kitap sevenler kulübü

zor ne kelime imkansiz arzuca cigim. baba ve pic elif safagin okudugum ilk kitabi uslubu hosuma gitti tr ye bidahaki gidisimde diger kitaplarinida toplayip getiricem artik.
simdiki beklemeye aldigim kitap PHILIPPA GREGORY nin BAKIRENIN ASIGI
okudunmu? okuyan varmi?

Tabikide okudum.Hatta ondan sonraki kitap

Kraliçenin Soytarısınıda okudum.

Akıcı ve güzel kitaplar.

Bakirenin Aşığı kaldı alıp onuda bir ara okuyacağım.

mrb arkadaşlar..kitap okumayı çook seven biri olarak maalesef bu topiği yeni farkettim..ben de bayılırım okumaya,okumadığım günü eksik hissederim,ancak evlendiğimden beri eskisi kadar okuyamıyorum..hayat düzeni değişiyo ister istemez..evliliğimizin ilk zamanları yatağa girdiğimizde hemen elime kitabı alırdım o günkü okuyamamışlığımı telafi etmek için,bisüre sonra eşim sitem etti "farkındaysan yeni evliyiz" diyekaydirigubbakcemile3
annem ilkokul bile bitirmemiştir,birinci sınıftan almışlar ama o okumayı çok sevdiği için 15-16 yaşlarında kendi kendine öğrenmiş..aynı şekilde babam da çok okur,ailemde herkes okur,eşim pek düşkün olmasa da fena da değildir..inşallah ilerde çocuklarım da benim gibi olur,hatta benden beter olsunlar..(beddua gibi oldu sırnaşık şey )
burda benim gibi, okumanın kıymetini ve zevkini bilen insanlar gördüğüm için çok mutlu oldum yalnız dediğiniz gibi topic biraz sessiz..canlandırmak lazım..birbirimize kitap tavsiyelerinde bulunalım,şimdiye kadar okuduklarımızdan en sevdiklerimiz,şuan okuyup tavsiye edebileceklerimiz vs.
ben mesela çok sevdiğim bi öykü olan "martı"dan özellikle bahsetmek isterim,lütfen çocuklarınıza mutlaka okutun ve hatta siz de okuyun..kısacık ama çok önemli şeyler söyleyen bi öykü..
onun dışında psikolojiye özellikle aşığım,insan ruhunu anlatan herşeyi yutar gibi okurum..yakında bunlardan tavsiyeler de geliyo bekleyinsositososito öpüyorum hepinizi..

ben de kitap okumayanlara martı yı tavsiye ederim. hem kısa hemde sıkılmasınlar diye. nasıl olsa arkasını getirirler. maalesef ben de eskisi kadar okuyamıyorum. ama çok özledim. daha önce yazdığım "bir dilek tut benim için"i okuyorum. ne zaman okumaya ara versem arkadaşım Maeve Binchy nin bir kitabını verir. bunla ısın der ve öyle de olur. şuan iyi gidiyor. daha başlardayım. daha sonra kitapla ilgili bilgi veririm. aynı yazarın "aşk mutfakta pişer" i okumuştum. elimden bırakamamıştım. tavsiye ederim. bu arada çok sevindim buraya hareketlik gelmiş. herkese iyi okumalar.

günaydın sevgili kitap dostları a.s (sezen cumhur önal gibi oldu :icecream: )
nabersiniz bakalım..
bugün kim,hangi kitaptan bahsedicek bize..
ya da ilk ben başlim..bi klasikle..
lisedeyken "uğultulu tepeler" diye bi kitap okumuştum,çook etkilemişti beni..yazarı emily bronte'nin tek kitabı çünkü kadın 30 yaşındayken veremden ölmüş..kendisi gibi kızkardeşleri de yazar..çok despot ve tutucu bi aile ortamında yetişmiş,dış dünyayı böylesine az tanımış bi kızın böyle bi kitap yazmasına,böyle bi hayalgücüne sahip olmasına şaşırır eleştirmenler..ve kitabı başyapıt olarak değerlendirirler..
kitap temelde bi aşk hikayesini anlatıyo çok uzun yıllara yayılan..zengin bi aileye gelen kimsesiz ve bakımsız bir çingene çocuk..onu getiren babanın dışında kimse sevmiyo onu,dışlanıyo..ama evin kızıyla iyi anlaşıyo,çok derin bi bağ kuruluyo aralarında ve onlar büyüdükçe kendilerine bile itiraf edemedikleri bi aşka dönüşüyo bu bağ..sonra durum kızın başka bi zengin ailenin oğluyla evlendirilmesiyle, yıllarca süren ve hem kızın hem de adamın çocuklarını bile içine alan bir intikam hikayesine dönüşüyo..
ben bu kitabı çok sevmiş ve iki defa okumuştum,klasik okumaktan sıkılmayacaklara tavsiye ederim,piyasada çok uygun fiyata bulunabilir..ancak yayınevleri veya çeviren kişiler açısından kitaptan alınan zevk değişir mi bilmem..yine de mutlaka okuyun derim..

bu kitaptan esinlenilmiş aynı isimde bir film olduğunu da belirtim buarada..ben izleyemedim ama çok isterim izlemeyi..

Günaydın arkadaşlar.Bende sizlere bugün
Buket Uzuner'in Gelibolu romanından bahsedeyim.
Uzun Beyaz Bulut.
Yeni Zellanda'da yaşayan Victoria kısaca Viki
Gelibolu'ya geilr,dedesinin orada yaşadığını söyler.
Biz Türklerin bile fazla önemsemediği Çanakkale
Savaşını Anzakların ailelerinin yıldönümü olarak
her yıl Çanakkale'yi gelip ziyaret ettiğini biliyormuydunuz?
Ben bilmiyordum bu kitapta öğrendim.Nefis bir kitap..............

bak ben bu kitapları merak ediyordum tavsiye eder misin?CADIARZU

Evet tavsiye ederim.Elif Şafağın Baba ve Piç,Bit Palas
adlı kitaplarını okuduğumu yazmıştım.Elif Şafak eserlerinde
biraz fazla tasvir kullanıyor ama konuları alışagelmiş kitaplarınkinden
farklı.Onun içinde sonunda mutlaka bir sürprizle bitiyor.

ben de elif şafakın araf adlı kitabını okumuştum ve baya beğenmiştim..ayrıca siyah süt'ü de merak ediyorum,kendi hamilelik dönemindeki ruh halini anlattığı..

dışarı çıktığımda bir bakayım a.ssiz yazınca bende merak ettim!şu ara çok sürükleyici olması lazım okumam için, çünkü uyuyakalıyorum mirmirmirmirsürekli koşturmaktan kızımın peşinde canım çıkıyor!...kafamçokkarıştı

ben bu kitabını duymamıştım,bu topic sayesinde öğrendim ve şimdi inceledim de gerçekten ilgi çekici bi kitap..okuyacağım kitaplar arasına aldım..

Yeni çıktıda ondan duymamışsınızdır.
Elif Şafağın son kitabı.Sanırım bu ay çıktı Aşk.

mrb arkadaşlar..bugün kocişle 2ye kadar uyuduk o yüzden size erdal demirkıranın ben dünyanın en akıllı insanıyım kitabından söz etmeye karar verdim çünkü orda 5 saatlik uykunun insana yeteceğinden bahsediyogamyoncuiremsu

bende erdal demirkıranın yalnız aptallar sekiz saat uyur kitabını okumuştum, orda 4 saat uykunun yeteceğini söylüyordu, ilginç bi kitaptı ama uygulayamadım, 4 saat uyursam hayalet gibi gezerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…