- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Merhabalr
Kargom geldi..
Bayan Peregrine'in tuhaf cocuklarini okumustum kardesimden alip.
Serinin ikinci kitabi golge sehir i okuyacagim.bu kitabi da kardesime verecegim sonra.
Kitap
438 sayfa. Cabuk ilerlerim diye umuyorum.
Acikcasi biraz basit gelmisti ilk fakat nedense isleyisi bende merak uyandirdi.Bayan Peregrine'nin tuhaf çocukları nasıl?Çok merak ediyorum o kitabı
Bu arada beni buluna başladım ama görümcem biraz rahatsız.Dün ve bugün o yüzden hiç okuyamadım.Hafta sonu da hem hastane işleri olacak hem de annemler gelecek.Sanırım okumaya hiç vaktim olmaz.
Sağlık çok önemli bir şey.Allah kimseleri hasta etmesin,hastalara şifa versin.
Acikcasi biraz basit gelmisti ilk fakat nedense isleyisi bende merak uyandirdi.
Korku desen tam korku degil benim icin. Gerilim desen degil ama acaba ne olacak dedirtti hep.. Bu yuzden 2.seriyi alip okuyup kardesime hediye etmek istedim...
Bu arada gecmis olsun Allah sifa versin.
Bayan Peregrine'nin tuhaf çocukları nasıl?Çok merak ediyorum o kitabı
Bu arada beni buluna başladım ama görümcem biraz rahatsız.Dün ve bugün o yüzden hiç okuyamadım.Hafta sonu da hem hastane işleri olacak hem de annemler gelecek.Sanırım okumaya hiç vaktim olmaz.
Sağlık çok önemli bir şey.Allah kimseleri hasta etmesin,hastalara şifa versin.
Çok geçmiş olsungünaydınlar
dün de benim canım okumak istemedi kitap, dizi izledim
erkenden yattım zaten biraz hasta hissediyordum, şuan daha iyiyim
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun canım, görümcene acil şifalar.
Bayan Peregreine'ın tuhaf çocuklarını okumuştum ben geçtiğimiz aylar içerisinde. Başları bana da biraz basit ve sıkıcı geldi. hatta uzun zamandır elimde vardı da 2 kere falan bırakmıştım kitabı okumaya başlayıp. Ama sonradan insanı içine alıyor kitap. İlla okunmalı, çok müthiş diyemeyeceğim ama ilgi çekici bir kitap olduğunu düşünüyorum. Filmini izlemeye giderim belki
günaydınlar
dün de benim canım okumak istemedi kitap, dizi izledim
erkenden yattım zaten biraz hasta hissediyordum, şuan daha iyiyim
Hayirli yolculuklar...Sanirim bir sure giremeyecegim buraya. Memlekete gidiyorum. Internet yok orda. Allaha emanet olun.
Favori kitaplarimdan biri. Kesinlikle bence Bulbulu Oldurmek'i okuhttp://i.hizliresim.com/dXMByn.jpgİyi akşamlar bilgeler
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. Yeni kitabıma daha tam karar veremedim ama bülbülü öldürmek olabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?