Tabii ki bakıcıdan iyidir canım, şanslısın valla.Çok sevindim birbirlerine çok bağlı kızkardeşler olsunlar inşallah. Annem bakıyor haftanın 3 günü annemde kalıyorum. Bir gün eşim bir gün de görümcem bakacak.Biraz karışık ama bakıcıdan iyidir diyorum.
Ellerine sağlık canımeylül ayı listemiz ..oldukça eksik arkadas var .mazeretsiz arkadaşları önümüzdeki ay da göremezsem listeden çıkarayım diyorum . liste gereksiz uzamasın.
Yok canım burası bizim memleket benim ailem de eşimin ailesi de yanımızda çok şükürTabii ki bakıcıdan iyidir canım, şanslısın valla.
Doğudasın diye ben ailen yanında değildir belki diye düşünmüştüm
Geçen sene bu zamanlar bulantıyla boğuşuyordum. Zamann hızlı geçiyor gerçekten.maşallah kızına lavin :=) zaman bi şekilde gecıyor dimibizimde 9. ay doldu
Beni çıkarma canım inşallah başlıyorum tekrar okumaya.eylül ayı listemiz ..oldukça eksik arkadas var .mazeretsiz arkadaşları önümüzdeki ay da göremezsem listeden çıkarayım diyorum . liste gereksiz uzamasın.
Beni çıkarma canım inşallah başlıyorum tekrar okumaya.
aklımdasın canım hatta etiketleyecektim iyi okumalarBeni çıkarma canım inşallah başlıyorum tekrar okumaya.
Ya ben nedense doğu görevinde olduğunu düşünmüştüm :) ailenin yanında olmak çok güzeldirYok canım burası bizim memleket benim ailem de eşimin ailesi de yanımızda çok şükür
Hoşbuldum canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?