Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)
evet canım ben Beyoğlu Rapsodisine başladım artık onu bir sonraki seferde :)Heheh cevap yazmadan cevaplaya bastım
Geç oldu ama sultanı öldürmek güzeldi bence
Hangi kitaptı hatırlıyo musun?Gunaydin kizlar.
2 gundur ailemin yanindayim. Yogunluktan kitaplarimi valizden bile cikaramadim. Bu gece ruyamda kitap okuyordum. Cok degisik bi kitapti. Uyaninca, keske o kitap olsaymis da okusaymisim dedim.Ozledim sanirim kitaplari, ruyalarima kadar girdigine gore. Bugun biraz okuyacagim insallah.
Bilmiyorum ki. Halihazirda var olan bir kitap degildi. Kitabin kapagini da gormedim, sadece sayfalarini okuyordum.Hangi kitaptı hatırlıyo musun?
Rüyada kitap okumak neye delalet ediyo acaba
Onun ilk kitabini okumus muydun? Ben de Golge Sehiri okuyorumBugün arkadaş Gölge Şehir kitabını getirmiş okuyayım diye Beyoğlu Rapsodisi'ne ara verip ona başlıyorum hemen okuyup geri vereyim
ilk kitabı da aynı arkadaştan okumuştum 2. kitap birinciye nazaran çooook daha güzel ve akıcı diyor. Filmini de izlemiş filmi de çok güzelmiş.Onun ilk kitabini okumus muydun? Ben de Golge Sehiri okuyorum
Kafes bitti, bence de devamı yazılabilirmiş. Mesela ben şu yaratıklarla ilgili daha çok şey öğrenmek isterdim sanki biraz eksik kalmış gibi, birde bazı kısımlar bana walking dead i anımsattı. ama güzeldi yani hızla akıp gitti.Melike Kafes bitti mi? Yorumunu merak ediyorum.
Sen okumadan bende söylemek istememiştim. Dışarda kalan o ürkütücü şey ne bilemedik gitti. Bak sen yaratık diye düşünmüşsün, ben yaratık olarak düşünmedim hiç. Havaya karışan bi madde beyinde bi noktaya baskı yapıyor insanlar değişiyor diye düşünmüştümKafes bitti, bence de devamı yazılabilirmiş. Mesela ben şu yaratıklarla ilgili daha çok şey öğrenmek isterdim sanki biraz eksik kalmış gibi, birde bazı kısımlar bana walking dead i anımsattı. ama güzeldi yani hızla akıp gitti.
oda olabilir ama sonlara doğru hissediyorlar ya çocuklar yanımızda diyorlar sonra kadın da hissediyor yanlarında birinin varlığını. ne bileyim gerilimden korkudan çok psikolojik bir roman gibi geldi bana yani korkun demiyor da bakın bakalım böyle bir durum olsa insan davranışları nasıl değişir görün diyorlar, delirten şeyin ne olduğu önemli değil önemli olan insanların bu durumda verdiği tepki, belki de bu sebeple o şey neyse onu daha fazla anlatmıyor irdelemiyor...Sen okumadan bende söylemek istememiştim. Dışarda kalan o ürkütücü şey ne bilemedik gitti. Bak sen yaratık diye düşünmüşsün, ben yaratık olarak düşünmedim hiç. Havaya karışan bi madde beyinde bi noktaya baskı yapıyor insanlar değişiyor diye düşünmüştüm
Mantıklı ama ben taktım delirten neoda olabilir ama sonlara doğru hissediyorlar ya çocuklar yanımızda diyorlar sonra kadın da hissediyor yanlarında birinin varlığını. ne bileyim gerilimden korkudan çok psikolojik bir roman gibi geldi bana yani korkun demiyor da bakın bakalım böyle bir durum olsa insan davranışları nasıl değişir görün diyorlar, delirten şeyin ne olduğu önemli değil önemli olan insanların bu durumda verdiği tepki, belki de bu sebeple o şey neyse onu daha fazla anlatmıyor irdelemiyor...
nacizane fikrim tabi böyle olmayabilir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?