kitap sevenler kulübü

Uzun zamandır burayı ziyaret edememiştim.Bir süredir kimsede gelmemiş görünüyor.lmaz:
Pek tarzımbir kitap olmadığını düşünmüş olmakla birlikte gezinirken bir sokak satıcısında ucuz olduğnu görünce aldığım " Boleyn Kızı"nı okudum yeni.Beklediğimden farklı ve sürükleyiciydi..entrikalarla dolu saray hayatı kötükedihüso
Onun öncesindede "Şeytan ve Genç Kadın"ı okudum onuda tavsiye ederim "İyi ve kötü "konusunda içsel bir yolculuk ,Şu anda ne okuyacağım konusunda karar veremediğim için beklemedeyim.Yarın diğer yorumları okuyup elimde olan kitaplara bir bakacağım..Ama tavsiyeler hep Türk yazarlar üzerine bende onları okuyamıyorum garip bir şekilde...Yabancı yazarlardan tavsiyelerde bulunacak kimsecikler yokmu benneyaptımki

okudunmu bilmiyorum ama ''stephen king // yaratık''çok güzel ve sürükleyici nasıl bittiğinin farkına bile varmıyorsun yerimseniben

okudunmu bilmiyorum ama ''stephen king // yaratık''çok güzel ve sürükleyici nasıl bittiğinin farkına bile varmıyorsun yerimseniben

Yaa benim biraz korkak bir yapım vardır. :1no2: .Bırak korku filmini gerilim filmi bile izleyemem.. korku içerikli kitapları da okuyamam tırsarım hemen.....:kedi:

okuduğum burası hakkari kitabını yarım bırkmak zorundayım. dili askeri terimlerle dolu daha fazla şey beklemiştim kitaptan. bi kitabı yarım bırakmak ne kadar üzücü insan öğretmeninden ayrılmış gibi oluyor. şimdi kendime yeni bir öğretmen bulmalıyım iyi okumalar herkese

ayy kaç gündür bakıyorum kimsecikler yok etrafta ya tatilin rahatına daldınız ya da çekildiniz bi köşeye kitap okuyorsunuz. burası hakkari kitabının bunalımından sonra ayşe kulinin umut kitabını aldım. vedayı okumuştum önceden ve çok beğenmiştim. hoş ayşe kulinin beğenmediğim kitabı yok adı aylin köprü sevdalinka nefes nefese harika bir yazar

Merhaba, Ben de bu sıra kişisel gelişim kitapları okudum peşpeşe...
En etkileyen ise Muhammed BOZDAĞ'ın Düşün ve Başar'ı idi... Herkese tavsiye ederim.

Önce yoğun iş temposu, sonra tatil, sonra tekrar dönüş derken kitap okumayı ihmal ettiğimi farkettim.
Açımmm diye saldırdım bugün kitapçıya:) 3 tane kitap alıp çıktım. uzunca bir zamandır polisiye gerilim, tıbbi gerilim romanları okuyorum, Grange favorimdir. bir de Tess Gerritsen var tabi.
Mesai bitsin de eve gideyim ruhum doysun:)
Keyiften ölüyorum kızlar:)

terapist ebru tuay üzümcünün "bir ilişki 50 günde nasıl kurtulur?" adlı kitabını bitirdim dün..yararlı ve akıcı bi kitap..benim gibi psikoloji meraklısı biri için bi çiftin evlilik terapisi alışını öykülemesi yönünden ayrıca güzeldi..
yakın zamanda elif şafak'ın aşk kitabına başlayacağım ve çok seveceğime eminim..

Elif Şafak'ın Aşk kitabını bende eminim çok seviceksin..önceki kitaplarını okumamıştım bu yazarın ama Aşk ı okuduktan sonra bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum..çok etkileyici bir yazarmış ..

Evet Aşk nefis bir kitap.
Bende Buket Uzuner'in Kumral Ada-Mavi Tuna adlı
kitabını okuyorum.
Buket Uzuner'in daha önce Gelibolu vede ıki Yeşil susamuru adlı
güzel mi güzel kitaplarınıda okumuştum...........................

daha önce elif şafakın araf, siyah süt ve baba ve piç adlı kitaplarını okudum; bunlardan "baba ve piç"i özellikle tavsiye ederim sana..

selam kızlar bende kitap okumayı çok seviyorum.gerçi bu aralar okuyamıyorum ama çocukluğum genç kızlığım kitaplarla geçti.çok okuyorum diye kızıyorlardı.bende görmesinler diye gece yorganın içinde el feneriyle okurdum.çok uğraştım ama çocuklarıma kitap okumayı aşılayamadım.okumayı öğrendiklerinde birçok kitap aldım okumaları için ama galiba ters tepki yaptı sıkıldılar

eveeett bende ayşe kulinin umut kitabını bitirdim veda gibi o da dönemini harika bir dille anlatmış. ama kitapta tek aklıma takılan doktor mahir'in ani ölümünün nedeninin açıklanmaması. bunu anlatan satırlara tekrar tekrar baktım ama bulamadım. ben mi yanılıyorum acaba ama yoksa olması gerekiyor bence. ben çok merak ettim çünkü CADIARZU

merhaba bende elif şafakın mahrem, araf, baba ve piç, siyah süt kitaplarını okudum bir tane daha okumuştum ama aklıma gelmedi adı aşkı okuyacağım daha, size naçizhane tavsiyem arada başka kitaplar okuyarak devam edin arka arkaya okunduğunda biraz sıkıyor(ben o hatayı yaptığım için biliyorum:), özellikle baba ve piç ile arafı araka arkaya okumayın derim, yazarın kendini tekrarladığından başka bir şey göremiyorsunuz

Bende Buket Uzuner'in Kumral Ada-Mavi Tuna'sını
bitirdim.
Ayrıca Elif Şafak'ın Bit Palas adlı eseride güzel......................................

Ne güzel bir kitaptı Kumral Ada Mavi Tuna.. Eve gidince sayfalarına biraz göz gezdireyim. Çok etkilenmiştim okuyunca..

Bu arada, ben de okuduklarımı yazayım. 15 günde 5 kitap bitirmişim, 2 tanesini de yarım bırakmışım (diğer kitapların cazibesine kapılarak) En son Tess Gerritsen/Günahkar'ı okudum, biter bitmez Koloniye başladım.

ben de bugün elizabeth pantley'in "çocuğunuzla işbirliği yapabilme" kitabına başladım..çocuklarla iletişim kurma ve disiplini sağlamada çok pratik öneriler sunuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…