitaptı ki 24 saat içinde bitti.
Yılın 56.kitabı da bitti.
Babasının kendilerini terk edişinden sonra üniversiteye hazırlık kursu parasını çıkarmak için kendini kuyucu çırağı olarak bulan Cem'in hikayesini anlatıyor Kırmızı saçlı kadın. Gittiği öngören kasabasında başlayan hikayesi kırmızı saçlı kadını tanımasıyla kaderi bambaşka yere savruluyor. Yazar bazı konularda gereksiz yere fazlasıyla tekrar yapmış olsa da konusu ve akıcılığı gayet güzel kitabın. hikayesinin başladığı kasabaya yıllar sonra giden Cem'in hikayesinin başladığı yerde bitmesini ve kuyucu çıraklığı ile başlayan 30 yıllık hayatını anlatıyor kitap. Eşi ile tanışmaları, çocuksuzluğu, etkilendiği şehname ve kendisini bekleyen hazin son yer alıyor kitapta.
Yazarın kalemine, yüreğine sağlık ...
şimdi ise Orhan Pamuk yeni hayat ile Sabahattin Ali İçimizdeki Şeytan arasında kararsız kaldım.
En beğenilen fritöz o galiba ama benim mutfağım için fazla büyük canımben actifry kullanyorum kuzum, az yağla yapılıyor ya memnunum ben 3 senedir sürekli kullanıyorum
öbür türlü fritöz almadım
bende diğer türlü fritöz evde yangına sebebıyet verinceBilgelerim, mini fritöz almak istiyorum, kullandığınız, memnun kaldığınız bi marka-model var mı? (Başka hiçbir topiğe yazmadığım için size sorayım dedim, konumuzla alakasız ama)
muhteşem....günaydınlar kızlar
bugün çok güzel bir kitap aldım yanıma, fırsatım olursa okuyacağım inşallah
Mark Haddon-Süper İyi Günler
Ben hikayenin çocuk ağzından anlatıldığı kitapları çok sevdiğime karar verdim, Çavdar Tarlasında Çocuklar, Alper Kamu serisi ve Erken Kaybedenler bunun kanıtı
Süper İyi Günler de öyle bir kitap daha şimdiden bayıldım
editörlük de yaptığm için hızlı okuma alışkanlığım var nadiren elime alsam bile kitabı 1 günde bitiriyorum :)İçİmizdeki şeytana bayıldım ben. Kürk mantolu madonna dan daha çok sevmiştim. Çok şey öğrenirsin o kitaptan.
Bu arada tebrik ederim 56 kitap süper. Ben bu yıl hiç bitirmemişimdir belki de.
Harika bir kitap ..günaydınlar kızlar
bugün çok güzel bir kitap aldım yanıma, fırsatım olursa okuyacağım inşallah
Mark Haddon-Süper İyi Günler
Ciddi misin ya, geçmiş olsun. Zarar büyük müydü?bende diğer türlü fritöz evde yangına sebebıyet verince
philıps airfly kullanıyorum.tavsıye ederım:)
melinda bu gazla bugun bitirir kitabı.o kadar övdükki.Ciddi misin ya, geçmiş olsun. Zarar büyük müydü?
Bilgelerim, mini fritöz almak istiyorum, kullandığınız, memnun kaldığınız bi marka-model var mı? (Başka hiçbir topiğe yazmadığım için size sorayım dedim, konumuzla alakasız ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?