Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydınlar

Doğumdan sonra Shantaram ı okuyorum ama okul açılınca okuyamadım pek. 500 küsür sayfadayım ve kitap çok güzel ama maalesef zaman sıkıntısından bitiremedim. O kitabı okuduktan sonra listeye tekrar giriş yapacağı inşallah.

Bu arada kitap okuma etkinliğinde Saatleri Ayarlama Enstütüsü'nü gördüm. Elimde olan kitaplardan biri de o. Yorumlarınızı konuyu inceleyip okuyacağım, belki onunla giriş yaparım listeye tekrar.

Dün akşam düşündüm düşündüm sonunda MAstermind Sherlock Holmes gibi düşünmek kitabında karar kıldım. Heyecanla okunup sürüklenilecek bir kitap değil belli ki ama yeni sipariş kitaplarım gelene kadar biraz oyalar en azından beni
Yeni sipariş kitaplarımı da özellikle buradaki tavsiyelere bakarak anlatımı güzel ve kalınlığı çok olmayan kitaplardan yaptım (hile yaptım, itiraf ediyorum ) evde hep kalın kitaplarım kaldı okunmayı bekleyen. Bu yoğun dönemimde ince bikaç kitap iyi gelir diye düşündüm. Sabırsızlıkla siparişimi bekliyorum

Hangi kitapları aldın? Ben de kalın kitapları çok sevsem de çantamda taşıyamıyorum. Şöyle çantada taşımalık kitap lazım bana da.

Hangi kitapları aldın? Ben de kalın kitapları çok sevsem de çantamda taşıyamıyorum. Şöyle çantada taşımalık kitap lazım bana da.

İskender Pala - Aşka Dair
Fernando PEssoa - Başıboş Bir Yolculuktan Notlar
Stefan Zweig - Bir kadının Hayatından 24 saat

2 tane daha kitap var ama onları söylemiyim, aynılarından Asmu'ya da aldım çünkü süprizi kaçmasın

Stefan Zweig in sadece Amok Koşucusu'nu okumuştum. Hikayelerden oluşuyordu ve çok beğenmiştim.
Devam etmek lazım kitaplarına iyi ki hatırlattın.
Ben de Satranç'ı okudum sadece. Ama basit ve ilgi çekici anlatımı hoşuma gitmişti. Amok Koşucusunu'da ben ekleyeyim listeye

Merhaba kızlar

Bir selam vereyim dedim.. Ben bu aralar eski okuduğum kitapları tekrar okuyorum. Halbuki okunacak o kadar çok kitabım var ki.. kendi kendime maraton kurdum. Onu uyguluyorum soslusarma dan eski okuduğum kitaplığımda olmayan kitapları aldım. Az öncede ilk okuduğum romanlar İpek ongunun bir genç kızın gizli defteri serisinin ilk 6 kitabını sipariş ettim onlarıda tekrar okucam bakalım neler hissedicem. Sabahlara kadar okurdum

Nerelerdesin sen kuzum, bu ara görüşemiyoruz hiç ?
İpek Ongun'u ben de çok keyifle okumuştum. Kuzenim 15 yaşında ona almayı düşünüyordum bu yaz seri olarak ama elinde çok kitabı vardı onları bitirsin diye alma işini seneye erteledim. Hey gidi günler hey, amma yaşlandık be

Bu aralar eski kitaplara sardığım için sosyal medyada yokum kuzum bide adli tatil bitti şimdide baro seçimleri derken yorucu geçiyor günler. Evet yaa yaşlandık resmen. Daha dün gibi kitabı okuyuşum serra ile ilkleri yaşayışım..

Serra'nın çocuğu olana kadar tüm seriyi okudum. Sonra çocuğu olunca çocuğunun günlüğü diye çıktı kitap falan o biraz saçma geldi onu okumadım. Ama özellikle üniversiteden mezun olana kadar ki kitaplar çok güzel gelmişti o zamnlar. Şimdi okusam ne hissederdim acaba

Bende çok merak ediyorum işte o duyguyu. Ne hissedicem? Öyle heyecanlı okucam mı? sence eskisi gibi olur mu sıkılırmıyım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…