Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydınlar, iyi haftalar herkese
iş arkadaşlarımdan birinin doğum günü ve ona da Süper İyi Günler'i hediye aldım
umarım kıymetini bilir bu güzelliğin

haftasonu hiç düzgün okuyamadım, c.tesi arkadaşıma gitmiştim, pazar da ütü yaptım derken geçti
bir de bu aralar uzun süre ara vermiş olduğum dizime geri döndüm, hep onu izleyesim var

Daha sayfa 85

Selam kızlar Kafes bitti. Şimdi Ahmet Ümit okuyayım diyorum acaba hangisini okusam elimde istanbul hatırası / beyoğlu rapsodisi / beyoğlunun en güzel abisi / sultanı öldürmek var. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Gunaydin kizlar.
2 gundur ailemin yanindayim. Yogunluktan kitaplarimi valizden bile cikaramadim. Bu gece ruyamda kitap okuyordum. Cok degisik bi kitapti. Uyaninca, keske o kitap olsaymis da okusaymisim dedim. Ozledim sanirim kitaplari, ruyalarima kadar girdigine gore. Bugun biraz okuyacagim insallah.

Hangi kitaptı hatırlıyo musun?
Rüyada kitap okumak neye delalet ediyo acaba

Elinde fazla olması da iyi değilmiş hee, ne okuyacağıma karar vermek zor oldu

Yeni kitabım, Hasan Ali Toptaş-Kayıp Hayaller Kitabı, 283 sayfa
Dilini çokça sevdiğim bi yazar, acaba beni neler bekliyo bu hikayede merakla başlıyorum

Hangi kitaptı hatırlıyo musun?
Rüyada kitap okumak neye delalet ediyo acaba
Bilmiyorum ki. Halihazirda var olan bir kitap degildi. Kitabin kapagini da gormedim, sadece sayfalarini okuyordum. Hic dusunmemistim anlamini. Bi bakayim bakalim ne demekmis.

Bugün arkadaş Gölge Şehir kitabını getirmiş okuyayım diye Beyoğlu Rapsodisi'ne ara verip ona başlıyorum hemen okuyup geri vereyim

Melike Kafes bitti mi? Yorumunu merak ediyorum.
Kafes bitti, bence de devamı yazılabilirmiş. Mesela ben şu yaratıklarla ilgili daha çok şey öğrenmek isterdim sanki biraz eksik kalmış gibi, birde bazı kısımlar bana walking dead i anımsattı. ama güzeldi yani hızla akıp gitti.

Sen okumadan bende söylemek istememiştim. Dışarda kalan o ürkütücü şey ne bilemedik gitti. Bak sen yaratık diye düşünmüşsün, ben yaratık olarak düşünmedim hiç. Havaya karışan bi madde beyinde bi noktaya baskı yapıyor insanlar değişiyor diye düşünmüştüm

Hala dışardayım, otobüs ve metroda boş kalmayayım diye Süper İyi Günler'e başladım, 40 sayfa kadar okudum. Hocama da hediyesini verdim, inşallah beğenir. :)

oda olabilir ama sonlara doğru hissediyorlar ya çocuklar yanımızda diyorlar sonra kadın da hissediyor yanlarında birinin varlığını. ne bileyim gerilimden korkudan çok psikolojik bir roman gibi geldi bana yani korkun demiyor da bakın bakalım böyle bir durum olsa insan davranışları nasıl değişir görün diyorlar, delirten şeyin ne olduğu önemli değil önemli olan insanların bu durumda verdiği tepki, belki de bu sebeple o şey neyse onu daha fazla anlatmıyor irdelemiyor...
nacizane fikrim tabi böyle olmayabilir de

Mantıklı ama ben taktım delirten ne O yüzden devamını bekliyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…