o liste ne demek?iyi haftasonları
eylül ayı listemizi pzt akşam saatlerinde eklerim.kitaplarınızı tekrar gözden geçirin arkadaşlar.
Kavim varsa şiddetle tavsiye ederim sonra da İstanbul HatırasiSelam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)
o liste ne demek?
Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)
ben çok sevmiştim, inşallah sen de seversin PapatyacımSaatleri ayarlama enstitüsünü bitirdim.
Yeni kitabım biraz da_meLinDa_ dan esinlenerek Lizbon'a gece treni
Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Ay nedir bu insanların ödünç kitapları geri vermemeleri, sinir oluyorum yaBeyoğlu Rapsodisi diyorum, okuyalı çok oldu ben gerçi
hatta birine ödünç de verdim hala gelmesini bekliyorum
Ben de birine vermiştim.Aylar sonra sorduğumda sırıta sırıta "masadaki kitap yığınlarının altındadır,duruyordur orada." gibi bir şey demişti,uyuz olmuştum.Kitabı vermesin hadi önemli değil ama o nasıl bir tavırdır öyle.Tarık Tufan, Ve Sen Kuş Olur Gidersin sayfa 50
İki gündür elimde ama misafirlerim vardı pek okuyamadım
Ay nedir bu insanların ödünç kitapları geri vermemeleri, sinir oluyorum ya
Bi arkadaşa verdiğim kitap aylardır tv ünitesinde duruyor ne zaman gitsem orada, okumadı da, daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum
Ben de bir kere ödünç kitap aldım ki tarzım değildir, benim olmayan kitabı okumayı sevmem, 2 gün içinde de okuyup geri verdim, kız ne zaman bir kitabını bulamasa sana mı vermiştim kitabım yok diyor, ifrit oluyorum yeminle, hayır bir kere sordun tamam da her kitabın kaybolduğunda bende mi diye sormasına sinir olıyorum, aldığıma alacağıma pişman etti sağ olsun.Ay nedir bu insanların ödünç kitapları geri vermemeleri, sinir oluyorum ya
Bi arkadaşa verdiğim kitap aylardır tv ünitesinde duruyor ne zaman gitsem orada, okumadı da, daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum
Ay o ne kötü bir his yaBeyoğlu Rapsodisi diyorum, okuyalı çok oldu ben gerçi
hatta birine ödünç de verdim hala gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?