Uzun zamandır burayı ziyaret edememiştim.Bir süredir kimsede gelmemiş görünüyor.lmaz:
Pek tarzımbir kitap olmadığını düşünmüş olmakla birlikte gezinirken bir sokak satıcısında ucuz olduğnu görünce aldığım " Boleyn Kızı"nı okudum yeni.Beklediğimden farklı ve sürükleyiciydi..entrikalarla dolu saray hayatı kötükedihüso
Onun öncesindede "Şeytan ve Genç Kadın"ı okudum onuda tavsiye ederim "İyi ve kötü "konusunda içsel bir yolculuk ,Şu anda ne okuyacağım konusunda karar veremediğim için beklemedeyim.Yarın diğer yorumları okuyup elimde olan kitaplara bir bakacağım..Ama tavsiyeler hep Türk yazarlar üzerine bende onları okuyamıyorum garip bir şekilde...Yabancı yazarlardan tavsiyelerde bulunacak kimsecikler yokmu benneyaptımki
ben de size katılabilir miyim?
okudunmu bilmiyorum ama ''stephen king // yaratık''çok güzel ve sürükleyici nasıl bittiğinin farkına bile varmıyorsun yerimseniben
terapist ebru tuay üzümcünün "bir ilişki 50 günde nasıl kurtulur?" adlı kitabını bitirdim dün..yararlı ve akıcı bi kitap..benim gibi psikoloji meraklısı biri için bi çiftin evlilik terapisi alışını öykülemesi yönünden ayrıca güzeldi..
yakın zamanda elif şafak'ın aşk kitabına başlayacağım ve çok seveceğime eminim..
Elif Şafak'ın Aşk kitabını bende eminim çok seviceksin..önceki kitaplarını okumamıştım bu yazarın ama Aşk ı okuduktan sonra bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum..çok etkileyici bir yazarmış ..
Elif Şafak'ın Aşk kitabını bende eminim çok seviceksin..önceki kitaplarını okumamıştım bu yazarın ama Aşk ı okuduktan sonra bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum..çok etkileyici bir yazarmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?