Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalr
Kargom geldi..
Bayan Peregrine'in tuhaf cocuklarini okumustum kardesimden alip.
Serinin ikinci kitabi golge sehir i okuyacagim.bu kitabi da kardesime verecegim sonra.
Kitap
438 sayfa. Cabuk ilerlerim diye umuyorum.

Merhabalr
Kargom geldi..
Bayan Peregrine'in tuhaf cocuklarini okumustum kardesimden alip.
Serinin ikinci kitabi golge sehir i okuyacagim.bu kitabi da kardesime verecegim sonra.
Kitap
438 sayfa. Cabuk ilerlerim diye umuyorum.

Bayan Peregrine'nin tuhaf çocukları nasıl?Çok merak ediyorum o kitabı

Bu arada beni buluna başladım ama görümcem biraz rahatsız.Dün ve bugün o yüzden hiç okuyamadım.Hafta sonu da hem hastane işleri olacak hem de annemler gelecek.Sanırım okumaya hiç vaktim olmaz.
Sağlık çok önemli bir şey.Allah kimseleri hasta etmesin,hastalara şifa versin.

Acikcasi biraz basit gelmisti ilk fakat nedense isleyisi bende merak uyandirdi.
Korku desen tam korku degil benim icin. Gerilim desen degil ama acaba ne olacak dedirtti hep.. Bu yuzden 2.seriyi alip okuyup kardesime hediye etmek istedim...

Bu arada gecmis olsun Allah sifa versin.

Amin teşekkür ederim

İyi akşamlar,

Korkuyu Beklerken 35. Sayfadayım.
Bugün az okudum, bu kadarı da okumazdım da arkadaşım durdurtmadı, hadi oku nasılmış güzelse ben de okuyacağım dedi dedi susmadı.

günaydınlar
dün de benim canım okumak istemedi kitap, dizi izledim
erkenden yattım zaten biraz hasta hissediyordum, şuan daha iyiyim

çok geçmiş olsun canım, görümcene acil şifalar.
Bayan Peregreine'ın tuhaf çocuklarını okumuştum ben geçtiğimiz aylar içerisinde. Başları bana da biraz basit ve sıkıcı geldi. hatta uzun zamandır elimde vardı da 2 kere falan bırakmıştım kitabı okumaya başlayıp. Ama sonradan insanı içine alıyor kitap. İlla okunmalı, çok müthiş diyemeyeceğim ama ilgi çekici bir kitap olduğunu düşünüyorum. Filmini izlemeye giderim belki

günaydınlar
dün de benim canım okumak istemedi kitap, dizi izledim
erkenden yattım zaten biraz hasta hissediyordum, şuan daha iyiyim
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım

hepinize teşekkür ederim kızlar, öyle bi kırgınlık, depresif hal vardı üzerimde
bugün iyiyim şükür, öğleden sonra sakin olursa iş yeri çılgınlar gibi kitap okuyacağım

İyi akşamlar bilgeler
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. Yeni kitabıma daha tam karar veremedim ama bülbülü öldürmek olabilir diye düşünüyorum.

Sanirim bir sure giremeyecegim buraya. Memlekete gidiyorum. Internet yok orda. Allaha emanet olun.
Hayirli yolculuklar...

İyi akşamlar bilgeler
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. Yeni kitabıma daha tam karar veremedim ama bülbülü öldürmek olabilir diye düşünüyorum.
Favori kitaplarimdan biri. Kesinlikle bence Bulbulu Oldurmek'i okuhttp://i.hizliresim.com/dXMByn.jpg

Merhabalar, bugün ben de kitap okuyamayanlardanım. Tüm gün dışarıdaydım

Merhabalar hanımlar, dünya edebiyatından tavsiyeleriniz var mı? Gerçi daha yeni kitap aldım ama biraz stok yapmaktan zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…