kitap sevenler kulübü

:uhm: herkes nereye gitti
ben yeni geldim ama daha benneyaptımki

Yoğunluktan ne kitap okuyabikiyorum ne film izleyebiliyorum adam akıllı.
Ali Çimen'in Tarihi Değiştiren Olayları hala elimde sürünüyo bi bitiremedim.

ben e-book tercih ediyorum. pc de ve telefonıma aynı kitabı yüklüyorum. özelikle telefonda olması çok iyi oluyo. en küçük fırsatları bile değerlendirebiliyorum böylece. tavsiye ederim.

ben e-book tercih ediyorum. pc de ve telefonıma aynı kitabı yüklüyorum. özelikle telefonda olması çok iyi oluyo. en küçük fırsatları bile değerlendirebiliyorum böylece. tavsiye ederim.

Ben kitabın kendisini okumayı çok seviyorum.Ekrandan takip
etmeyi sevemedim vede gözler için çok yıpratıcı.Tabii bu kişiye göre
değişir,eğer öyle okumaktan zevk alıyorsanız neden olmasınki?...................

Aslında çok kolay bir yöntem, koskoca kitabı taşıyacağına yanında cep telefonundan okuyabiliyorsun ama maalesef ben de arzuca gibi ekrandan okuyamayanlardanım. Öyle ki kısa bir hikaye okumaya bile tahammül edemiyorum sıkıcı geliyor bana. :1no2: O yüzden koca koca kitapları küçük çantalarıma sığdırma yolunda başarı gösterme çabalarındayım hep kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ilk başta bana da zor gelmişti ekrandan okumak. ama zaten bütün gün ekran başındayım işim gereği. eh malum işte de elinde kitapla görünmek hoş olmuyo:):) ayrıca bulamadığım ya da çok pahalı geldiği için alamadığım kitapları da e-book olarak bulunca baya sardı beni. hele bide telefona yükleyince tam oldu. yanımda ağırlık olmadan, heran heryerde okuyabiliyorum. yerimseniben

ekrandan okumak pratikde ben eski kafalıyım kitaba dokunmam sayfaları çevirmem arasıra kapağına bakmam bitince kütüphaneye gidip elime alıp evirip çevirmem lazım bir ara bende indirmiştim ama okuyamadım maalesef

merhaba kızlar, dan brown'ın kitaplarına saplandım bu ara. kızım doğduğundan beri kitap okuyamayan ben, işte öğle aralarında gömülüp gider oldum sayfalara. ihanet noktası kaldı okumadığım, okuyanınız varsa nasıl yorumlarınızı merak ediyorum, ben en çok melekler ve şeytanları beğendim içlerinde. en vasatıda dijital kale geldi.
şu an pegasus sırlarını okuyorum, bitirince ihanet noktası sonrada alacakaranlık serisine başlıycam inşallah.
bende sayfa çevirme taraftarıyım helede eski yıpranmış kitapsa daha hoşuma gidiyo. kütüphaneye dadanmam bu yüzdendir:))

cnm ben dört kitabını da okumuştum ve evet en güzeli melekler ve seytanlar ihanet noktası ve dijital kale bana klasik amerikan filmlerini hatırlatmıştı özellikle dijital kalenin son sahnelerinde hani kurtuluyolardıda çalışanlar kalkıp seviniyorlardı kağıtları fırlatıyorlardı aklıma hmn amerikan filmleri gelmişti ama diğerlerinin hikayesi da vinci ve melekeler de konu daha özgündü pegasus sırlarını aldım bekliyor okumak için okuyunca yorumlarsan sevinirim ayrıca sana açlık oyunlarını tavsiye ederim elinden bırakamıyacaksın ii okumalaropuyorumnanaktan

açlık oyunları hangi yazarın?konu dan brown'ın tarzındamı?
ayrıca gerçektende dijital kale amerikan filmleri gibiydi. da vinci ile meleklerin tadını vermedi...pegasus sırlarını yarıladım, bitirince yorumlarım lunacım.

suzanne collins cnm yazarı
dan brown ın tarzında bir yazar değil cnm ama bir solukta okuyacaksın inan bana

hımmm bak şimdi iştahım açıldı bundan sonra onumu okusam??
yok yok programımı bozmayım, ama sıraya aldım. çok teşekkür ederim lunacım:)

yazmadım zaten cnm ben su anda elimde 2 kitap sürünüyor okuyamıyorum bak pegasusta bir kenarda

emily bronte uğultulu tepeler ve franz kafka dönüşüm okumaya çalışıyorum

ayrıca okul için puslu kıtalar atlası(ihsan oktay anar) ve büyümenin türkçe tarihi (murathan mungan) ni okumam lazım

ayrıca alıp okumadıklarım var 6 7 kitap

bu aralar okulla ilgili problemlerim var cnm çok sıkkın okuyamıyorummafoldumben

özel değilse paylaşmak isterim canım, senin ablan sayılırım. hangi bölümde okuyosun?ben çevre mühendisiyim, yardım edebileceğim bişey olursa seve seve destek olurum sana:)

özel değilse paylaşmak isterim canım, senin ablan sayılırım. hangi bölümde okuyosun?ben çevre mühendisiyim, yardım edebileceğim bişey olursa seve seve destek olurum sana:)

teşekkür ederim cnm olumunekankayizsmile
ekonomideyim cnm baska problemlerde var belki bi topik açarım yeniden össye giricem bakalım artık

hayırlısı olsun lunacım, canını sıkma Allah unutturacak sıkıntı vermesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…