Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben pek kızartma yapmıyorum.Gerçi yemek yapıyor musun diye bi sor

Tefal'in Actifry'den memnun olan baya kişi duydum.
Biz severiz kızartmayı, yaşasın sağlıksız beslenmek
Bu zamana kadar ihtiyaç duymadım ama artık daha pratik olur diyorum
Goldmaster, korkmaz ve blue house nin istediğim boyutlarda var, sanırım onlardan birini alcam

Tam xyzt-5544 ın konuları bunlar aslında :)

Tam xyzt-5544 ın konuları bunlar aslında :)

buyurun geldim

ben kızartma makinası almayı düşünmüyorum şimdilik, acil ihtiyaçlarımdan değil diye ama alacağım zaman sanırım ben de actifry tercih edeceğim.
gerçi loliss in dediği sıkıntı bende de var, mutfak dolaplarım çok fazla değil, tezgah üzerinde de yer yok. eğer Actifry çok yer kaplayacak olursa o zaman sanırım ben loliss ten tavsiye alabilirim

Yalvac Ural -Basparmak Cocuklar bitti.
Tavsiye uzerine almistim ama anlatimi beni icine almadi zaten 190 sayfalik kitap ama su 2 gunde bunaldim yani.

Siparislerim gelene dek beklemede olacagim umarim cabuk gelirler.

Ne kadar kaldı büyük güne:)

O istekten bana da versene az biraz, ben de 84. Sayfadayım ama tıkandım nedense, bakışıyoruz kitapla, elime alıp alıp bırakıyorum, hoşuma da gitti aslında ama bilemedim neden böyle oldu.

Holmes siralamasini bana da atar misin kuzum

Off kızartmalar kekler havada uçuşuyor Açım zaten. Kek falan görsem yumulurum herhalde Kim icat etmiş bu diyeti ya
Halit Ertuğrul - Kendini arayan kadın bitti.
Bu ne biçim kitaptı hiçbir şey anlamadım. Bi ara tv de sır kapısı diye bi program vardı. Kitap ordaki hikayelerden daha ütopik. Doğaüstü olaylar, abartılar gırla. Hiç mi hiç sevmedim. Bu güne kadar okudugum en kötü eserdi. Üstelik bir de bu adamın 2 kitabını daha almıştım. Şimdi ben bunu hakettim ama

O yazarı hiç duymamıştım.Sizler ismini hiç duymadığım şeyler okuyorsunuz.
Bir hevesle kitaba başlayıp kitabı beğenmemek en gıcık olduğum durumdur.Öte yandan kitabın kötüsünü görünce iyinin değeri katbekat artıyor gözümde.

Selamlaaar

Engereğin Gözü bir solukta okumalık.Çok sevdim ama daha bitmedi:)

bende okudum. z.livanelin dili çok yalın. kitapları kolaylıkla okunabiliyor
Ben "Mutluluk"u okumuştum ama hiç beğenmemiştim.Yazarın ilk romanı olduğu için mi beğenmedim acaba?

O istekten bana da versene az biraz, ben de 84. Sayfadayım ama tıkandım nedense, bakışıyoruz kitapla, elime alıp alıp bırakıyorum, hoşuma da gitti aslında ama bilemedim neden böyle oldu.
Eğer kitap hoşunuza gittiyse aklıma tek bir şey geliyor.Kitap okumaktan bıkmışsınızdır belki.Üst üste çok kitap okuyunca böyle olmuş olabilir.

İyi ki duymamışsın
Ben de kitabın ismine aldanıp aldım. Ne umdum, ne buldum

Tuna Kiremitçi nin Kendi Seven Ağlamaz kitabına başladım sayfa 91 baya akıyor kitap. Bu arada Tuna Kiremitçi artık yazmayacakmış tam da sevdiğim gibi yazmaya başlamıştı

Ben christopher'i miraya bile anlattım, ilerde okumasını isteyeceğim ilk kitaplardan herhalde
Bugün öğlen ben de kek yaptım, bayağı olmuştu yapmayalı,üstüne de komşu geldi, yedik bitti bile

Başladığını söylediğinde yazacaktım sana ama belki tarzına yakındır diye demedim, hem de ön yargı oluşmasın diye düşündüm
Lisede 3 4 tanesini okudum da
Bence sırlar dünyasının senaryoları Halit Ertuğrul kitaplarından aşırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…