Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Keske diyeydin. Açeydin gollerini, okuma o kitabi diyeydin egeli kacti icime iyice.

son ada, kardeşimin hikayesi, serenad, leylanın evi, ergeneğin gözü kitaplarında dili çok yalın. mutluluğu okumadım.

neler yapıyosunuz kine :)
baskı makibası aldı kuruma. teog için yaprak testler deneme sınavları falan.
okullarda pek böyle şeyler olmaz ya. durumu olmayan her öğrenciye ulaşabilmek için.
5 6 öğrenciye 1 tane eğitim koçu verildi. eğitim koçları ailesi arayacak öğrenciyle iletişim halinde olacak bla bla.
umarım faydası görülür

çok sevdim, kıyamam ona
keşke yakınlarımda olan biri olsaydı diye de hayıflanıyorum.. baya okudum vallahi bugün biter
harika bir kitap gerçekten

ben yapamadım kek çünkü kardeşimin eşi çağırdı, anneleri gelmiş.. iş çıkışı uğradım
sonra da kitap okumaya daldım, üşendim

Yaptığınız çalışmaya bayıldım emeğinize sağlık bence faydası görülür , çocuk özel ilgi alakayı görünce o derse öğretmene okula bağlanıyor.

Günaydın hanımlar:)
Güzel bir gün olsun.

Engereğin gözünü bitirdim. Harikaydı kesinlikle. Serenad hala benim için zirvede ama bu kitap da unutamayacaklarım arasına girdi.
Kitapta hiçbir padişah,vezir,sadrazam adı verilmemiş. Zülfü Livaneli söyleşisinde bunun gerekçesini tarihi bir roman olmasından çok iktidar-birey ilişkisini anlatması olarak açıklamış.Ben kitabı okurken bu kimmiş diye araştırdım biraz(o yüzden okumam zaman aldı.Yoksa bir solukta bitecek cinsten).Öğrendiklerim karşısında dehşete düştüm.İnsanların hayatlarının bir insanın iki dudağı arasında olması, insanların vahşeti ve bu vahşetin çok normal karşılanması kanımı dondurdu ve bir kez daha farkettim ki tarihin karanlık yüzünü asla öğretmiyorlar bize.

Teşekkürler @kitap_asigi .Okumasam eksik kalırmışım.

Dino Buzzati__Yaşlı Ormanın Gizemi bitti.

Fantastik dünya yolculuğum bugün bitti. :) Dino'mun okuduğum ikinci kitabıydı bu, ben yine keyif alarak okudum.
Kitapta yine bol bol fantastik öğeler, anlam yüklü kelimeler, konuşan hayvanlar, bol bol iyi-kötü kavramları mevcut. Kitabımızın teması aslında bana göre çocukluk. Adındaki gizemli orman çocukluğumuzu simgeliyor. Huzur, sevgi dolu bir ortamın büyüyünce nelere maruz kalabileceğini gözler önüne sermiş yazar. Hayvanlara, ağaca çocukken sevgi dolu yaklaşıp adeta onlarla konuşurken, büyümeye başlayınca kendimizi ne kadar soyutladığımızı, onların konuşmalarını gözardı ettiğimiz masalsı bir tatla anlatılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…