kitap sevenler kulübü

ya benim zamansiz (aslinda planlamistim:/ ) dersim cikti.. kitap acamiyorum..gercekten vaktim olmuyor...yine bakiyorum buraya dayanamiyorum
gecen kutuphane yapmistim evime

bittiginde yasadim mutluluk tarifsiz

Bende kitabım bittiğinde çok mutlu vede hafiflemiş hissediyorum kendimi........................

Boleyn kızı' nın devamı olan kitapları okuyacağım ama sanırım sırası biraz karıştı..Mahkum Prenses önce okunmalıymış mafoldumben ama kitap çok sürükleyici okumayan varsa tavsiye ederim..

Allahım yaa! bu sıra doğru dürüst hiç bi kitaba başlayamadığım için ondan ona saldırıyorum şunu da okim bunu da okim diye..ondan sonra da hepsi yarım yamalak oluyo..
şu an elimde osho'nun "kadın" , "erkek" ve "çocuk" adlı 3 kitabı, bilinçaltının gücü diye bi kitap ve peygamberimin sevdiği müslüman diye bi kitap daha var, ara ara bakıyorum hepsine..artık kendime gelip birini adamakıllı bitirmem lazım!

Kitaplarını kimseye ödünç vermeye kıyamayan,ödünç kitap almaktan da hoşlanmayan (sonra geri vermek istemeyeceğim için çıngar çıkabilir), sıkıldıkça kütüphanenin tozunu alıp, kitapları tekrar tekrar yerleştiren hastalıklı bir kitap kurduyum kaydirigubbakcemile2 Bu aralar Boris Vian'a sardım. Günlerin Köpüğü'nü tavsiye ederim.

Son 50 sayfaya gelince bitirmeden uyuyamayanlardanım hihoyyyt

nasi sevdim sizi nasi nasiiŞenizŞenizŞeniz

ne güzel bi kulüp bende çok seviyorum okumayı
sayfaların hepsini okuyamadım ama en çok adı geçen kitaplar arasında boleyn kızları var ben malesef okumadım filmide var evde ama izlemedim nedense ama burdaki tavsiyeler üzerine başlamayı düşünüyorum :)
olasılıksızı geçen yaz okudum gerçekten güzel bi kitap ardından empatiyi okudum idare eder ama olasılıksız kadar güzel değil açıkçası
geçen hafta kaosun sırlarını okudum çok beğendim gerilimle başlayan bi macera
şuan "en son yürekler ölür'ü okuyorum çok güzel gidiyor

Bab-ı Esrar-Ahmet Ümit'in güzel kitabından sonra çok sevdiğim yazar
Murathan Mungan'ın-Yedi kapılı Kırk Oda adlı kitabını okuyorum.................
Hepiniz hoşgeldiniz bu arada.Hepinize sevgiler,güzel okumalar...............................

son zamanlarda pek fırsatım olmuyor ama dunya klasıklerı hastasıyım tam özellıkle dostoyevski,ve kesınlıkle tek rakamlı sayfalarda kıtabı bırakıpta uyumamkaydirigubbakcemile3

Ben de kitap okumadan yaşayamayanlardanım arkadaşlar..
Bu hayatta vazgeçemeyeceğim bir şey okumak..
Kendimi bildim bileli yükselen bir grafiği var okuma serüvenimin..
Umarım hep böyle devam eder..
En son çıkan kitapları mutlaka takip eder,alır ve okurum..
Son okuduklarımsa,Elif Şafak-Aşk, İskender Pala-Katre-i Matem..
Özellikle Elif şafak kitapları tam bir derya..

Gerçekten Elif Şafak kitapları nefis.Aşk Muheşem.
Bende çok sevdiğim yazar Murathan Mungan'ın Yedi kapılı kırk oda
adlı kitabını bitirmek üzereyim.........................

merhaba arkadaşlar topici yeni fark ettim ve çok şey kaçırmışım dedim içimden. şimdi eşimle kitap okuma saatindeyiz o kitap okuyor banada kızıyor pc başında olduğum için. yorumlarınızın bir kısmını okudum. kalanını başka zaman inşallah. bende şu anda can dündarın nereye kitabını okuyorum. kitapta biraz 2001 amerika etkisinden bahsediyor. birazda değişen kültürden biraz melankolik ama sevdim. herkese iyi okumalar.

"nereye" benim icin cok onemli bir kitap
savastan etkilenmis buhranli gunler yasiyordum.. o donemlerimde can abi bana arkadaslik etti..

Eşinizle birlikte kitap alışkanlığınızın olması çok güzel olmalı.
Bende şu an Şibumi-Trevanian okuyorum.
Şibumi bir uzakdoğu felsefesi.Basit görünümlü olup
üstün vasıflar taşımak ta anlamı................................

bunun için bir hayran kubu açsak kitap severler klübü diye?hayvan severler grubu var..mutfakta biri var klubu var...

eveett nereye kitabını bitirdim. yeni kitabım burası hakkari biraz okuyayım nasıl olduğunu paylaşırım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…