Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Eğitim koçluğu ben de hep çok istedim ama idarecilere kabul ettirtemedim kaç yıldır kimse ek yük istemiyor. İnşallah güzel sonuçlar alır çocuklar

Süper İyi Günler bitti

Hikayenin bir çocuğun ağzından yazılmış olduğu kitapları oldum olası sevmişimdir (Alper Kamu serisi, Çavdar Tarlasında Çocuklar-Holden gibi) ve Christopher da geldi kalbime taht kurdu resmen.. Bu kitabı nasıl anlatsam bilmiyorum, daha doğrusu Christopher'ı.. Hem güldürdü hem hüzünlendirdi ve masumiyeti ve düz mantığı onu kardeşimmiş yahut çocuğummuş gibi sevmeme yetti. İlerde bir evladım olursa şayet bu kitabı ona da okutmayı çok isterim ( @loliss im gibi)

Bugun alisverise cikmistim. D&r dan sefilleri aldim 5 cilt.

Y yesil_zeytin_ ortak okuma yapilacak mi sefiller? Yoksa ben basliyayim mi ?ya da bana bebekli torpili yapin ben 2 hafta erken basliyayim
ekim sonu gibi okuruz demiştik biz. bilemedim ki. ben müsait olsam şimdi bende başlardım ama

Günaydın kızlar,

Yeni kitabım,
Oğuz Atay__Korkuyu Beklerken, 196 syf.

Bugün ne zaman başlarım bilmiyorum ama dün bunu seçtim, işlerimi halledersem merakla okuyacağımı düşünüyorum.

Bu ay da Ortak Okuma kitabını kaçırdım, hala başlayamadım, bu saatten sonra da başlamayayım en iyisi.
Nazan Bekiroğlu - La kitabına başlayacağım bugün. Bildiğim ve sevdiğim bir yazar, günde 5-10 dakika olsa da okumaya çalışacağım işyerinde, bu sefer başarırım umarım

Mutlu günler Bilgeler.
Aykut Oğutun Artık Zenginim kitabını dün gece bitirdim. Arada bir kişisel gelişim okumak bana iyi geliyor sanırım. Normalde kişisel gelişim okurken etkilendiğim noktalar olsa da aynı yazarın başka bir kitabı ilgimi çekmez fakat Aykut Oğut u sevdim. Hatta kendimi değersiz hisedecek olursam başka kitaplarını da okurum o sıra
Arzu Bıyıklıoğlu nun Fark Et Uygula Değiş kitabına devam ediyorum.
Evdede Grinin Elli Tonuna başladım ama ilerlemiyor. Neden çok sevildi o kitap sırf bu merakımdan okuyacağım.

Tutunamayanlar vakti gelene kadar basit kurgulu kitaplarla oyalanacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…