Merhaba arkadaşlar..
Kitap okumayı çok seviyorum.Bu duyguyu bana annem aşıladı elinden kitap eksik olmaz.Abim,ablam ve bizim evdeki kütüphanelerimizi bitirdi kendi aldıkları cabası.Bende ondan göre göre güzel bir alışkanlık edindiğimi düşünüyorum.
Şimdi 10 yaşında bir oğlum var aynı taktiği ona uyguluyorum.Elime alıyorum kitabımı başlıyorum okumaya azıcık zaman geçiyor bir bakıyorum ufaklıkta kitabıyla geliyor aynı benim oturduğum tarzda oturuyor başlıyor kitap okumayakaydirigubbakcemile3Böylece bende amacıma ulaşıyorum bir sürü kitap okuttum oğluma ve alışkanlık haline getirttirdim.
Sizlerde çocuklarınızda lütfen bu tarz uygulamalar kullanın.Siz ne iseniz aynanızda çocuklarınız.
Bu arada kitaplara geri dönersem hayatımın dönüm noktası olan kitaplarda mevcut.En sonuncusu Çekim yasası oldu ve birçok şey kazandırdı bana ve halada kazandırmaya devam ediyor.Onlar baş ucu kitaplarım.
Roman tarzıda çok seviyorum.Osmanlı dönemini anlatan romanlar oldukça ilgimi çeker ve bitiresiye etkilenir okurum.Adeta kendimi kaybederim.
Kendimden birşeyler yaratırım okuduklarımda eğer yoksa varederim.Böyle birşey kitap benim için.
Okumalı ve okunmasını sağlamalı eğer düzgün bir diksiyonum varsa yada düzgün bir konuşma tarzım ki çok dikkat ederim tamamen okuduklarımla ilişkindir.
Çok gezemiyorsam çok okuyup yine hayatıma yenilikler katabilirim.
Hepinizi çok öperim.Sevgilerimle.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?