kitap sevenler kulübü

Ben de biraz önce bitirdim iki şehrin hikayesini.
Bu ara klasiklere takılıyorum. Sırada Uğultulu Tepeler Emily Bronte var

Evet bende yabancı eserlere dalmıştım.Şimdi
Elif Şafağın-Aşk adlı romanını okuyorum.Nefis bir kitap.
Mevlana ile ruhikizi olan Şems'i anlatıyor kitap.
Geçen günde elime Mevlana'nın Mesnevisi geçti
elime.Mutlaka okumanızı vede gerçek kalp sevgisini
yaşamanızı,hissetmenizi temenni ederim........................................

okuduğum kitapların sayısını bilmem ama bi kütüphane dolar sanırım...ilk kez bu konuya abone oldum kk da...ne kadar güzel bir başlık...teşekkürler...en son nermin bezmenin sır' ını okudum...çok akıcıydı...sırada atilla ilhan var..Allah'ın süngüleri...okumak çok zevkli bi olay...bütün sıkıntılarını unutturuyor insanın..tekrar teşekkürler bu topiği açan arkadaşa...:1hug:

bugn eroin günlüğü diye bir kitaba başladım gözlenimlerimi yazarım
gecen hafta yağmurun yedi yüzünü okumuştum cok güzeldi
ondan önceki hafta da olasılıksızı gec te olsa okudum popüler kitapları geç okurum genelde

kulübe uye oldum bende.. su hayattaki en buyuk zevkimdir kitap okumak
sizinde etrafinizda vardir, ömrü hayatinda henuz bir kitabi bitirmemis insanlar var hayatta.. ne kadar aci diymi.. mahrumlar bu guzellikten
guzel bi kutuphanem var benimde, 20 yasimdan beri azar azar biriken kitaplarimla dolu
su siralar "istanbullular"i okuyorum..ve dokuzyüz katli insan`i ben ötesi pisikolojiden bahsediyor .. bazen agir geliyor oyuzden yavas ilerliyorum
herkese sevgiler..kitapdolu günleropuyorumnanaktan

Selam!!opuyorumnanaktan
Size bir tavsiyem var!Eğer biraz bilimle ilgileniyosanız ya da en azından belgesel seviyrsanız tübitak'ın kitapları tam size göre!(Reklam gibi oldu beakafamçokkarıştı)
Neyse1Ben iki kitabını okudum. Biri Carl Sagan'ın Milyarlarca ve Milyarlarca.Her konuyla ilgili yazmış. Yazarı bir bilim adamı. Küresel ısınma, ozon tabakası, ahlaki değerler, matematik, dünya ve evren...Her türlü konuda akademik olmayan bir dille yazmış ve okurken çoook keyif aldım.
Bir de Georges Ifrah'ın Sayıların Evrensel Tarihi serisinin 2. kitabını okudum. Benim gibi arkeolojiyle ilgilenen biri için muhteşemdi. Tabii yalnız arkeoloji değil matemetik ve yazı da var!Şiddetle tavsiye ediyorum. Üstelik fiyatları da ok uygun!
Eğer bir yerlerde görürseniz kaçırmayın derim.a.s.

Carl Sagan - Milyarlarca ve Milyarlarca bu dikkatimi cekti.. severim bende bu tarz tskler tavsiyen icin

ben de tatilde elif şafakın baba ve piç'ini bitirdim..çook beğendim, şaşırdım ve duygulandım, çok hoş bi kitaptı..

Klasikleri okumaya devam ediyorum. Zaman zaman takılıyorum belli bir türe ya da onuya.
Geçen Sene Nobel ödüllü yazarlardı saplantım. Bu yıl klasikler.
Uğultulu Tepelerden sonra Suç Ve Ceza (Dostoyevski) okuyorum.

Suç ve Cezayı severim.Hala unutmamışımdır.Elif Şafağın muhteşem
üstü muhteşem kitabı AŞK tan sonra Adam Fawer'in Olasılıksız'ını
okuyorum şu an.Merak ettim kitabı herkes çok övüyor nasıl?diye.
Akıcı bir kitap.Güzel yazmış yazanda o kadar hızlı yaşanıyorki
içindeki olaylar.Biraz da bilimsel ve de ruhsal.Açıkçası bana
hitap etti kitap.Bilimle ilgili tezleri severim...........................

sütlü kahve nasıl beğendin mi uğultulu tepeleri? ben çok beğenmiştim, hatta filmini de indirdim :)

arzuca okuma hızına hayranım..

ben empatiden öyle keyif almistim ki gecen yaz tatilde kitap yuzunden asosyaller gibi gece gunduz okumustum

bende çoook severim kitap okumayı.
ş anda ayşe kulinden vedayı okuyorum ve çok güzel ve sürükleyiciii zemuszemus

Olasılıksız da bitti....................
Başka güzel bir romana başladım bile.
BAB-I ESRAR-AHMET ÜMıT.......................................

ya benim zamansiz (aslinda planlamistim:/ ) dersim cikti.. kitap acamiyorum..gercekten vaktim olmuyor...yine bakiyorum buraya dayanamiyorum
gecen kutuphane yapmistim evime

bittiginde yasadim mutluluk tarifsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…