bende okudum. z.livanelin dili çok yalın. kitapları kolaylıkla okunabiliyorSelamlaaar
Engereğin Gözü bir solukta okumalık.Çok sevdim ama daha bitmedi:)
bende okudum. z.livanelin dili çok yalın. kitapları kolaylıkla okunabiliyor
Biz severiz kızartmayı, yaşasın sağlıksız beslenmekBen pek kızartma yapmıyorum.Gerçi yemek yapıyor musun diye bi sor
Tefal'in Actifry'den memnun olan baya kişi duydum.
Biz severiz kızartmayı, yaşasın sağlıksız beslenmek
Bu zamana kadar ihtiyaç duymadım ama artık daha pratik olur diyorum
Goldmaster, korkmaz ve blue house nin istediğim boyutlarda var, sanırım onlardan birini alcam
Tamxyzt-5544 ın konuları bunlar aslında :)
buyurun geldim
ben kızartma makinası almayı düşünmüyorum şimdilik, acil ihtiyaçlarımdan değil diye ama alacağım zaman sanırım ben de actifry tercih edeceğim.
gerçiloliss in dediği sıkıntı bende de var, mutfak dolaplarım çok fazla değil, tezgah üzerinde de yer yok. eğer Actifry çok yer kaplayacak olursa o zaman sanırım ben loliss ten tavsiye alabilirim
Hiç çalışmayıp deli gibi kitap okuyorum, Christopher'i da Holden kadar seveceğim sanırım, 98. sayfaya geldim bile
eşim keşke mesaiye kalsa da biraz daha okuyabilsem eve gidince
üşenmezsem gerçi kek yapmak da istiyorum, bayadır yapmadım öyle şeyler
Holmes siralamasini bana da atar misin kuzumHiç çalışmayıp deli gibi kitap okuyorum, Christopher'i da Holden kadar seveceğim sanırım, 98. sayfaya geldim bile
O yazarı hiç duymamıştım.Sizler ismini hiç duymadığım şeyler okuyorsunuz.Off kızartmalar kekler havada uçuşuyorAçım zaten. Kek falan görsem yumulurum herhalde Kim icat etmiş bu diyeti ya
Halit Ertuğrul - Kendini arayan kadın bitti.
Bu ne biçim kitaptı hiçbir şey anlamadım. Bi ara tv de sır kapısı diye bi program vardı. Kitap ordaki hikayelerden daha ütopik. Doğaüstü olaylar, abartılar gırla. Hiç mi hiç sevmedim.Bu güne kadar okudugum en kötü eserdi. Üstelik bir de bu adamın 2 kitabını daha almıştım. Şimdi ben bunu hakettim ama
Selamlaaar
Engereğin Gözü bir solukta okumalık.Çok sevdim ama daha bitmedi:)
Ben "Mutluluk"u okumuştum ama hiç beğenmemiştim.Yazarın ilk romanı olduğu için mi beğenmedim acaba?bende okudum. z.livanelin dili çok yalın. kitapları kolaylıkla okunabiliyor
Eğer kitap hoşunuza gittiyse aklıma tek bir şey geliyor.Kitap okumaktan bıkmışsınızdır belki.Üst üste çok kitap okuyunca böyle olmuş olabilir.O istekten bana da versene az biraz, ben de 84. Sayfadayım ama tıkandım nedense, bakışıyoruz kitapla, elime alıp alıp bırakıyorum, hoşuma da gitti aslında ama bilemedim neden böyle oldu.
İyi ki duymamışsınO yazarı hiç duymamıştım.Sizler ismini hiç duymadığım şeyler okuyorsunuz.
Bir hevesle kitaba başlayıp kitabı beğenmemek en gıcık olduğum durumdur.Öte yandan kitabın kötüsünü görünce iyinin değeri katbekat artıyor gözümde.
Ben christopher'i miraya bile anlattım, ilerde okumasını isteyeceğim ilk kitaplardan herhaldeHiç çalışmayıp deli gibi kitap okuyorum, Christopher'i da Holden kadar seveceğim sanırım, 98. sayfaya geldim bile
Başladığını söylediğinde yazacaktım sana ama belki tarzına yakındır diye demedim, hem de ön yargı oluşmasın diye düşündümOff kızartmalar kekler havada uçuşuyorAçım zaten. Kek falan görsem yumulurum herhalde Kim icat etmiş bu diyeti ya
Halit Ertuğrul - Kendini arayan kadın bitti.
Bu ne biçim kitaptı hiçbir şey anlamadım. Bi ara tv de sır kapısı diye bi program vardı. Kitap ordaki hikayelerden daha ütopik. Doğaüstü olaylar, abartılar gırla. Hiç mi hiç sevmedim.Bu güne kadar okudugum en kötü eserdi. Üstelik bir de bu adamın 2 kitabını daha almıştım. Şimdi ben bunu hakettim ama
selam kızlar.
saatleri ayarlama end. devam.
işte yoğun geçiyor bana. 8.sınıf öğrencileri için güzel projeler yapıyoruz. inşallah faydası görülür ve güzel güzel liseleri kazanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?