ya benim zamansiz (aslinda planlamistim:/ ) dersim cikti.. kitap acamiyorum..gercekten vaktim olmuyor...yine bakiyorum buraya dayanamiyorum
gecen kutuphane yapmistim evime
bittiginde yasadim mutluluk tarifsiz
Bende kitabım bittiğinde çok mutlu vede hafiflemiş hissediyorum kendimi........................
Kitaplarını kimseye ödünç vermeye kıyamayan,ödünç kitap almaktan da hoşlanmayan (sonra geri vermek istemeyeceğim için çıngar çıkabilir), sıkıldıkça kütüphanenin tozunu alıp, kitapları tekrar tekrar yerleştiren hastalıklı bir kitap kurduyum kaydirigubbakcemile2 Bu aralar Boris Vian'a sardım. Günlerin Köpüğü'nü tavsiye ederim.
Son 50 sayfaya gelince bitirmeden uyuyamayanlardanım hihoyyyt
Ben de kitap okumadan yaşayamayanlardanım arkadaşlar..
Bu hayatta vazgeçemeyeceğim bir şey okumak..
Kendimi bildim bileli yükselen bir grafiği var okuma serüvenimin..
Umarım hep böyle devam eder..
En son çıkan kitapları mutlaka takip eder,alır ve okurum..
Son okuduklarımsa,Elif Şafak-Aşk, İskender Pala-Katre-i Matem..
Özellikle Elif şafak kitapları tam bir derya..
merhaba arkadaşlar topici yeni fark ettim ve çok şey kaçırmışım dedim içimden. şimdi eşimle kitap okuma saatindeyiz o kitap okuyor banada kızıyor pc başında olduğum için. yorumlarınızın bir kısmını okudum. kalanını başka zaman inşallah. bende şu anda can dündarın nereye kitabını okuyorum. kitapta biraz 2001 amerika etkisinden bahsediyor. birazda değişen kültürden biraz melankolik ama sevdim. herkese iyi okumalar.
merhaba arkadaşlar topici yeni fark ettim ve çok şey kaçırmışım dedim içimden. şimdi eşimle kitap okuma saatindeyiz o kitap okuyor banada kızıyor pc başında olduğum için. yorumlarınızın bir kısmını okudum. kalanını başka zaman inşallah. bende şu anda can dündarın nereye kitabını okuyorum. kitapta biraz 2001 amerika etkisinden bahsediyor. birazda değişen kültürden biraz melankolik ama sevdim. herkese iyi okumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?