mrb arkadaşlar..kitap okumayı çook seven biri olarak maalesef bu topiği yeni farkettim..ben de bayılırım okumaya,okumadığım günü eksik hissederim,ancak evlendiğimden beri eskisi kadar okuyamıyorum..hayat düzeni değişiyo ister istemez..evliliğimizin ilk zamanları yatağa girdiğimizde hemen elime kitabı alırdım o günkü okuyamamışlığımı telafi etmek için,bisüre sonra eşim sitem etti "farkındaysan yeni evliyiz" diyekaydirigubbakcemile3
annem ilkokul bile bitirmemiştir,birinci sınıftan almışlar ama o okumayı çok sevdiği için 15-16 yaşlarında kendi kendine öğrenmiş..aynı şekilde babam da çok okur,ailemde herkes okur,eşim pek düşkün olmasa da fena da değildir..inşallah ilerde çocuklarım da benim gibi olur,hatta benden beter olsunlar..(beddua gibi oldu sırnaşık şey )
burda benim gibi, okumanın kıymetini ve zevkini bilen insanlar gördüğüm için çok mutlu oldum yalnız dediğiniz gibi topic biraz sessiz..canlandırmak lazım..birbirimize kitap tavsiyelerinde bulunalım,şimdiye kadar okuduklarımızdan en sevdiklerimiz,şuan okuyup tavsiye edebileceklerimiz vs.
ben mesela çok sevdiğim bi öykü olan "martı"dan özellikle bahsetmek isterim,lütfen çocuklarınıza mutlaka okutun ve hatta siz de okuyun..kısacık ama çok önemli şeyler söyleyen bi öykü..
onun dışında psikolojiye özellikle aşığım,insan ruhunu anlatan herşeyi yutar gibi okurum..yakında bunlardan tavsiyeler de geliyo bekleyinsositososito öpüyorum hepinizi..