ben e-book tercih ediyorum. pc de ve telefonıma aynı kitabı yüklüyorum. özelikle telefonda olması çok iyi oluyo. en küçük fırsatları bile değerlendirebiliyorum böylece. tavsiye ederim.
ben e-book tercih ediyorum. pc de ve telefonıma aynı kitabı yüklüyorum. özelikle telefonda olması çok iyi oluyo. en küçük fırsatları bile değerlendirebiliyorum böylece. tavsiye ederim.
Ben kitabın kendisini okumayı çok seviyorum.Ekrandan takip
etmeyi sevemedim vede gözler için çok yıpratıcı.Tabii bu kişiye göre
değişir,eğer öyle okumaktan zevk alıyorsanız neden olmasınki?...................
Aslında çok kolay bir yöntem, koskoca kitabı taşıyacağına yanında cep telefonundan okuyabiliyorsun ama maalesef ben de arzuca gibi ekrandan okuyamayanlardanım. Öyle ki kısa bir hikaye okumaya bile tahammül edemiyorum sıkıcı geliyor bana. :1no2: O yüzden koca koca kitapları küçük çantalarıma sığdırma yolunda başarı gösterme çabalarındayım hep kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar, dan brown'ın kitaplarına saplandım bu ara. kızım doğduğundan beri kitap okuyamayan ben, işte öğle aralarında gömülüp gider oldum sayfalara. ihanet noktası kaldı okumadığım, okuyanınız varsa nasıl yorumlarınızı merak ediyorum, ben en çok melekler ve şeytanları beğendim içlerinde. en vasatıda dijital kale geldi.
şu an pegasus sırlarını okuyorum, bitirince ihanet noktası sonrada alacakaranlık serisine başlıycam inşallah.
bende sayfa çevirme taraftarıyım helede eski yıpranmış kitapsa daha hoşuma gidiyo. kütüphaneye dadanmam bu yüzdendir:))
hımmm bak şimdi iştahım açıldı bundan sonra onumu okusam??
yok yok programımı bozmayım, ama sıraya aldım. çok teşekkür ederim lunacım:)
rica ederim cnm unutma bak pegasusuopuyorumnanaktan
özel değilse paylaşmak isterim canım, senin ablan sayılırım. hangi bölümde okuyosun?ben çevre mühendisiyim, yardım edebileceğim bişey olursa seve seve destek olurum sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?