- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
DR de bugüne özel kargo bedavaymış:))))
Eğitim koçluğu ben de hep çok istedim ama idarecilere kabul ettirtemedim kaç yıldır kimse ek yük istemiyor. İnşallah güzel sonuçlar alır çocuklarson ada, kardeşimin hikayesi, serenad, leylanın evi, ergeneğin gözü kitaplarında dili çok yalın. mutluluğu okumadım.
baskı makibası aldı kuruma. teog için yaprak testler deneme sınavları falan.
okullarda pek böyle şeyler olmaz ya. durumu olmayan her öğrenciye ulaşabilmek için.
5 6 öğrenciye 1 tane eğitim koçu verildi. eğitim koçları ailesi arayacak öğrenciyle iletişim halinde olacak bla bla.
umarım faydası görülür
Müthiş bi kitap gerçektenİskender Pala-Şah ve Sultan 82.sayfadayım.
Şu ana kadar bir müthişliğini görmedim.Bakalım görecek miyim?:)Müthiş bi kitap gerçekten
Bence finalde göreceksiniz. Tarih biraz bunaltmisti beni ama finalde okuduguma degdi dedim. Umarim begenirsiniz:)Şu ana kadar bir müthişliğini görmedim.Bakalım görecek miyim?:)
ekim sonu gibi okuruz demiştik biz. bilemedim ki. ben müsait olsam şimdi bende başlardım amaBugun alisverise cikmistim. D&r dan sefilleri aldim 5 cilt.
Y yesil_zeytin_ ortak okuma yapilacak mi sefiller? Yoksa ben basliyayim mi ?ya da bana bebekli torpili yapin ben 2 hafta erken basliyayim
8.sınıflar için uygulandı. küçük ilçelerde daha rahat aslında bu gibi projeler.Eğitim koçluğu ben de hep çok istedim ama idarecilere kabul ettirtemedim kaç yıldır kimse ek yük istemiyor. İnşallah güzel sonuçlar alır çocuklar
ekim sonu gibi okuruz demiştik biz. bilemedim ki. ben müsait olsam şimdi bende başlardım ama
Günaydınlar herkese
Ben de bugün yanıma Hakan Günday Daha'yı aldım
Fırsat bulursam başlayacağım, eylül ayı bereketli geçti benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?