kitap sevenler kulübü

SIPTAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
13
0
86
İstanbul
Benim ufak bir odam var,
Dinleniyor orda başım.
İçindeki şu kitaplar,
En sevgili arkadaşım.

Beni, bana veren odur,
Gerçek yolum ondan başlar;
Bin bir çiçek veren odur,
Onunla dost, büyük başlar.

Kitap ruhun kaynağıdır,
Bu kaynaktan iç arkadaş;
Kitap ilmin uğrağıdır,
Ektiğini biç arkadaş.

Uzun sözün kısası bu,
Öğütlerim değil kuru,
Boş değirmen, kitapsız ev,
Kitabı sev, kitabı sev!...

Rıfat Necdet EVRİMER

ben de bu konuyu kitap severleri birleştirmek ve bilgi alış-verişinde bulundurmak için açtım inşallah yararlı olur!!!::1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
kitapların hastasıyım okumanın ustasıyım şakkıdı

teşekürler akasya lyre bende kitap hastası olduğum için diğer hastaları tanımak istedim:1hug:

ben sevmiyorum okumayi yaaa
insallah kizimda öyle olmaz

merhaba arkadaşlar!a.s.bende çok severim okumayı ama kızım olduğundan bu yana pek okuyamıyorum inşallah bu aralar düzelteceğim bu durumu!...a.s

güzel olan her kitabı okurum sıptar bazen aşk bazen macera.....

emiy bence okumayı denemelisin okumak çok güzel sürükleyici bi romandan başlayabilirsin kızınada kitap sevgisini aşılamış olursun herşeyin bir ilki vardır.

tabiki düzeltebilirsin derin yeterki okumayı sev inşallah kızında sana benzer kitap sevgisinde çocuklar her zaman bizi örnek alırlar

tubishhh bende hertürlü kitap okurum harlequinin kitaplarınıda çok okurum netür olursa olsun okumak çok güzel.

Merhaba kızlar bende geldim.
Kitap okumayı - okumayı ne olursa olsun o kadar çok seviyorum ki anlatamam.
Şu anda Aydın Boysan'ın Uzun Yaşamanın Sırrı adlı kitabını okuyorum.
Çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim. a.s.

tabiki düzeltebilirsin derin yeterki okumayı sev inşallah kızında sana benzer kitap sevgisinde çocuklar her zaman bizi örnek alırlar

evimiz kitap dolu ve babasının işi de sürekli okumaktan geçtiği için çocukda bizi görüyor ve elinde kitaplarla dolaşıyora.s okumak gerçekten çok güzel!....ben bu ara herzen'in suçlu kimini ve adalet ağaoğlu'nun damla damla günlerini okumaya çalışıyorumCADIARZU ama çok zor ilerliyorum benin kız durmak bilmiyor çünkü!....hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar..
Kitap okumayı çok seviyorum.Bu duyguyu bana annem aşıladı elinden kitap eksik olmaz.Abim,ablam ve bizim evdeki kütüphanelerimizi bitirdi kendi aldıkları cabası.Bende ondan göre göre güzel bir alışkanlık edindiğimi düşünüyorum.
Şimdi 10 yaşında bir oğlum var aynı taktiği ona uyguluyorum.Elime alıyorum kitabımı başlıyorum okumaya azıcık zaman geçiyor bir bakıyorum ufaklıkta kitabıyla geliyor aynı benim oturduğum tarzda oturuyor başlıyor kitap okumayakaydirigubbakcemile3Böylece bende amacıma ulaşıyorum bir sürü kitap okuttum oğluma ve alışkanlık haline getirttirdim.
Sizlerde çocuklarınızda lütfen bu tarz uygulamalar kullanın.Siz ne iseniz aynanızda çocuklarınız.
Bu arada kitaplara geri dönersem hayatımın dönüm noktası olan kitaplarda mevcut.En sonuncusu Çekim yasası oldu ve birçok şey kazandırdı bana ve halada kazandırmaya devam ediyor.Onlar baş ucu kitaplarım.
Roman tarzıda çok seviyorum.Osmanlı dönemini anlatan romanlar oldukça ilgimi çeker ve bitiresiye etkilenir okurum.Adeta kendimi kaybederim.
Kendimden birşeyler yaratırım okuduklarımda eğer yoksa varederim.Böyle birşey kitap benim için.
Okumalı ve okunmasını sağlamalı eğer düzgün bir diksiyonum varsa yada düzgün bir konuşma tarzım ki çok dikkat ederim tamamen okuduklarımla ilişkindir.
Çok gezemiyorsam çok okuyup yine hayatıma yenilikler katabilirim.
Hepinizi çok öperim.Sevgilerimle.a.s.

kitap okumaya bayılıyorum
şuanda hep evde olduğum için devamlı okuyorum
aşk, macera ,cinayet... hiç farketmez ne bulsam okurum

Bir kitap kurdu okuma manyağı olarak ben geldim kızlarrrr
Kitapsız bir hayat düşünemiyorum
Aç bırakın bir hafta üzülmem ama elimden kitabımı almayın bir gün bileee

kızlar hepiniz bi harikasınız bide emiye kitap okumasını bisevdirebilsek bunu nasıl yaparız ona ne tavsiye edebiliriz güzel bi aşk romanındanmı başlatsak şöyle bi kendini güzel kaptırsın sonra elindende kimse kitapları alamasın yoksa oklavamı göstersekklava: haydi kızlar kitap okumanın şerefine kola içelim :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…