Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın,

Korkuyu Beklerken 99. Sayfadayım.
Kuzene bebiş sevmeye gidiyorum, kitabımı yanıma almayı unuttum. Bu gece burada kalırım. Yarın akşam okuyabilirim inşallah.

Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Kavim varsa şiddetle tavsiye ederim sonra da İstanbul Hatırasi

o liste ne demek?

Kitabımız bittikten sonra diğer kardeş konumuz 'Okuyucu listemiz ve bildirimlerimiz' de x kitabım bitti diye paylaşıyoruz. azra2004 arkadaşımız da her ayın sonunda liste yapıyor sağ olsun, bir ayda kaç kitap okuduğumuza dair.
Listede yer alabilmek için de düzenli olarak en az 2 günde bir burada bidirim yapıyoruz, hangi kitabı okuyoruz, kaçıncı sayfadayız ya da şu sebepten okuyamıyorum gibi.

Sayfanın adresini kopyalayamadım telefondan girince

Ay hepsini okudum, hepsini de sevmiştim, karar veremedim şu an. :)

Beyoğlu Rapsodisi diyorum, okuyalı çok oldu ben gerçi
hatta birine ödünç de verdim hala gelmesini bekliyorum

Tarık Tufan, Ve Sen Kuş Olur Gidersin sayfa 50
İki gündür elimde ama misafirlerim vardı pek okuyamadım

Beyoğlu Rapsodisi diyorum, okuyalı çok oldu ben gerçi
hatta birine ödünç de verdim hala gelmesini bekliyorum
Ay nedir bu insanların ödünç kitapları geri vermemeleri, sinir oluyorum ya
Bi arkadaşa verdiğim kitap aylardır tv ünitesinde duruyor ne zaman gitsem orada, okumadı da, daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum

Ben de birine vermiştim.Aylar sonra sorduğumda sırıta sırıta "masadaki kitap yığınlarının altındadır,duruyordur orada." gibi bir şey demişti,uyuz olmuştum.Kitabı vermesin hadi önemli değil ama o nasıl bir tavırdır öyle.
Bu arada bugün kitap okuyamadım.Ödevim vardı.Artık ben bu 2 cümleyi yazıp duracağım.Okul sağ olsun.

Ay nedir bu insanların ödünç kitapları geri vermemeleri, sinir oluyorum ya
Bi arkadaşa verdiğim kitap aylardır tv ünitesinde duruyor ne zaman gitsem orada, okumadı da, daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum
Ben de bir kere ödünç kitap aldım ki tarzım değildir, benim olmayan kitabı okumayı sevmem, 2 gün içinde de okuyup geri verdim, kız ne zaman bir kitabını bulamasa sana mı vermiştim kitabım yok diyor, ifrit oluyorum yeminle, hayır bir kere sordun tamam da her kitabın kaybolduğunda bende mi diye sormasına sinir olıyorum, aldığıma alacağıma pişman etti sağ olsun.

Ben bugun 3 sayfa okuyabildim...
Oglum bu aralar surekli ilgi oyun istiyor.
Aksam nasil oluyor anlamiyorum..
Bu hafta da is basi.
Bakalim nasil olacak okuma hallerim.

Odunc kitap konusu gecmis ben kardeslerim harici vermiyorum artik. En son birine verdigimde sayfalarini kivirmaya kiyamadigim kitabi ne halde geri almistim o gunden sonra tovbe ettim.bazilari paylasmayi haketmiyor.

Ben kitaplarım konusunda çok bencilim. Hayatta vermem.
5 sevgi dili kitabımı bir anlık gafletle arkadaşıma verdim. Kitap yalan oldu resmen

İşe ait kitaplarımı da versem de mutlaka not alırım. Eğer uzun Zaman gelmezse de gider isterim o kişiyi de kara listeye alırım.

Lizbon'a gece treni sayfa 50
Bugün nerdeyse hiç okuyamadım.
Ben de beğeneceğimi düşünüyorum _meLinDa_
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…