- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Bence grinin elli tonu gerçekten zaman kaybı canım, ama sen bilirsinMutlu günler Bilgeler.
Aykut Oğutun Artık Zenginim kitabını dün gece bitirdim. Arada bir kişisel gelişim okumak bana iyi geliyor sanırım. Normalde kişisel gelişim okurken etkilendiğim noktalar olsa da aynı yazarın başka bir kitabı ilgimi çekmez fakat Aykut Oğut u sevdim. Hatta kendimi değersiz hisedecek olursam başka kitaplarını da okurum o sıra
Arzu Bıyıklıoğlu nun Fark Et Uygula Değiş kitabına devam ediyorum.
Evdede Grinin Elli Tonuna başladım ama ilerlemiyor. Neden çok sevildi o kitap sırf bu merakımdan okuyacağım.
Tutunamayanlar vakti gelene kadar basit kurgulu kitaplarla oyalanacağım sanırım.
Bana da öyle geliyor. Son kez bir şans vereceğim bu akşam.Bence grinin elli tonu gerçekten zaman kaybı canım, ama sen bilirsin
ben ne yalan söyleyeyim serinin 3 kitabını da beğenmiştimBana da öyle geliyor. Son kez bir şans vereceğim bu akşam.
Ya Melike demeben ne yalan söyleyeyim serinin 3 kitabını da beğenmiştim
Şimdi şöyle bir sıkıntı var gerçekten fazlasıyla +18 ve bence +evli bekar arkadaşlara pek tavsiye etmiyorum, hatta böyle liseli çocuklar bile okuyor öve öve onları hiç hoş bulmuyorum okumasınlarYa Melike deme
Seninle kitap zevklerimiz çok uyuşuyor. Seriyi okutma bana
bir ayrıntı daha tabiki kitapları otobüste okumadım elimde gezdirmedim kütüphanemde saklamam pdf okudum telefondan gençlere kötü örnek olmamak lazımŞimdi şöyle bir sıkıntı var gerçekten fazlasıyla +18 ve bence +evli bekar arkadaşlara pek tavsiye etmiyorum, hatta böyle liseli çocuklar bile okuyor öve öve onları hiç hoş bulmuyorum okumasınlarama ben bütün iğrençliklerine karşın sevdim yani bütün olarak. Yüzeysel bakmamak lazım belki arada +18 lerden başka şeylerde anlatıyordur
Çok aşırı değil ama ürpertici. Senin bana nazaran daha çok etkileneceğini düşünüyorum. Empati yapmamanın imkansız olduğu ortak noktanız var karakterle. 1 kız 1 erkek yavruları var._meLinDa_ gerçekten çok ayıplı
M maviduvar1 serinin devamında neden o hale geldiği anlatılıyor ve devam kitapları 1. kitaba nazaran daha olaylı maceralı ama tabi yine çok ayıplı
Korku bitti dili anlatımı tabi ki çok güzeldi ve çok ilginç bir kitaptı bence. Akşam muhtemelen Kafes kitabını başlayacağımSiziSeviyorumDemismiydim sen benden önce okumuştun gerçekten üpertici mi?
Ben çok severek okumuştum.Çok akıcıydı.Belki felsefeyi sevdiğim için sevmişimdir,bilemiyorum.Temel felsefeyi hikayeleştirerek anlatması gerçekten çok güzeldi.Selam, Sofi'nin Dünyası'na başladım 35
Şimdiden patlayacak gibiyim
Ama felsefede çok eksiğim vardı
Tamamlamam lazım
Hımmm o zaman vakit kaybetmeden başlamalı kitaba sağol canımÇok aşırı değil ama ürpertici. Senin bana nazaran daha çok etkileneceğini düşünüyorum. Empati yapmamanın imkansız olduğu ortak noktanız var karakterle. 1 kız 1 erkek yavruları var.
O kitabın serisi olması gerektiğini düşünüyorum hala devamını bekliyorum
ben pi çi fi 'yi okmadım ben ona karşı biraz önyargılıyım sanırım birde kalın olması korkutuyor beni_Cassandra_ aaa olaylı ise belki okurum o zaman. ama yine de bana vakit kaybı gibi geliyor. hele şu pi-çi-fi'den sonra hala kendime gelemedim.
Ay bide onları merak ediyorum. Fi var gerçi bende ama elim gitmiyor okumaya. Sende pek daralmıştın okurken:S_Cassandra_ aaa olaylı ise belki okurum o zaman. ama yine de bana vakit kaybı gibi geliyor. hele şu pi-çi-fi'den sonra hala kendime gelemedim.
ben sevmedim. aslında okumayı pek düşünmüyordum. bir arkadaşım öyle çok tavsiye etti ki...hatta kitap bitmesin diye azar azar okuyormuş filan.Ay bide onları merak ediyorum. Fi var gerçi bende ama elim gitmiyor okumaya. Sende pek daralmıştın okurken:S
_Cassandra_ aaa olaylı ise belki okurum o zaman. ama yine de bana vakit kaybı gibi geliyor. hele şu pi-çi-fi'den sonra hala kendime gelemedim.
ben pi çi fi 'yi okmadım ben ona karşı biraz önyargılıyım sanırım birde kalın olması korkutuyor beni
Ay bide onları merak ediyorum. Fi var gerçi bende ama elim gitmiyor okumaya. Sende pek daralmıştın okurken:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?