devamı gelir zaten baya beğenildi tutuldu sen merak etmeMantıklı ama ben taktım delirten neO yüzden devamını bekliyorum ya.
ben bu ara orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ve inanılmaz begendim. çok gec kalmısım bu kitabı okumak için .kızlar sıkılmadan okuyabileceğim bir kitap öneriniz var mı
tşkr ederim hep aklımda ve ihmal ediyorum bu ara isteyeyim gelsin okuyalım :))))ben bu ara orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ve inanılmaz begendim. çok gec kalmısım bu kitabı okumak için .
beni her acıdan çok doyurdu.. Ama kitap tavsiye işinde pek basarılı oldugumu söyleyemem.
Günaydın kızlar
Lizbon'a geçecek trenine devam ediyorum. Keşke kitap okumak için daha çok vakit ayırabilsem. Günde 20-30 sayfa ancak okuyabiliyorum.
xyzt-5544 aşk ve gurur genç kızlığımın kitabı. Babamın kütüphanesinde vardı. Burada adı geçtikçe ortaokul yıllarımı hatırlıyorum. çoo severek okumuştum
Hoşgeldin canım, nasılsın minnoş kızın nasılKoşturmaktan kitap okuma düzeni oluşturamadım kendime hala. 2 haftadır elime almışlığım yok. Sanırım çok alıştım akıllı telefonlara zaman yaratırdım resmen eskiden. Kendime çeki düzen vermeliyimmm. Ayrıca bir sonraki kitap gününe katılıp açığımı kapatmak iştahımı kabartmak istiyorumm
İyiyiz çok şükür koşturup duruyoruz çalışmaya da başladım.Hoşgeldin canım, nasılsın minnoş kızın nasıl
Büyüyo canım çok şükür, az zamanımız kaldı :) ikinci kızım olacak inşallahİyiyiz çok şükür koşturup duruyoruz çalışmaya da başladım.
Seninki de pek büyümüş bakıyorum. kız mı erkek mi?
Çok sevindim birbirlerine çok bağlı kızkardeşler olsunlar inşallah. Annem bakıyor haftanın 3 günü annemde kalıyorum. Bir gün eşim bir gün de görümcem bakacak.Biraz karışık ama bakıcıdan iyidir diyorum.Büyüyo canım çok şükür, az zamanımız kaldı :) ikinci kızım olacak inşallah
Sen çalışırken kim bakıyo bebişe
maşallah kızına lavin :=) zaman bi şekilde gecıyor dimiÇok sevindim birbirlerine çok bağlı kızkardeşler olsunlar inşallah. Annem bakıyor haftanın 3 günü annemde kalıyorum. Bir gün eşim bir gün de görümcem bakacak.Biraz karışık ama bakıcıdan iyidir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?