Keske diyeydin. Açeydin gollerini, okuma o kitabi diyeydinBen christopher'i miraya bile anlattım, ilerde okumasını isteyeceğim ilk kitaplardan herhalde
Bugün öğlen ben de kek yaptım, bayağı olmuştu yapmayalı,üstüne de komşu geldi, yedik bitti bile
Başladığını söylediğinde yazacaktım sana ama belki tarzına yakındır diye demedim, hem de ön yargı oluşmasın diye düşündüm
Lisede 3 4 tanesini okudum da
Bence sırlar dünyasının senaryoları Halit Ertuğrul kitaplarından aşırma
Keske diyeydin. Açeydin gollerini, okuma o kitabi diyeydinegeli kacti icime iyice.
son ada, kardeşimin hikayesi, serenad, leylanın evi, ergeneğin gözü kitaplarında dili çok yalın. mutluluğu okumadım.Ben "Mutluluk"u okumuştum ama hiç beğenmemiştim.Yazarın ilk romanı olduğu için mi beğenmedim acaba?
Eğer kitap hoşunuza gittiyse aklıma tek bir şey geliyor.Kitap okumaktan bıkmışsınızdır belki.Üst üste çok kitap okuyunca böyle olmuş olabilir.
baskı makibası aldı kuruma. teog için yaprak testler deneme sınavları falan.neler yapıyosunuz kine :)
çok sevdim, kıyamam onaBen christopher'i miraya bile anlattım, ilerde okumasını isteyeceğim ilk kitaplardan herhalde
Bugün öğlen ben de kek yaptım, bayağı olmuştu yapmayalı,üstüne de komşu geldi, yedik bitti bile
Başladığını söylediğinde yazacaktım sana ama belki tarzına yakındır diye demedim, hem de ön yargı oluşmasın diye düşündüm
Lisede 3 4 tanesini okudum da
Bence sırlar dünyasının senaryoları Halit Ertuğrul kitaplarından aşırma
Mark Haddon-Süper İyi Günler
Yaptığınız çalışmaya bayıldım emeğinize sağlık bence faydası görülür , çocuk özel ilgi alakayı görünce o derse öğretmene okula bağlanıyor.son ada, kardeşimin hikayesi, serenad, leylanın evi, ergeneğin gözü kitaplarında dili çok yalın. mutluluğu okumadım.
baskı makibası aldı kuruma. teog için yaprak testler deneme sınavları falan.
okullarda pek böyle şeyler olmaz ya. durumu olmayan her öğrenciye ulaşabilmek için.
5 6 öğrenciye 1 tane eğitim koçu verildi. eğitim koçları ailesi arayacak öğrenciyle iletişim halinde olacak bla bla.
umarım faydası görülür
Ekim sonu muOkuyorum, 120 sayfaya geldim bileama tabiki ay sonuna kadar bitmeyecek, ekim sonunda biter nasipse
Ekim sonu muhangi kitaptı, kaç sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?